A súlyadót átalakították gépjárműadóvá
-
Dodo55 #55 Ami ebben az országban folyik az autósokkal szemben, az már a legbrutálisabb diszkrimináció.
Amerikában az autó szent dolog, ott nem lehet nélküle élni.
Itt meg sokan legszívesebben kitiltanák az autókat az országból.
Ki a fenét érdekli az, hogy 10 évvel később megy tönkre a környezet, ha ezért cserébe az embereknek szenvedniük kell a sok könyezetvédelmi sz*rság miatt?
Például rinyálnak a CO2 kibocsájtás miatt.
Hát a növények nem azt "lélegzik" be véletlenül, oxigént termelve?
Én azt mondom, hogy az autót itt is el kell fogadni, és nem alkotmányellenesen többszörösen megadóztatni az autózókat.
Nekem amúgy még nincs autóm, de ha minden igaz 1 év múlva már lesz.
Én akkor megmondtam, amikor szóba került a dolog, hogy nekem gyenge autó nem kell, nem fogom kockáztatni az életemet, mert szerintem ha nem elég erős egy autó, akkor nagy bajba lehet keveredni, minket már mentett meg a motor ereje egy villamostól, amikor a sínen rekedtünk, mert az előttünk álló autó megállt előttünk, amikor piros lett a lámpa, de úgy, hogy a lámpa előtti vonalon átment már, mi is, mert az a sín előtt volt.
Meg ott van mondjuk a katalizátor, az is csak a környezetet védi, az autót meg károsítja. Ha nem megy egy henger, akkor lehet cserélni a katalizátort, nem lehet ólmos benzint használni(bár azt betiltották már amúgy is), mert rárakódik a katalizátorra, de az ólom nélkül meg szétmennek a szelepek egy idő után, meg ott van a kb. 10 lóerő is, amit elnyel.