AranyKéz#51
"az altalanos sporolast az eroforrasokkal" - Te figyelj, szerinted mindenki pazarolja a benzint, gázt, elektromosságot, vizet? Kurva drága az ám!
"Ez a mindenaron valo "fejlodest" jelenti, de ez nem is fejlodes raadasul, hanem profitmaximalizalas, es aki ma meg azt hiszi hogy ketto szuksegszeruen egy es ugyanaz, az szerintem nem jo uton jar." - A gazdaságosság növelésében tudtommal benne van az eszközök finomítása, fejlesztése...
"Emellett irtam a biokerteszetrol hogy az nem csak egeszsegesebb elelmiszert jelent, hanem rengeteg vonzata is van, amit most hosszu lenne kifejteni." - Én pont az ellenkezőjét tudom. A biokaja nincs megfelelően ellenőrizve, sok a kókler. Drága és nincs értelmes előnye.
"Ezek utan azt mondani hogy aki hozzanyul az autozashoz az egy hulye zold, hat..." - Lásd #48-as hozzászólásom második felét. Nem csinálsz semmi értelmeset ha csökkented az autózást, mert a költsége máshol jelentkezik (más, komolyabb területeken, ahol igenis bizonyítottan kárt okoz, ellenben a levegőszennyezettség elenyésző hányadával).
"Nem sorolom hogy milyen intezkedeseket foganositanak vilagszerte, mert sok van belole." - Például a verseny az autógyártók között fogyasztás valamint környezetszennyezés tekintetében.
A többi már csak bla bla bla.
---
A zöldek csak a problémákat tudják hangoztatni. PROBLÉMÁK. Ezeket mi is tudjuk, bár fontosságukat vitatjuk. MEGOLDÁSOK. Ezek kellenek, normális megoldások. Ezeket nem adnak a zöldek, csak megszorításokat.
Megélni alig fogunk tudni, de legalább lesz szép zöld fű !