• kukacos
    Évek óta nem nézek tévét. De értem én anélkül is, a nemzetközi helyzet fokozódik, minden mutatód lefelé konyul, hamarosan világvége, ja, és persze az elmaradhatatlan nemzethalál. A magyarázat pedig természetesen világösszeesküvés, háttérből mozgató hataloméhes pénzemberek, a zsidókat egyelőre valamiért udvariasan kihagytad, de úgyis tudjuk, miről van szó. Ebbe a nyilvánvaló trendbe illeszkednek az autonóm harci robotok is, csak a vak nem látja.

Bocs, hogy ilyen degradálóan nyilatkozok szerinted nyilván fontos és értékes gondolataidról, de van valami közös a hozzád hasonló elméletgyártókban és a B-kategóriás horrorfilmekben. Nem lenne baj, hogy illogikus a történet, az elején még megtette egy kis riogatásnak. De egy idő után már csak ugyanazokat a kliséket ismételgetik, szóval már csak nem is szórakoztató. Nézd, én, és sokan mások sem azt látják, hogy a világban minden rossz irányba haladna. Lehet, hogy azt hiszed, de a lányok bugyija sem attól fog lecsúszni, hogy elmagyarázod, milyen pocsékul mennek a dolgok. Nem vagy tőle sem eredeti, sem a szöveged nem lesz igaz. Beléd ki rúg naponta százszor? Pontosan hogy? Mesélj. Vajon melyik kisember frusztrált annyira, hogy szétfeszítse ezt a társadalmat, muszlim bevándorlókkal együtt vagy anélkül? Eltekintve persze a társadalomellenes dilinyósoktól, akik vallástól és országtól függően a Kossuth téren szónokolnak hasonló elméleteikről vagy bombát robbantanak. A többségnek megvan a nintendója (copyright Monty Python), és ez több mint elég. Én elég sokat láttam már a világból, jelenleg külföldön élek, sok helyen megfordultam már, sok embert ismerek, és mégis kicsit más az összbenyomás. De ha ugyanaz lenne, akkor sem próbálnék a benyomásaimra támaszkodva univerzális elméleteket gyártani. A világ ennél bonyolultabb.