Hát Brazília megbízhatóbb ország mint Irán.Amúgy a Földön szinte minden embernek érdeke ,hogy egy politikailag instabil ország ne birtokoljon atomfegyvereket.Az iszlám országok többségét manapság eléggé megbélyegzik a nyugaton,főleg a szegényebb országokat,ahol elég sok szélsőséges tevékenykedik és nagy a "nyugatellenesség".Szerintem minden okunk megvan rá.Irán ugyan nem annyira szegény de nyíltan ellenséges au USA-val és szövetségeseivel,főleg Izraellel szemben.Ellenséges sországnak is minősítették ezért,tehát okkal nem szertetnék,hogy atombombája legyen.Mo-nak szvsz tökmindegy egyenlőre(hacsak nem kezdenek el durrogtatni),de én megértem miért tartanak attól,hogy bombát fejlesszenek és nem ítélem el,ha lerohanják az országot,ha mégis kiderül ,hogy sunyiban bombát gyátanak.Mondjuk érdekük is fűződik hozzá,mivel csak Kínának szállítanak olajat.De inkább drukkolok az USA-nak mint egy egész más kultúrájú országnak,ahol cenzúrázzák az internetet,mert félnek ,hogy az emberek szabadon gondolkodnak.Szerintem ha Iránnak lenne akkora hatalma mint az USA-nak már rég megtámadott volna egy rakat országot.
Lehet,hogy célszerűbb lett volna Szaddamot támogatni annakidején,hogy tegyen rendet a térségben.