• Soundmaker
    Hát én nem tudom, megint egy kisvároi klissé... Miért nem játszódhat valami idegen bolygón? Az ez utáni következő rész hol fog játszódni? Berettyóújfalu egyik parasztházának nyári konyhájában? Nagyon kinyírják vele a filmet.

A régi Alien és Predator filmek azért tetszettek, mert egzotikus, néha félelmetes helyeken játszódtak. Ez megadta a film alaphangulatát. De már ki van a péróm a "lealázzuk dél texas egyik profészkét" alapötlettől... Miért nem lehet folytatni ott ahol véget ért az első rész. A fertőzött Predator hajó hazatér, és a predek bolygójánk kitör a háború a két faj között. HA meg kell emberi áldozat is akkor bele lehet tenni , hogy az egyik emberi hajó kényszerleszállást hajt végre a predek bolygóján.

Itt is csak a költségkímélésen volt a hangsúly. Meg nincs pénz új díszleteket készíteni, kitalálni a predátor kultúrát. Pedig a Predator könyvekben rengeteg utalás van rá.

Én se néztem utána a dolgoknak, de nekem ennyi is elég hogy tudjam ismét B film lesz belőle. Azt kell mondjam hogy jó sci-fit nem láttam a Függetlenség Napja óta. Az új AVP lassan átlép a tinihorror kategóriába... Vérfürdő, kivégzés, értelmetlen halál, no történet...