Van képünk hozzá: Alien vs Predator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Amúgy az elsõ rész nekem tecett mert végre nem 2 óra szólt arról hogy lesz az alien majd az utsó 30percben kinyírjk õket.
Ez nem arról szólt.rossz úton jártok.
Ennek az volt a lényege hogy (amit már mindi várt a világon) hogy a két lény látványos akciókkal fûszerezve egymásnak mennyen.
Engem spec a moziban a hideg rázott amikor a predit elkapta az ali a farkincájával hátulról majd meg emelte és farkas szemet néztek.
amúgy szvsz(nem tom nem néztem utánna) azon a képkockán éppen egy predalien nyakát szorongatja az a hunter.
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
amúgy South Park nem colorado-ban van? mert akkor "Kicsinálták Kennyt. Szemetek!"
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Szal ez már nem tetszik.
Lehet, hogy valami másféle (késõbbi, korábbi, külföldi) kiadáson van ilyesmi, de ha esetleg tényleg, akkor valószínûbbnek tartom, hogy csak marketingfogás volt.û
Amúgy ezt olvstam, meg a Forrestal-féle Kelepcét.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
De ami bíztató: sokkal gyengébb már nem lehet, mint az elsõ AVP film...hehe
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Sokkal nagyobb költöségvetéssel dolgozik a film
Látunk a filmben majd egy egész hadsereget,elit kommandót, lesznek látványos harcok,mint az Aliensben
A karib tenger kalózai producere is finanszírozza a mozit.
Oscar díjas emberek, a szakma profijai dolgoznak az filmen.
Plussz a texas féle kisvárosos sztorit felejtsétek el, a rendezõk aztmondták,teljesen más lesz a történet,amit a trailerben lepleznek le.
Szóval nyugi...
JAh ma olvastam a planetavp.com -on ,hogy ez a kép csak egy beállított produkciós kép, nem filmjelenet.
Plussz a végsõ alien a filmben egyáltalán nem így fog kinézni.Ezt is a film rendezõi adták tudatunkra.
na csak ennyit akartam mondani...
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
A te ötleted egész érdekes lenne, de kell majd valami a 3. részhez is<#pias>#pias>
Mert jóval olcsóbb megvalósítani, és kevesebb dolgot lehet erõsen elkúrni.
"ki van a péróm a "lealázzuk dél texas egyik profészkét" alapötlettõl"
Maximálisan egyetértek, én is rohadtul unom a takonyfalván játszódó horrortucatokat.
"a predek bolygójánk kitör a háború a két faj között"
Mert kreativitás és PÉNZ kéne ilyesmihez. Ha nem akarok rosszindulatú lenni, akkor azt mondom, hogy csak a pénzzel van probléma. Ha kijön a film, akkor még az is kiderülhet persze, hogy nem csak azzal.
"akkor bele lehet tenni , hogy az egyik emberi hajó kényszerleszállást hajt végre a predek bolygóján."
Ezzel a kronológiával nem lehet. Az elõzõ rész ugyenbár jelenkorunk környékén játszódik, tehát elég nagy idõugrás kéne ahhoz, hogy emberi ûrhajós kényszerleszállást alakítsunk.
"Itt is csak a költségkímélésen volt a hangsúly. Meg nincs pénz új díszleteket készíteni"
Az elsõ résznél is ez volt. Tök sötét volt a film 90%-ában azért, hogy az egyszeri filmnézõnek ne essen le: 1 darab folyosón és 1 darab termen kívül az egész gyakorlatilag ugyan az (érdekes, az Alien, vagy éppen az Alien3 sem bõvelkedett annyira helyszínekben, mégis meg tudták oldani normálisan).
"Vérfürdõ, kivégzés, értelmetlen halál, no történet... "
Ez mind igaz, kivéve a vérfürdõt, meg a kivégzést, mivel PG-13-as a film. Na persze hogy is lehetne másképpen, a számítógépjáték-adaptációkra elsõsorban a fiatalabb réteg kíváncsi, és moziszempontból õk a legjobb kuncsaftok, ugyanis nem csak a 12 éves gyerek jön, hanem kísérõnek apu meg anyu is.
"jó sci-fit nem láttam a Függetlenség Napja óta"
Nézd meg a Serenity-t.
A régi Alien és Predator filmek azért tetszettek, mert egzotikus, néha félelmetes helyeken játszódtak. Ez megadta a film alaphangulatát. De már ki van a péróm a "lealázzuk dél texas egyik profészkét" alapötlettõl... Miért nem lehet folytatni ott ahol véget ért az elsõ rész. A fertõzött Predator hajó hazatér, és a predek bolygójánk kitör a háború a két faj között. HA meg kell emberi áldozat is akkor bele lehet tenni , hogy az egyik emberi hajó kényszerleszállást hajt végre a predek bolygóján.
Itt is csak a költségkímélésen volt a hangsúly. Meg nincs pénz új díszleteket készíteni, kitalálni a predátor kultúrát. Pedig a Predator könyvekben rengeteg utalás van rá.
Én se néztem utána a dolgoknak, de nekem ennyi is elég hogy tudjam ismét B film lesz belõle. Azt kell mondjam hogy jó sci-fit nem láttam a Függetlenség Napja óta. Az új AVP lassan átlép a tinihorror kategóriába... Vérfürdõ, kivégzés, értelmetlen halál, no történet...
Ui: ez a LOL elég szánalmas 1 kifejezés tudod egyáltalán mit jelent?<#pardon1>#pardon1>
Nem? Akkor pofa lapos!"
Miért, te részt veszel a produkciós munkálatokban? Mert ha nem, akkor nem hiszem, hogy nagyra kéne tátanod az arcodat a netrõl összekapargatott tucatinformációiddal.
Azért vannak internetes fórumok, hogy az ember bepofázhassa a véleményét, nem pedig azért, hogy te szupervizáld a résztvevõk tudástárát. Az infókért amúgy kösz, de a "pofa lapos" stílust vagy váltsd át normálisra, vagy igényesen kötekedõre.
ha aztmondom h ez de szutyok lesz mint az elõzõ nem azt jelenti h az lesz hanem h nekem nem tetszik és SZERINTEM gagyi... a véleménybe meg nem kell belekötni mert mindenkinek más! és ha te nem vagy tudatlan akkor ezt mért nem tudod???
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
1 TUDATLAN.
Grat<#worship>#worship> Megemelem a nemlétezõ kalapom elõtted!
2008 januárjában lesz a magyar premier.
Legalább SG fórumon olvasnátok a film topicját<#boxer>#boxer>
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Nem? Akkor pofa lapos! Legalább aliensonline -t ovasgattátok volna, de sokkal jobban ajánlom az avpuniverzum.extra.hu -t mivel itt sokkal több minden van sokkal részletesebben. Errõl ennyit.
LOL!
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...