Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Alien vs Predator 2

Megérkezett az első hivatalos kép a készülő Alien vs Predator folytatásból. Ez alapján azonban még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.

Nemrég mutattuk meg azt a kisfilmet, melyben az Alien vs Predator folytatását rendező Strause fivérek pár lényegtelen dologról beszélnek a második rész kapcsán. Nos, a rajongóknak jó hír, hogy ma megjelent az első hivatalos kép a filmből, melyet a bekezdés alatt láthattok.



A Survival of the Fittest alcímmel ellátott folytatás egy coloradói kisvárosban játszódik majd, ahol a két idegen faj újból összecsap. A helyi lakosok kénytelenek felvenni a harcot mindkét űrből érkezett gyilkos idegen ellen.

Az első részt rendező Paul W. S. Anderson ezúttal csak a produceri teendőket látja el. A forgatókönyvet Shane Salerno készítette. A film szerepeiben elvileg csupa ismeretlen színész szolgáltathatja majd a táplálékot az éhező idegeneknek. Rossz - vagy épp jó - hír, hogy Ripley karaktere végül nem került bele a december 10-én debütáló folytatásba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • snorbi #34
    Alapvetően tetszene a dolog, de annyira gagyi, hogy "lézerrel lelövöm, oszt kész"... :(
  • Che #33
    Jah és vmeik újságban olvastam, hogy az AvP 1-t akkor is megnézte volna mindenki (aki hallott vmit is az alien és predator sorozatról), ha 2órán át az van benne, hogy női fehérneműket próbálnak.
  • Che #32
    Azt a "hibridet" PredAliennek hívják.
    Amúgy az első rész nekem tecett mert végre nem 2 óra szólt arról hogy lesz az alien majd az utsó 30percben kinyírjk őket.
    Ez nem arról szólt.rossz úton jártok.
    Ennek az volt a lényege hogy (amit már mindi várt a világon) hogy a két lény látványos akciókkal fűszerezve egymásnak mennyen.
    Engem spec a moziban a hideg rázott amikor a predit elkapta az ali a farkincájával hátulról majd meg emelte és farkas szemet néztek.
    amúgy szvsz(nem tom nem néztem utánna) azon a képkockán éppen egy predalien nyakát szorongatja az a hunter.
  • Darkoo #31
    Nem úgy fog, ahogy te elképzeled;)
  • Rosco #30
    "...a fertőzött Predator hajó...": ha jól emlékszem, ami kidurrant szegény ifjú halott Predatorunk mellkasából, nem egy sima Alien volt, hanem elég "hibrid" kinézete volt. Annyi lehetőséget adott volna a folytatásra: új faj születik, ne adj Isten így szaporodnak a Predatorok stb. :-) Ehhez képest a texasi kisváros akkor is szar, hogyha dollárszázmilliókat ölnek a produkcióba. De tényleg, hogy fog ez kinézni?! Kint küzdenek a prérin, Ali homokot szór Predi szemébe, és lerúgja a cowboy-csizmájával? :-)
  • Szefmester #29
    ha jól emlékszem az AvP trilógiára aminek a Préda is a tagja volt, részletekben szerepelt az első -szerintem nagyn silány és logikátlan- filmben, pl amikor a csajt "beavatottá" teszi a predator.. de egy sorozatot inkább el tudnék képzelni abból a trilógiából mint egy mezei mozifilmet.

    amúgy South Park nem colorado-ban van? mert akkor "Kicsinálták Kennyt. Szemetek!"
  • Trespasser #28
    Jó lesz látni ahogy az alienek letapossák a frissen locsolt gyepet.
  • Hirvaer #27
    Amúgy ratyi ez a film, az Alien saga-t csipázom meg nehány könyvét is olvastam, de hogy összeeresztik e két fajt ráadásul úgy, hogy az alienek alárendelt szerepben vannak és úgy verik őket mint magányos hülyegyerek a...
    Szal ez már nem tetszik.
  • Hirvaer #26
    nem hivatalos forrásokból kiderült, hogy a film egy coloradoi South Park nevű kisvárosban játszódik, és arról fog szólni hogy a katonaság kifejleszt egy szupergyilkos törölközőt, ami halálra törölgeti a népet és ha teheti mindíg be van szívva
  • Soundmaker #25
    Nem leszólni akartam, csak abból a hírből ami így elsőre felröppent, abból totál bukás lesz a mozi. De adja az isten hogy én tévedjek, de manapság már skeptikus vagyok ilyen téren... annyi szennyfilm jön ki hogy hihetetlen. Moziba is úgy megyünk el, hogy inkább leszedem netről vagy olvasok egy filmről kritikát mert csak kidobott pénznek tekintem azt ha egy szar filmről kijövök. A folytatásos filmek felett meg amúgy is ott lebeg a "totál bukás" ómen....