Olyan KRESZ szabályok topikja, amiken szerintünk változtatni kellene
-
elolvastam ezt mind,és jokat röhögtem :D
ugyh +fav :D
de...
azért a vélemények eléggé félresikerültek...
1: nem minden női vezető olyat,mint itt itélik (felken a fára, a járdára,stb stb) - az igaz,h nagyon kivágott felsővel a zsaruk továbbengedik,mer tetszik nekik a látvány :) (már ha van látvány 1általán) :D
de ennyi...
az mondjuk gáz,h pont ezért azt hiszik,h nekik mindent szabad,mer ugyis tovább engedi a zsaru...
2: öregek:
2/a: nem minden öreg vezet szarul,max tényleg tesznek a jogsijuk ota megváltozott szabályokra,mondván,h ha ők talpon maradtak,más is talpon marad... az más kérdés,h néhányan szokásuktol eltérően nem néznek hiradokat,és lövésük sincs a változásokrol...
2/b: ők a 40 évvel ezelőtt sebességekhez vannak szokva,szal max 110hez, ők összecsinálják magukat 150 kmph-nál... (még jo,h nem mph,mer annál már nekem is van halálfélelmem) :D
2/c: nem tják elfogadni,h ma már ugy gyártják a kocsikat,h irányithatoak is :D ezzel csak annyit akarok mondani,h ők hozzászoktak,h ha vki ütközik,az bele is döglik (trabant, lada, kispolszki, stb stb,szal a 40 éve divatos kocsik)
2/d: vannak,akik jol vezetnek! Xem nagyfaterja 1 "tesztvezetésen" kevesebb hibát csinált bp-n,mint én,pedig akkor direkt figyeltem arra,h ne hibázzak :) (1 éves jogsival)
amugy azzal egyetértek,h jo lenne,ha 35-40 évtől kezdve minden évben kéne elméleti és gyakorlati vizsgát (IS) tenni, mer az öregek abban a sávban mennek autopályán,ahol kevesebben vannak,holott ugye a jobbratartás (szélsősáv) lenne a KRESZ szerint a fő szempont...
én 2 éve ugy tanultam,h a jobb szélsőben mennek a lassabbak, aztán a másik (akár 2ben) a gyorsabbak,h a lassabbak ne tartsák fel a forgalmat (kivétel előzés,mer ugye ha lassu előz lassut,akkor mégiscsak kell sávot váltani,azt meg csak balrol lehet hivatalosan) :)
kár,h 1 forum nem fog változtatni... talán ha személyesen benyujtaná vki a modositásokrol szolo véleményeket az illetékeseknél, az talán vezethetne vmire...
ha nem,akkor még mindig van stukker a világon :D