Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
Na lassan tényleg elég legyen.
A guild tagságba ez most is megvan bár a jelnetkezők még mindig nincsenek megfelelően ellenőrizve, de ez nem könnyű dolog és attól, hogy valaki kezdetben kevésbé vágja a témát még belejöhet. Aztán a másik oldal az új játékos részéről eddig is megvolt és megvan nem értem mi a gond? Nem sikerült megnyomni valakinek az ExitGuild gombot vagy mi?
Csináltatok ilyen olyan ventrit és egész nap ezt hallgattuk, hogy ti nem tudtok írni olvasni és jáccani 1xre, ha jól emléxel én végig azt hajtogattam, hogy szerintem mindenki azt csinál, amit akar és senkit sem lehet és nem is fogunk kötelezni semmire. Akkor szintén nem értem ezek tükrében, hogy végig ti erősködtetek, mégis miféle kompromisszumról beszélsz.
Mért kéne bárkit bárkinek megkérdeznie arról, hogy szerinte egy harmadik ember milyen ember? Sztem ezt döntse el mindenki magában.
Te inkább úgy fogalmaznál….de nem úgy fogalmazott se ö se más.
Nagy tévedésben vagy, hogy azért invitálnak guildbe, mert kíváncsiak rád vagy, mert olyan klassz gyerek vagy, hogy is tehetnék hiszen nem is ismernek. Athénba végig sem tudok menni ugy, hogy az ALTomat ne invitálják meg legalább 3guildba. Miért? Azért, mert nincs guildba ennyi. Jaj de borzalmasan sokat csatáztatok meg várost foglaltatok eddigis.
Mondtam már hagyjátok abba az önfényezést, mert ez röhejes azok után, hogy MAFBPt otthagytátok a szarban és még a privjeire sem válaszoltatok, mikor ö végig gürizte nektek a külditeket.