Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
Ahoy!
Sajna egyenlőre nincs lehetőség se FPS módra se WASD irányításra, de azért ezt könnyű lesz megszoknod. Gondolom észrevetted, hogy alapjáraton a karakter semmiféle útkereséssel nem rendelkezik, erre ugyan van az options részben egy opció, de még elég távol áll a használhatótól, mondhatni hogy bekapcsolás esetén egy nagyobb Hamburg méretű városba karakterünk úgy elétéved mint a pinty, úgyhogy ennek használatát egyenlőre nem javaslom.
Amit kezdésnek mindenképp ajánlok:
Skillek:
Keress fel egy skillmastert(térkép jelöli mindig az ajtó mellett ácsorognak) és már most vedd fel a Medical skillt erre kivétel nélkül mindenkinek szüksége van. Valamint dönts arról, hogy ranged vagy közelharcos akarsz e lenni. A ranged karik igazan jól sztem csak partiban használhatóak, előnyük, hogy távolról is támadnak és elég nagyot lőnek, hátrányuk, hogy komoly védelem romboló a lőfegyver és minden egyes pukkantás egy tölténybe kerül. Ha közelharcos kari mellett döntesz, akkor a Falcion előnye a magasabb védelem a Swordé pedig a nagyobb pontosság(kevesebb a miss) a baltás(Axe) harcról nemtok semmit, mert felénk senki sem használja. A skillek felvételére semmilyen megkötés nincs, tehát ha úgyteccik az összest is felveheted egyből legfeljebb, amit nem használsz az nem fog fejlődni. Viszont 31fölé csak 7(ez még egy vitás kérdés, mert elképzelhető, hogy ez valójában 8) –et vihetsz, amiből egy mindenképp kiesik ez a Voyage. Ha minden igaz, akkor lehetőség lesz 5millió silverért újabb skill promotelni(31fölé vinni).
Szintén ajánlom, hogy mihamarább dönts a(z első) hajód sorsa felöl, bár ha rosszul döntesz sincs semmi legfeljebb átépíted.
Hajók:
Merc: Messze a legnehezebben fejlődő hajó, de messze a legtöbb bevételt is hozza, Kevés legénység és ágyú van rajta és nem túl mozgékony valamint nem is gyors. Egész jó Hullal és vitorlázattal rendelkezik és természeten az igazi előnye a raktér.
Battleship: Sok Hullja klassz vitorlája jó sok ágyúja valamint közepes mennyiségű embere van. Sebességben és mozgékonyságban közepes. A raktere viszonylag csekély egy komoly csatában Merc segítség nélkül KB.15perc alatt kiköpi az összes skulót, ami felfér rá. Önmagában ezt a hajót nehéz igazán nyereségesen üzemeltetni., némi ügyködéssel és jó lootal el tudja tartani saját magát, de ebből komolyan meggazdagodni nem lehet.
Adventurer: (ezé biztos minden ADV a pokolba fog kívánni :) de szerintem messze a legkönnyebben fejlődő hajó, Nagyon kicsi raktér, csekély Hull, de frankó vitorla és rengeteg ember van rajta valamint közepes mennyiségű ágyú. A leggyorsabb és legmozgékonyabb hajó. Ezek miatt boardingolni a legideálisabb hajó.
Mind3 hajótípusnak van valami előnye a többivel szemben és bármit is csinálsz ez mindig érezhető marad. Nekem egy Mercem és egy BSem van, a Merc hozza a BS pedig viszi a pénzt. Azt kezdem észrevenni, hogy egyre több BS tulaj kezd el építgetni második hajónak egy Mercet, hasonló célokból. Természetesen pénzkeresésre ott vannak még a szakmák is.
Aztán a hajók mellett ott vannak még a rájuk felszerelhető, figurák, ezek fontosak.
Minden szintből 3fajta van:
Fire(BS): elsősorban a hajó csatában való eredményességét javítja.
Wind(ADV): hát erre nem is tom mit mondjak…inkább semmit
Water(MERC): Főleg a raktér méretét növeli.
Ez a kategorizálás amúgy sztem egy baromság, mert az emberek 90% hajótól függetlenül Water használ, mivel a Mercnek raktér kell a BSnek szintén az ADVról már nem is beszélve.
Na jól van nem firkálok tovább, ha jössz és tag is leszel úgyis tömérdek infóhoz jutsz az oldalról is Szóval ha Magellan szerveren nyomod nyugodtan keress meg, ha bármiben tudok szívesen segítek csak dobj egy priv üzit BoneyEtele néven vagyok.