Voyage Century Online / Bounty Bay Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
még 20 perc és lejön😊
bardocz
van valami hivatalos magyar oldal?gúgliban nem találtam
bardocz
sokkal gyorsabban jön mozzilán keresztül mint torrenten😊
bardocz
ja jó így már értem 😊de enge akkor is megzavart 😄😄
Hát ha esetleg véletlenül az egyik link nem müködne még legyen másik 10 hely ahonnan letudod szedni azért 😊

bardocz
jó csak akkor minek van kirakva 11?mind1 leszedem egyikat aztán hadd szóljon 😄
Kiválasztod az egyiket és letöltöd... mi van ebben olyan bonyolult?Mondjuk torrentet ajánlom mert jó net kapcsolattal pikpak lejön

bardocz
eddig eljutok de ott van 11 client donwload és mind 1 giga feletti mind1 majd egyet kipróbálok...
0Fritz0
A múlt héten tartott licitálásnál egyik szövetségesünk, a Glory nyerte el a jogot Athén ostromához, amire minket meghívtak.
Mint kiderült, egy város elfoglalásához minden résztvevõnek kéne még némi spenótszármazékot csócsálnia, de sok hasznos tapasztalattal lettünk gazdagabbak és legalább büntetlenül üthettük a városi õrséget. 😊

Rövid múvi (36M😎

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bucser
Te ha a client downloadig nem jutsz el, akkor most szolok, hogy ez nem a te jatekod.

Itt sokat kell angolul olvasni es csinalni amit angolul mondanak neked.

Client download

egyebkent az oldal kozepen vannak mirrorok a beta kliens letoltesere...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bardocz
ott 11 client van :S
bardocz
linket adj inkább létszi nekem ez az oldal kínaiul van pedig elvileg angol 😄
bardocz
download video client?
Bucser
a klienst.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bardocz
sziasztok!
a hivatalos oldalról mit kell lezsendi hogy tudjak a játékkal játszani?
CS@
hát az 😊

totya24

Blues, Peace and Jimi Hendrix...

Húú de sík vagyok! De sikerült belépnem 😄 !!! Bocs a hülye kérdésekért, gondolom akkor van szerverkarbantartás amikor azt a bizonyos hibaüzenetet írja ki frissítésnél. Ma kb. ötször próbáltam frissíteni mond a három szerveren de nem jött össze. Bocs a sok hülyeségért, de télleg.
Értem. Azt honnan lehet tudni mikor van szerverkarbantartás? Bár nem hiszem hogy az lenne a gond mert tegnap sem indult és ma sem. Azért köszi, remélem egyszer majd elindul.
Nekem csak akkkor nem szokott felmenni mikor szerverkarbantartás van, de ez érthetõ. Eddig a max problem az volt, hogy frissités kezdéskor online voltam, és mikor hazajöttem az EXE indítófájl mérete nem volt olyan mint lenni kellet volna neki. Az érdekesség az egészben, hogy géprestart után meg jó lett. 😄
Sziasztok!
Az a gond hogy elindítom a Voyage Century és ugye ellenõrzi hogy minden fent van-e. Viszont nálam hibát ír ki, még ha másik szerveren próbálom akkor is. Nálatok is szokott hibát észlelni?
Köszi.
kösszi<#alien2>
Szia!

Itt egy weboldal cime:http://www.voyagecenturyonline.com/Guide.php

Nézzd meg és keressél olyan kuldiket amik a szintednek megfelelok.

Sziasztok vki tudna nekem segiteni hogy melyik városokba lehet nagy összegû missiokat elválalni olyan mint pl. istanbulba abba-nal (asszem)...mert nem igazán találok pénzt 😄, help vki :játékbeli nevem HunKisKertesz
Anno amikor még sroztam kb 1 éve már akkor is gatya volt az a game a hibákat tekintve. Voyage meg még kiforratlan, és sok változást remélek, ahogy anno a kezdetekben a SRO-ra is odafigyeltek itt is van jó esély hogy alap butaságok javításra kerülnek. Szal próbáld ki.

sõt a sro-ban benne vannak + még azok a hibák is, amiket a voyage centuryval kapcsolatban felsoroltál: lag, buta ellenfelek, fordításbeli hibák, a karik megakadnak, sõt sok a büdösbunkó is <#eplus2>
hát én most silkroadozok, ott is van lag, tele van bugokkal, vannak gm-ek, de nem csinálnak szinte semmit, botok vannak, scammerek, ccf-erek, meg hasonlók, de már tavaly március óta nyomom és nem tom letenni, mert ezeket a hibákat nem nézve egész jó. szal ha a voyage centurynak ezek a legnagyobb hibái, akkor érdemes kipróbálnom, mert ezek sehol se vannak, a sro-ban található idegesítú dolgokhoz képest <#vigyor2>
CS@
Lag van ha nagyon sok hajó támad egyszerre, illetve a nagyon sûrû városokban is(PL.:Athen). Az ellenfelek AIje is hagy nemi kívánnivalót maga után. Az útkeresés teljes hiánya(bár bekapcsolható azért elég beteg) sem túl jó, ami egy egy városban még elviselhetõ, hogy megakad a karakter ebben-abban, de csapatban való harc közben idegesítõ tud lenni(azért idõvel bele lehet jönni így is). Vannak fordításbeli szöveg problémák(PL.:Lambot kérnek miközben az nem is létezik csak mutton néven). A hajómodellekkel sem mindig vagyok kibékülve, olyan mintha egy két helyen elcserélték volna a dolgokat(a kereskedõ olyan, mint egy hadihajó a Battleship pedig olyan, mint egy kereskedõ). Amerika igencsak hiányos(gondolom majd pótolják). Az ItemMail által beszerezhetõ dolgok idõnként erõsen illúziórombolóak. Kicsit lehetnének a karakterek még tovább formálhatóak(külsõleg). Érzõdik hogy a játék még nem a kész állapotban van. Elég sok büdösbunkó van. Na jól van tudnám még folytatni, de érd be most ennyivel 😊 mert így is nagyon klassz az egész December óta képtelen vagyok abbahagyni és semmi más játékot nem láttam azóta. Ki kell próbálni veszteni nem veszthetsz semmit.

Hello-bello mindenki <#wave> Sokat minden jót és szépet olvastam errõl a gémrõl, de arra lennék kíváncsi, h mik az "árnyoldalai", milyen negatívumokat tudnátok mesélni róla? <#idiota> (pl lag, botolás hasonlók). lehet h kipróbálom, de elõtte tudni akarom h milyen valójában, mert amit hallottam róla az már szinte túl szép egy ingyenes mmorpg-hez képest. <#eplus2>
gvarga12
nincs meg a forumnak hazigizdaja szoval nem tudja csak admin torolni

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Crokin
Úristen, sorry a spammért de pont elszállt a net itt a melóba 😞 valaki törölje plz.

Repatarurgyán

Bucser
Nem vagyok admin. Warshadow-t keresd meg.

Crokin
Bucs, ha te vagy a free-s fórum adminja akkor hagyj jóvá ott pls 😊 htxvm

Repatarurgyán

Crokin

Repatarurgyán

Crokin

Repatarurgyán

0Fritz0
Ismerõs 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bucser
nekem ne magyarázd😊 majd két évig Virtuális században repültem😊 Ott elég aktívan kellet TS-t használni😊(gyk: ott éltünk😄)

0Fritz0
Erre nyújt megoldást a TS és a Ventrilo.
Pl. TS-en meg lehet csinálni, hogy a csapatok külön-külön szobában vannak –hogy ne zavarják egymás kommunikációját-, viszont a csapatvezetõk tudnak egymással beszélni.
A piramis csúcsán pedig a fõboss bármelyik csoportot el tudja érni és akár az egész bagázsnak is oszthatja az észt egyszerre.
A ventrit nem ismerem, de lehet hogy ott is nyuxik.

Bucser
De csapatok kozott kommunikálni cak a departmenten belul lehet akkor. És igy nehézkes mert a velunk jovo merchantok es Adventurerek nem fogjak latni az utasítast csapatmozgasra. Esetleg megoldas meg hogy minden csapatba kerul merchant es adventurer igy vissza lehet osztani a kommunikaciot.

0Fritz0
A flotta mérete gyakorlatilag bármekkora lehet, csak több csapatra felosztva.

Bucser
5 fõ a max (bár nem tudom miért egy 8 fõs flotta csocsi lenne😞)

Kiválasztod kivel szeretnél csapatot alakítani.
Klik rá, aztán a zászló ikon (make a team). Õ ekkor kap egy üzenetet, hogy te (az avatárod neve) felajánlottad neki alkossatok csapatot. A meghívást neki el kell fogadni!

Ahány barátodat be akarod venni a csapatban ezt annyiszor ismétled, persze mindig a soron következõt választod ki. (Bizonyára van maximális létszám, de azt nem tudom hány fõ. Az viszont tény, hogy már két játékos is létrehozhat egy csapatot.)

Klán alapításához minimum 5 fõ kell (veled együtt).
Ja, és 100000 coins.
A baráti társoságommal egy csapatott!
Kicsit ha pontosítanád mit is szeretnél.

Klánt alapítani? (Guild)
Vagy egy alkalmi csoportot? (Team)
Hali! Köszi a múltkori segítségeket bevált! Mikor csapatot akarok csinálni akkor nem engedi mert valami olyansmit ír hogy a népesség nem éri el a 100at! Ez mért van? Meg szeretnék venni egy puskát de sehol nem találok olyat akitõl tudnék venni! Pedig mindenki azzal rohangál😄
A rózsaszín kör azt jelenti, hogy az ember guild feladatot csinál meg éppen.

És sajnos folyami hajózásra nincs mód. Így Pesten sem tudsz rumot vagy marijuanát eladni.
Viszont a törököknek visszavághatsz a magyarok nevében.
Colton
Mi az a rozsa szin kör a emberke feje felett?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
ebben a jázékban ellehet menni budapestre? 😊

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Tényleg megteszünk mindent azért, hogy az új tagjainknak segítsünk, és minden információval ellásuk õket.
Igyekszünk minnél több információt összegyûjteni és feltenni a lapra.
Jelenleg egy régi barátom felajánlotta, hogy segít lefordítani a hivatalos oldalon található infókat, és el is kezdte.
Tegnap megcsinálta a Skill-ek fordítását már csak lektorálnom kell és mehet fel a többi infohoz.
Örülök, hogy felajánlottad a segítségedet ebben, és ezt ki is fogom használni. Jó lenne ha minnél hamarabb le lenne fordítva minden info ami csak fellelhetõ a játékhoz. Én ezen vagyok.
Sajna ez a hetem nagyon zûrös lesz így én sem leszek sokat most a játékban, de megpróbálok szabit kivenni, hogy minnél hamarabb végezhessek és akkor teljes erõbedobással mehet tovább minden.
Utolsó megjegyzésnek még annyit szeretnék kérni mindenkitõl, hogy a nem ide tartozó guild ügyeket ne itt tárgyaljuk ki. Csak azokat amiket mindenkivel szeretnénk közölni mint információt. Köszönöm!

Üdv.: Selina_Meronin
hun_sailors guild leader
Szerver: Magellan
Weboldal: http://voyage.somkuti.at
Ebben teljesen egyetértünk.
Sok mindennel lehet segíteni a Guild haladását, és bízom benne, hogy mindenki ki is veszi a részét benne, így vagy úgy.