Kalozos MMORPG - http://www.voyagecenturyonline.com
-
Lag van ha nagyon sok hajó támad egyszerre, illetve a nagyon sűrű városokban is(PL.:Athen). Az ellenfelek AIje is hagy nemi kívánnivalót maga után. Az útkeresés teljes hiánya(bár bekapcsolható azért elég beteg) sem túl jó, ami egy egy városban még elviselhető, hogy megakad a karakter ebben-abban, de csapatban való harc közben idegesítő tud lenni(azért idővel bele lehet jönni így is). Vannak fordításbeli szöveg problémák(PL.:Lambot kérnek miközben az nem is létezik csak mutton néven). A hajómodellekkel sem mindig vagyok kibékülve, olyan mintha egy két helyen elcserélték volna a dolgokat(a kereskedő olyan, mint egy hadihajó a Battleship pedig olyan, mint egy kereskedő). Amerika igencsak hiányos(gondolom majd pótolják). Az ItemMail által beszerezhető dolgok időnként erősen illúziórombolóak. Kicsit lehetnének a karakterek még tovább formálhatóak(külsőleg). Érződik hogy a játék még nem a kész állapotban van. Elég sok büdösbunkó van. Na jól van tudnám még folytatni, de érd be most ennyivel :) mert így is nagyon klassz az egész December óta képtelen vagyok abbahagyni és semmi más játékot nem láttam azóta. Ki kell próbálni veszteni nem veszthetsz semmit.