• nessboth
    Sztem az univerzum legjobb játéka lett volna, ha hosszabb, tele van mellékküldikkel, több rpg elemmel, kereskedőkkel, és fegyverek kraftolásával...Mindezek ellenére az egyik kedvenc játékom. Megunhatatlan. Az egész játék olyan, mintha egy izgalmas kalandfilmet néznél. A sztori annyira össze van rakva, annyira összetett és soha nem ül le, hogy teljes mértékben a monitor elé szögezi a játékost. Soha nem gondoltam volna, hogy "kardos" fps-t ennyire fogok élvezni, mert ugye anno a Hexen és a Witchhaven primitív harcrendszee elég unalmas volt. De ez a játék annyira Kickass, hogy már nem tudom hanyadjára viszem végig, mindíg tud újat mutatni a bunyó és mindíg élvezettel rúgok rá egy sámlít az ellenfélre, vagy vágom a fejéhez az olajos kancsót, hogy aztán tüzes nyíllal megpörkölhessem...Tényleg látványos és élvezetes, hogy egy harc alkalmával egy igényesen berendezett szobát csatatérré tudunk rombolni. Nagy hír, hogy nyomnak mellé most egy kieget. Remélem pc-re is. Imádom!! Akinek segítség kell, szóljon:D