93
  • kbandi53
    Üdv mindenki.
    Egy olyan kérdésem lenne hogy a pokos résuek körül van egy olyan rész mikor belekell egy vizes gödörbe ugrani ott egy kart el kell huzni ésa utánan megemelkedik a viz.
    Mostanában szarkodik a videokártyám és a viz alatt vagyok full fekte a kijelzö és nem látom a kert negyjábol nam tudná valaki lerni merre van talán megtudom találni.

Köszi.
  • funfan
    Akinek kell vegyen fel msn-re, remélem addigra még meglesz a magyaritás és átküldöm neki ;) amúgy meg ha valaki elakad a youtube-n talál végigjátszást, mert ott végigviszik a játékot minden titkos hejet megmutatva ahol erős fegyverek vannak :) a multi player pedig nem jó, nehéz megcsinálni ,és lagg-os az összes szerver, évezhetetlen a játék ... na az msn-em: [email protected]
  • funfan
    Én bárkinek segítek a magyaritásban! Én si megvettem a játékot de nem volt magyar... csak fel kel lrekni hozzá néhány pachet, és van egy magyar bővítés amit ha felrax akkor magyar lesz a játék.. . nem nagy dolog :)
  • Immortal89
    toto! a magyaritasok.hu-n nincs magyarítás, azt írják, hogy magyarul jelent meg! esetleg valakinek van más ötlete, honnan lehet szerezni magyarítást? thx előre is
  • toto11
    van magyarosítás. a www.magyaritasok.hu-n
  • ApPa123
    Helló lenne 1 kérdeésem a játékhoz van magyarítás vagy csak magyarúl jelnt meg?thx
  • DaveTheScorp
    Sziasztok!Az volna a kérdésem mestertolvaj öltözéknek mennyi az armorja?mert nekem csak az van aláírva hogy: !!!adv_player_armor_disc!!! meg hogy lopakodó 3 kell hozzá de semmi egyéb,nekemis a kedvenc játékaim közé tartozik egyébként,bár vannak benne bugok,de a történet,a fegyverek ha elképzeled magad a játékos szerepébe,lehetségesek,a történet pedig(aki figyel)nagyon összefüggő mindent meglehet érteni ha Xana és a közted lévő párbeszédet figyeled,nekem ez a véleményem a játékról fantasztikus kalandjáték :)
  • offkorz
    csőcső
    nekem az a gondom ezzel a gémmel,feltelepítem.majd miután 1.1-es patch felrakom,indítanám ugye.de az ubisoft logóig jut el,megakad,és szaggatva megy tovább kúrva lassan.idáig jut el majd megfagy az egész,resetelhetek. :c
    hiába raktam fel az 1.2-es patch-t is ugyanaz :-c
    valaki okosat mondjon plz.
  • nessboth
    Sztem az univerzum legjobb játéka lett volna, ha hosszabb, tele van mellékküldikkel, több rpg elemmel, kereskedőkkel, és fegyverek kraftolásával...Mindezek ellenére az egyik kedvenc játékom. Megunhatatlan. Az egész játék olyan, mintha egy izgalmas kalandfilmet néznél. A sztori annyira össze van rakva, annyira összetett és soha nem ül le, hogy teljes mértékben a monitor elé szögezi a játékost. Soha nem gondoltam volna, hogy "kardos" fps-t ennyire fogok élvezni, mert ugye anno a Hexen és a Witchhaven primitív harcrendszee elég unalmas volt. De ez a játék annyira Kickass, hogy már nem tudom hanyadjára viszem végig, mindíg tud újat mutatni a bunyó és mindíg élvezettel rúgok rá egy sámlít az ellenfélre, vagy vágom a fejéhez az olajos kancsót, hogy aztán tüzes nyíllal megpörkölhessem...Tényleg látványos és élvezetes, hogy egy harc alkalmával egy igényesen berendezett szobát csatatérré tudunk rombolni. Nagy hír, hogy nyomnak mellé most egy kieget. Remélem pc-re is. Imádom!! Akinek segítség kell, szóljon:D
  • maxifiu
    nah most ott tartok mikor menekülni kell a nagy kukac elöl :D
    vissza ugye nem lehet menni a végén nem tudok tovább ugrani merre kell menni mert ha egy helyben maradok meghalok:P
  • maxifiu
    Húúú Ginsei nagyon köszi a telekinézises kelett már csal és meg is lett!! Kösszi!!
    mostmár haladok szépen tovább:) jah és ugye a pókok ellen a tűz a legjobb?
  • Ginsei
    Először is egy kis véleményezés: A single player egyszerűen fantasztikus, tátva marad az ember szája. Viszont rövid, elviseltem volna belőle még 10 fejezetet. Sajnos a multi playerje már nem ilyen jó. Nem tudja bemutatni a látványos csapásokat, és bizonyos varázslatokat sem. Nagyon kapkodó, nincsenek benne hosszú, izgalmas párharcok, így nem igazán tudja az ember beleélni magát a hős szerepébe, mint a kampányban.
    Aztán: igaz, h. a fővonala a játéknak FPS, de az RPG is érezhetően jelen van. Attól lesz RPG, h. fejleszthető a karakterünk, továbbá, h. alakíthatjuk a történetet azáltal, h. bizonyos mellékküldetéseket elvégzünk-e, vagy sem (igaz, h. ezekből kevés van, de akkor is). Viszont arra én éppen számítottam, h. lesz bolt és árus a városban (így pénz is), de ezek kimaradtak, ami persze nem gond.
    Befejezéseket nézve: legalább 4 variáció van belőlük. Kettő, ha megtartod Xanát (a succubus) és a koponyát a démonúrnak adod, avagy magadnak. És úgy is kettő, ha kiűzöd Xanát, viszont korábban megmentetted Leannát, és megtartod a koponyát magadnak, vagy apádnak. Elvileg kell lennie olyan befejezésnek is, amikor egyik nőtársad sincs veled (Leannát nem szabadítod ki, Xanát kiűzöd), illetve olyannak is, amikor mindkét nő életben van (Xanát nem űzöd ki, Leanna megölését is kikerülöd, és úgy leszöksz a csatornákba).
    Maxifiu: a pókszoborba való gyémántok a következőek: a legelsőt gond nélkül meg lehet találni, már nem emlékszem, h. hogyan. A másodikat a lícs koporsójából szedheted ki. A harmadikat a halott próféta sírjából a tavacska mellett, ahol leomlik a híd, és van egy kötél is. A negyedik pedig a zombis teremben (lefelé lépcső vezet, Xana meg mondja, h. a fejed fölött van a kő) van a falon fent, sárgán csillog, és szerintem csak telekinézissel lehet leszedni.
  • maxifiu
    Sziasztok én a 6. résznél tartok(de lehet nem pont az) arra lennék kíváncsi hogy van ugye a pók szobor amibe kristályokat bele kell rakni és látod azt a nőt az felső 2 megvan már csak a feje felett lévő-t kéne meg találnom nem tudja valaki hogy hol találom?
  • nihillus
    Úgy kell megölni, hogy be kell futni az egyik mellékfolyosóra, ahol van egy kar, ő utánad megy, és amikor bedugja a kupola alatt a fejét, meghúzod a kart, és a vasrács rácsukódik a fejére. Valahogy úgy, mint a Jedi Visszatérben Luke megölte a szörnyet.
  • joe1005
    Hali!!!
    Én ott akadtam el amikor a sárkány bejön a kupola alá és ott szálldogál össze vissza!!!!hogy nyírjam ki???????
  • beno92
    Sziasztok!
    Én a sárkánynál akadtam el mikor le kell győzni, akkor mit kell lőni rajta a nyakát vagy mit?
  • apa111
    5654
  • cafat22
    a kapunál ahol át kell menned ott fölötte van egy fadeszka, használd a "rope bow" azt a köteles íjat vagy mit
    jó szórakozást
  • Neofita666
    hello! én kerestem mindenhol google-ba és mindenhol, de dark messiah magyaritást nem találtam. a boltba meg lete venni persze a magyar verziot, de az 10 rugó. szerencsére a gothic 3-nak megtaláltam itt a magyaritását, de ennek nem. aki esetleg megtalálta volna a neten, az irja le. köszönöm.
  • Speedy1991
    Hello lenne egy kis problémám ! Elakadtam a 7 chapter-nél vissza szereztem a cuccom de nem találom a kijáratot bármilyen megoldás érdekel :D pls HELP ME
  • bokarota

következő a sorrend:
    -belerakod a kerékkel mozgatható olvasztótégelybe a fémet,
    -odatekered a tűz fölé a kerékkel,
    -baloldalon lévő fújtatóval feléleszted a lángot,
    -kerékkel visszatekered a tégelyt, kifolyik az olvadt fém az öntőformába,
    -jobb oldalon lévő karral lehűtöd a forró fémet,
    -kiveszed a pengét az öntőformából,
    -ráteszed a műhely közepén lévő üllőre a pengét,
    -előveszed a kalapácsodat és kovácsolod a pengét,
    -tutúlni fog, hogy lehült a penge,
    -felveszed a pengét és visszateszed a tűzbe,
    -fújtatón húzól párat,
    -kiveszed a pengét és ismét az üllőn kalapálgatod a kalapáccsal,
    -kész a penge,
    -odamész a markolattartóhoz és összeszereled a kardot,
    -ha készen vagy, vághatod vele a "fácánokat" a game-ben.
    Remélem, érthető volt. Jó játékot:-)
  • ReBell
    Most is azt probalgattam hogy azt a nyomorut kardot vegre megcsinaljam de nem megy ,ez van ,ha lesz majd valakinek kedve es akar segiteni akkor irja majd le nekem a sorendet. Koszi meg egyszer!
  • ReBell
    Sziasztok! Egy kis segitseg kene! Az biztos hogy nem vagyok kovacs de lattam hogy keszul egy kard,.....sajnos a masodik kardot akar hogy csinalom sehogyse sikerul. Mi lehet a baj? Mit csinalok roszul? Tudna valaki segiteni,: mikor mit kell csinalni? Koszi mindenkinek!
  • Kenny McCormick
    szeva Btom, a sárkányt nemtod igy megölni, tereld 1 ajtóhoz és mikor bedugja a fejét zárd le az ajtót ,és HEADSHOT :D igy már egyértelmü nem?:P
  • B Tom
    Üdv Mindenkinek!

Demon nekemis pont ilyen ahogy leírtad,,a gépem paraméterei is egyeznek. Bár én sem tudom miért van ez.

Kellene egy kis segítség. A pókok temploma részben hogy kell legyőzni a sárkányt. Van vagy 18 manna üvegem úgyhogy küldöm rá a tüzet mint állat, + még 99 nyilam azt is rálövöm, de semmi. Persze álltalában megöl engem, vagy a csajt.
    Valaki válaszoljon mielőbb!

• demon68
    Nekem a Dark Messiah-ban minden bejátszásnál teljesen fekete a képernyő és egy nagy fehér Z betű van rajta. ugyanez van játék közben a képernyő bal felső sarkában. Mért van ez? A játék eredeti, vid kártya drivert frissítettem miatta! Gépem: 2.8 CPU, 1 GB RAM, NVidia FX5600
  • fle go
    Tudomasom szerint van magyaritas: egyebkent a Google mindenki jobaratja
    A lustabbaknak meg itt a link:
    http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=thelist&char=d
  • TommyVercetti1
    Valaki mondja mér meg hogy honnan lehet leszedni a magyaítást!!!!
    Léccci!
  • szurka
    hahhhóó! Nem tudja vki megmondani, mit köll csinálni a Pók Templomban, vagy miben, mikor föllövök egy kötélnyilat a fenti gerendába, és fönt titkos rész van, de lejjebb a falban vagy egy nyílás világító gombával, ahova egyszerűen nem tudok beugrani a kötélről. Vagy nem is kell? Plíz help!
  • Gaben27
    Akik annak idején imádták a Wizardy, Heretic, Hexen, Lord of Magic, Drakan, FAKK nevű játékokat és nincs idejük 200 órát játszani, azoknak melegen ajánlom. Én imádom ezt a fajta fantasy világot, játékot. Persze, hogy eltér az igazi rpg-éktől, de ebben legalább nem kell órákig óangol dialógusokat hallgatni és napokig karaktert fejleszteni.
    Magyarításról van már infó?
  • fle go
    Nem tudom eredeti-e vagy sem a jatekod, probalj meg VGA drivert frissiteni, talan az segithet, nekem is hasonlo problemam volt, frissitessel megszunt.
    Mas otletem sajnos nincs.
  • balintt
    CSő All!!

Egy fontos kérdéssel fordulok hozzátok!(remélem tud vki segíteni)
    Letöltöttem a Dark Messiah of Might & Magic-et, telepítettem és mikor elíndítottam eljutott az intro-ig utána lefagyott...
    Fekete üres kép, háttérben a Windows hibajelző hangja azt írta : a következő területen nem végezhető el a művelet: "read".
    A gépem elég jó ( 1GB RAM, GeForce 6600GT, 250GB merevlemez (több mint 100 GB szabad).
    Segítsen valaki, hogy milyért történik mindig ez!
    Előre is köszönettel Balintt!
  • szurka
    Ha még nem sikerült megoldani, 1.01 patch-et szedd le:
    dark_messiah_1.01_us_uk_fr_it_sp.exe
    Ezzel jó lesz.

• Vercetti 1
    A játék magyarul jelent meg. Ez tök jó. Csak nekem angolul van meg.XD Honnan lehet leszedni a magyaítást?
  • selma
    sziasztok nemtud valaki magyarítást a Dark Messiah of Might & Magic játékhoz?
    [email protected]

köszike :)
  • mindkiller
    Sogron, ha warez akkor drótkefével pucold le kicsit a lemezt , ha eredeti, próbáld meg teljesen uninstall és újrarak, vagy pedig indítsd el a steamen keresztül, mert úgy más módon kezdi enni a gépedet. Nekem ugyanilyen memóriahibával szállt el a játék közepe felé egy résznél, aztán steamen indítva sikerült átlépni, és onnantól megint ment rendesen.
  • mindkiller
    Zolesh, nem mondod komolyan... Ilyen gépet ma már hulladékból szoktak összerakni, egy gyengébb irodai gépbe raknak ilyen perifériákat. Ha valaki játszik, mára tuti jócskán túl van ezen.
  • Tinman #56
    Buy the original
  • Tinman #55
    ??? Már hogy lenne sok?
    Aki hardcore gamer és PC-n játszik annak 2 éve volt ilyen konfigja. Ez nem vicc.
    Mellesleg a játék alatt a HL2 motorja dolgozik, mely az egyik legjobban skálázható motor és a Valve elég ügyesen optimalizálgatott is.

Az a konfig amit leírtál -mely ugye a minimum konfig- mellesleg monitor nélkül kijön 70.000 Ft-ból.
  • Sogron
    Aki tud kérem segítsen... A Dark M. a következő hibaüzenettel áll elő az introt követően, azaz már a menübe se lehet bejutni...
    MM.exe alkalmazáshiba -
    A "0x22518112" címen található utasítás a "0x0fe47190" memóriacímre hivatkozott stb... stb...

DirectX ok, vidikártya driver a legújabb... nem tudom mi lehet a hiba...
    A gép konfigja is megfelelő... (3G proc, 1G memo, 6600Nvidia)