Dark Messiah of Might and Magic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy olyan kérdésem lenne hogy a pokos résuek körül van egy olyan rész mikor belekell egy vizes gödörbe ugrani ott egy kart el kell huzni ésa utánan megemelkedik a viz.
Mostanában szarkodik a videokártyám és a viz alatt vagyok full fekte a kijelzö és nem látom a kert negyjábol nam tudná valaki lerni merre van talán megtudom találni.
Köszi.
nekem az a gondom ezzel a gémmel,feltelepítem.majd miután 1.1-es patch felrakom,indítanám ugye.de az ubisoft logóig jut el,megakad,és szaggatva megy tovább kúrva lassan.idáig jut el majd megfagy az egész,resetelhetek. :c
hiába raktam fel az 1.2-es patch-t is ugyanaz :-c
valaki okosat mondjon plz.
vissza ugye nem lehet menni a végén nem tudok tovább ugrani merre kell menni mert ha egy helyben maradok meghalok:P
mostmár haladok szépen tovább:) jah és ugye a pókok ellen a tûz a legjobb?
Aztán: igaz, h. a fõvonala a játéknak FPS, de az RPG is érezhetõen jelen van. Attól lesz RPG, h. fejleszthetõ a karakterünk, továbbá, h. alakíthatjuk a történetet azáltal, h. bizonyos mellékküldetéseket elvégzünk-e, vagy sem (igaz, h. ezekbõl kevés van, de akkor is). Viszont arra én éppen számítottam, h. lesz bolt és árus a városban (így pénz is), de ezek kimaradtak, ami persze nem gond.
Befejezéseket nézve: legalább 4 variáció van belõlük. Kettõ, ha megtartod Xanát (a succubus) és a koponyát a démonúrnak adod, avagy magadnak. És úgy is kettõ, ha kiûzöd Xanát, viszont korábban megmentetted Leannát, és megtartod a koponyát magadnak, vagy apádnak. Elvileg kell lennie olyan befejezésnek is, amikor egyik nõtársad sincs veled (Leannát nem szabadítod ki, Xanát kiûzöd), illetve olyannak is, amikor mindkét nõ életben van (Xanát nem ûzöd ki, Leanna megölését is kikerülöd, és úgy leszöksz a csatornákba).
Maxifiu: a pókszoborba való gyémántok a következõek: a legelsõt gond nélkül meg lehet találni, már nem emlékszem, h. hogyan. A másodikat a lícs koporsójából szedheted ki. A harmadikat a halott próféta sírjából a tavacska mellett, ahol leomlik a híd, és van egy kötél is. A negyedik pedig a zombis teremben (lefelé lépcsõ vezet, Xana meg mondja, h. a fejed fölött van a kõ) van a falon fent, sárgán csillog, és szerintem csak telekinézissel lehet leszedni.
Én ott akadtam el amikor a sárkány bejön a kupola alá és ott szálldogál össze vissza!!!!hogy nyírjam ki???????
Én a sárkánynál akadtam el mikor le kell gyõzni, akkor mit kell lõni rajta a nyakát vagy mit?
jó szórakozást
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
következõ a sorrend:
-belerakod a kerékkel mozgatható olvasztótégelybe a fémet,
-odatekered a tûz fölé a kerékkel,
-baloldalon lévõ fújtatóval feléleszted a lángot,
-kerékkel visszatekered a tégelyt, kifolyik az olvadt fém az öntõformába,
-jobb oldalon lévõ karral lehûtöd a forró fémet,
-kiveszed a pengét az öntõformából,
-ráteszed a mûhely közepén lévõ üllõre a pengét,
-elõveszed a kalapácsodat és kovácsolod a pengét,
-tutúlni fog, hogy lehült a penge,
-felveszed a pengét és visszateszed a tûzbe,
-fújtatón húzól párat,
-kiveszed a pengét és ismét az üllõn kalapálgatod a kalapáccsal,
-kész a penge,
-odamész a markolattartóhoz és összeszereled a kardot,
-ha készen vagy, vághatod vele a "fácánokat" a game-ben.
Remélem, érthetõ volt. Jó játékot:-)
Demon nekemis pont ilyen ahogy leírtad,,a gépem paraméterei is egyeznek. Bár én sem tudom miért van ez.
Kellene egy kis segítség. A pókok temploma részben hogy kell legyõzni a sárkányt. Van vagy 18 manna üvegem úgyhogy küldöm rá a tüzet mint állat, + még 99 nyilam azt is rálövöm, de semmi. Persze álltalában megöl engem, vagy a csajt.
Valaki válaszoljon mielõbb!
A lustabbaknak meg itt a link:
http://www.magyaritasok.hu/index.php?func=thelist&char=d
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Léccci!
Magyarításról van már infó?
Mas otletem sajnos nincs.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Egy fontos kérdéssel fordulok hozzátok!(remélem tud vki segíteni)
Letöltöttem a Dark Messiah of Might & Magic-et, telepítettem és mikor elíndítottam eljutott az intro-ig utána lefagyott...
Fekete üres kép, háttérben a Windows hibajelzõ hangja azt írta : a következõ területen nem végezhetõ el a mûvelet: "read".
A gépem elég jó ( 1GB RAM, GeForce 6600GT, 250GB merevlemez (több mint 100 GB szabad).
Segítsen valaki, hogy milyért történik mindig ez!
Elõre is köszönettel Balintt!
dark_messiah_1.01_us_uk_fr_it_sp.exe
Ezzel jó lesz.
[email protected]
köszike :)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aki hardcore gamer és PC-n játszik annak 2 éve volt ilyen konfigja. Ez nem vicc.
Mellesleg a játék alatt a HL2 motorja dolgozik, mely az egyik legjobban skálázható motor és a Valve elég ügyesen optimalizálgatott is.
Az a konfig amit leírtál -mely ugye a minimum konfig- mellesleg monitor nélkül kijön 70.000 Ft-ból.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
MM.exe alkalmazáshiba -
A "0x22518112" címen található utasítás a "0x0fe47190" memóriacímre hivatkozott stb... stb...
DirectX ok, vidikártya driver a legújabb... nem tudom mi lehet a hiba...
A gép konfigja is megfelelõ... (3G proc, 1G memo, 6600Nvidia)
2,6GHz, 512RAM, 128VideoRAM?
Szép, szép... de akkor is! Õrület.
Egyébként meg egyetértek Aspirinnal. Nem tudom, hogy a BoD-ot le lehet-e pipálni...
hát,izé...
Köszönõviszonyban sincs ezzel a játékkal. Na nem a minõsége miatt, mert abban a POP trilógia igen magasra tette a lécet, hanem azért, mert ez egy FPS játék RPG elemekkel, a POP meg egy "nézdahátam" akció, fantasy elemekkel.
Ezzel az erõvel a Ultimát is összehasonlíthatjuk a LOTR:BFME RTS játékkal, hiszen mindkettõben vannak orkok <#csodalk>#csodalk>
kár hogy az oblivion megakadályoz abban, hogy ebbe is belekezdjek...<#nevetes1>#nevetes1>
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Errõl regélek én is.
Ezzel együtt volt olyan magazin, ahol 80% warez alapján készültek a cikkek, mégsem panaszkodott soha senki.
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Ettõl függetlenül semmi gond nincs azzal, hogy egy ilyen Hexen feelingû játék egy korrekt grafikus motorral megjelent.
Persze aki MM-en nõtt fel, annak ez nem feltétlenül tetszik, de ez nem egy RPG.
"a bolti játék ugyanis több mint egy hónapja kapható a magyar boltokban"
Gondolod, hogy mindenki aki ide jár kizárólag 0-day cuccokkal játszik?
Én pl. most vittem végig nem olyan rég a Splinter Cell: Chaos Theory-t, jelenleg Most Wanted kedvem van, a Carbon egyelõre nem érdekel, majd talán jövõre.
Nekem bejött a cikk, még a kedvemet is meghozta a játékhoz.