fade2black#92
Annyit hozzátennék, hogy szerintem mi itt EUban nemigen félünk az USAtól. Sokkal jobban félünk egy esetleges új Orosz diktátortól. Vagy attól, hogy pár őrült nekirepül paksnak. Bazsarózsánk ugye van abban a 10km*2m széles úton meg a hegytetőn de radarunk ami délről lefedné paks légterét az nincs. Persze fontos a bazsarózsa. Hozzátenném ha a Tubesre rakják a radart az pont nemfedi le a paksi légteret kb 500m alatt bárki továbbra is berepülhet minden észlelés nélkül.
Aki nemhiszi csak annyit tegyen vegyen elő egy térképet és huzzon vonalakat. Éljenek a Sötétzöldek....
"Sötétzöld" ez teccik.
Másik érdekes, a nagy USA utálatban MOon, hogyha nincs USA akkor mi mint alsobbrendű faj, már félig rég kiirtva lennénk vagy németül dolgoznánk "rabszolgaként" a felsöbbrendű fajnak. Vagy ha USA nemindítja be a "csillagháborús" időszakot akkor jóesélyel nemdől össze a SZU és még mindig a fantasztikus kommunizmusban élnénk.
Meg mindig a délszláv válság jut eszembe. A nagy EUs hatalmak annak ellenére, hogy egyértelműen az ő hatáskörük évekig nézték a népirtást. Ami folyt és folyt. És a végén mi állította meg? Azhogy Bill C meg USA aki aztse tudta, holvan Horvátország és Szerbia és egyébként se USA érdekszféra hisz EUtól van egy köpésre megkérdezte a tanácsadóit: Békére tudom kényszeríteni őket evvel megmentve több 100.000 horvátt, szerb, bosnyák ember életét avval ha odaküldök egy repülőgépanyahajót és aki lő azt jól lebombázom? Mire a tanácsadók aszondták igen. No akkor küldjünk oda ahoz a nemtudom hollévő országhoz egy anyahajót és legyen béke.
és béke lett.
És én ezt köszönöm nekik. És bhol megértem, hogy a horvátok, bosnyákok mért olyannyira USA imádók. Talán nemvolt még nemzet az ő történelmükben aki önzetlenül segített volna nekik.
A mienkben se sok nagyon, aki mégis azt leköpdössük.