fade2black#70
-1- Még mindig? Recesszió? (Bár gyógyszeres és nemelég részletes de más nemfér ide.: )
Vannak lassabban fejlödő időszakok de azért elég egyértelmű, hogy 2negyedéves gdp visszaesés nagyon nemvolt. Talán 86-87ben volt kritikus a dolog de hát akkor teljes erővel a csillagháborút nyomták, hogy SZU összeomoljon.
Köszönöm nekik, mert evvel legalább ruszkik eltakarodtak Magyarhonból. :)
-2- Ha az eddig irakban felrobbantott $600milliár+ ot nem ellövik, robbatják hanem mondjuk tudomisén pl autópálya, metro, adócsökkentés, tokomak reaktorra Usaban is, brain drain.... és még 1001dologra ami valójában is fellendíti a gazdaságot költik akkor az szerintem jobb üzlet mint felrobbantani azt amit legyártasz. És közben még a külkerhiányod se száll el.
-3- Nézd meg mennyi volt mondjuk 2000-2001ben Irak olajtermelése és mennyi most.
Felfutott, vagy lecsökkent? Bumm megint hülyeséget mondtál? jaésha megnézted szorozdbe az árat mondjuk $80os barell árral és utána gondolj bele abba, hogy amerikának eddig az Iraki kaland 600milliárd$+ba került. És ezt nem szaud arábia, irán ;) ... fizeti mint anno....
Mégvmi eszembe jutott az amerikai technológiai fölényről, nemcsinálok neki ujabb postot: Jövőre leselejtezik az amerikai F117es gépeket, mert azok az USA hadserege számára már ELAVULTAK. Gondolom az F117 utóda már a spájzban.
btw csillagos topicban olyan jó voltál, a linket amit ott adtál kinyomtattam annyira tetszett, azóta tudom a tejútrendszerben 100-200milliárd csillag van. ;)