• jaszkari
    #155
    Félreértettél. Én nem azt mondtam, hogy anyahajóról kellett volna bombázni Ruandát az amcsiknak, annak semmi értelme nem lett volna igaz fel sem merült bennem agondolat. Én azt mondtam, hogy nem lépett közbe,mert nem állt érdekében, hiszen nincs ott semmi, és merő jópofaságból nem fogja amerikai katonák életét kockáztatni.
    Nem nagyon volt szervezett népírtás? A hatalmon lévő párt egyik milicista szárnya karöltve a hadsereggel szinte hermetikusan lezárta az ország összes útját, minden falut és módszeresen kiirtottak 4 hónap alatt több mint 1 millió tuszit. Ez ne megy úgy, hogy nem készülnek rá előre. Tegyük fel, hogy az amcsi hírszerzés az egész előkészületről semmit sem tudott (amit kétlek) akkor is 4 hónap alatt bőven lett volna idő gyorsreagálásu erőket küldeni a térségbe.

    Epikurosz: igazad van én kérek elnézést kevertem a szezont a fazonnal. Már régen volt az iskola :( Koreát már a 2 vh végén felosztották az amcsik meg a tavarisok. A lényegen viszont nem változtat, a háború után az amcsik biztosították befolyásukat a térségben visszaállt a status quo, nem akartak többet a nagyok. Hogy a kicsik mit akarnak? Azt a nagyok többnyire letojják.