n0k0m#79
Ez esetben nehany ismeretem lehet hianyos volt, de nem feltem a PC-t. Elvegre a konzoloknak evekre elore kell gondolkodnia.
Engem Xbox 360 nem kifejezetten nyugozott le, ps3-hoz pedig nem volt szerencsem, szerintem nektek se.
Azzal nem ertek egyet, hogy a konzol felzarkozott az online jatekban.
1. kevesen jatszanak neten
2. nem tudok konzolos mmo kornyezetrol.
Amennyiben a konzol ki tudja elegiteni ezeket: Letoltes, bongeszes, online jatek (ertem itt MMO, frissitesekkel), abban az esetben at fogom gondolni konzol vasarlasat. Bar akkor mar inkabb PC konfiguracio lesz es elveszti a konzol a konzol jelleget. (sry syoismetlesekert)
Ez pedig, hogy mekkora kijelzon jatszhatsz konzolon ez hulyeseg. PC-t is rakotheted TV-re, csak akkor meglatod milyen durva kulonbseg van tv es monitor kozt (bar egy NFS-t jo volt TV-n jatszani). Mellesleg projector konzolra is, PC-re is kotheto.
TExtura, poligonhoz pedig, hogy en eddig barmikor hasonlitgattam, pc-n utosebb volt. BAr szamomra ez nem zavaro, es teny hogy osszhatasban szep (szebb) a box, ha pc-n alacsonyabb grafon fut, vagy sok effekt nincs ami xboxon van. En most csak arrol beszelek amikor kikezdik a teljesitmenyt. (vegig xbox 360-rol beszelek)
De megint megemlitem nem 1 a ketto, jatszok konzolon is, pc-n is. 2 kulon fogalom.