muerte2#71
A textúra méretekben szerintem igazad is van, bár helyenként ez sem igaz, a polygonszám esetében nem adok igaza, talán a régi BOX esetében. (Uhh van ám szóismétlés! )
"Nekem konzol=party haverokkal. Pc= online jatek, strategia/fps jatekok" Látod ebből a szempontból már felnőtt a konzol a PC-hez. Lehet LAn-ba nyomni, LIVE-on nyomni, 1gépen többen és most már vannak stratégiajátékok is a gépre, fps mindíg is volt. Az hogy stratégia egérrel és fps egérrel, megszokás kérdése. Nagyon sokáig idegenkedtem attól, hogy gamepaddal fpsezzek, aztán mára egészen megszoktam, a stratégia esetében meg annyira jól megoldották a gamepadra portolást, hogy 5perc alatt ráálltam.
" Xbox PC alkatreszekbol all ez teny" - Ezzel is vitatkoznék mármint a 360 esetében.
1 a processzor tudtommal nem elérhető ebben a formában PC-khez 3magos 3,2Ghz-s Risc processor, ami mellett egy külön a géphez fejlesztett VPU található az egész egy az erre a célra kifejlesztett architectúrába ágyazva. CELL alapú szerverek is léteznek és igen magyarországon is van belőlük már, ettől a PS3 sem igazán PC-alkatrészekből épített valami.
Egyébként én nem vitázni szeretnék a jónépekkel, csak a berögzött dolgok helyett néha tájékozódniuk is kellene. (Ez nem neked szól konkrétan)
Azt sem vitatom, hogy AUTOCAD, v Photoshop, stb stb jobban v ne adj isten ugyanúgy használható lenne konzolon mint PC-n persze hogy nem, de mind a 2 dolognak más funkciója van és amire kitalálták őket arra tökéletesek, jobban megfelelnek mint a másik eszköz.
A konzolok a felbontás miatt voltak kicsit elmaradva a PC-ktől, bár minden másban verték őket a megjelenéskor és még egy darabig. (csak játékokra tessék gondolni) Most már a felbontással sincs gáz és én ezért vettem konzlt hosszú idő után, pedig 2éve ha ezt mondja valaki kiröhögöm.