• muerte2
    "Jatzottam en mar 21 colos, szelesvasznu LCD-n Xbox 360-al, hat bocsi, de sztem azt lazan veri egy kozepkategorias PC" Te miről beszélsz? Én 21'-os TFT-n hajtom a mostani gépem, az előzőt is ezen hajtottam és a Xbox360 is ezen muzsikál. A PC amit eladtam erős közép v fels középkat gép volt és grafikailag nem volt versenyképes a konzollal, de szó mi szó a te mostani videókártyád erősebb, majd kíváncsi leszek, hogy vajon Unreal engine3-al mit tud kezdeni, mert tudod én most GoW-ozok vígan 1280*1024-ben fix 60fps-el. Ja hogy UE3 majd Dx10 alatt fog ilyen mejgelenítést nyújtani amihez ugye VISTA kell? AJJAJ, azt hiszem gyorsan elfogynának azok a középkategóriás gépek amikről most azt állítod hogy elverik a konzolt. Ha már itt tartunk kb milyen konfig az amit te most középkategóriának nevezel? Ja majd elfelejtettem, hogy pl még a GoW is csak 1mag kapacitását használja ki a 3-ból. Persze majd 2-3év múlva egy akkori középkat PC lehet ráver a konzolokra de tudod még tavaj is láttam olyan XBOX játékot hogy leesett az állam mit ki nem hoznak abból a gépből. (2001-es a vas ugye)Bár nem vagyok PS kedvelő, de ha csak fele annyi tartalék van a gépbe mint amiről beszélnek és idővel jobban kiismerik majd a fejlesztők is, akkor a köv 3évben még az is okozha meglepetéseket. Ez a dolog nem arról szól hogy mi a jobb, hanem hogy játékra a konzol a jobb egyebekre a PC, ezt el kell fogadni.