• muerte2
    Nem telepítem mindíg újra de nincs 15-20 játék 1idejűleg feltelepítve, én meg szeretek változatosan játszani. Mindíg van 1-2 ami huzamosan fent van a gépen és a többi cserélődik a hely hiány miatt pedig 2db 200GB-s HDD van a gépben, a mostaniban is. Én csak azt a játékot veszem meg eredetiben ami extrém módon megfog és úgy gondolom megérdemli, nem sok ilyen van. PL a BOX-ra ami meg lesz eredetiben is az a GoW lesz. Ha annyi zsém lenne több eredetit vennék, de nincs tehát marad a bevált módszer. A drivereket sem cserélgettem sűrűn, de előfordult hogy kellett, vagy ajánlott volt esetleges bug-ok v a sebesség miatt. Nem azon múlik a játékélmény hogy mennyire csillivilli valami, de aki azt mondja hogy nem lényeges az hazudik, vagy gyenge gépe van. Nem mindegy hogy mondjuk 1024*768-ban játszol valamit szűrők nélkül vagy 1240*1024-ben esetleg némi szűrővel, ezt te is belátod nem? Persze annak idején eljátszottam a HL-al 320*240-ben mert még nem volt 3D kártyám és az akkori gépemen szoftverrenderingben így futott jól, de csak kellemesebb leülni egy gyönyörű és elsősorban élvezhető játék elé. Ismerek olyat aki WoW-ozik és nem a csillivillire megy de muszály volt neki 2Gb ramot dobni a gépébe mert leglal szerveren 1Gb elfogy és játszhatatlan. Na az ilyenekből lett többekközött elegem. Konzolon ha megveszel egy játékot az tudod hogy fut és nem kevés neki a vas, nem kell új directx, nem akad össze egy fent lévő driverrel, vagy alkalmazással, kodekkel, stb. Perszekicsit sarkítok mint ahogy te is, de lássuk be egyszerűbb a polcról berakni egy lemezt és azonnal játszani mint a PC-s eljárás.