Lesz PlayStation 4 - 2010 után
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
Unleash Your Inner Monkey
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
ez az elvalás is érdekes dolog : konzolok sosem a puszta erejükkel hódítottak. Egyszerûen mivel a rendszer fix, könnyû rá optimalizálni mindent. Ebben mindíg elõnyben lesznek. (amúgy lehet bármekkora hatalmas ereje a Cell-nek, a ott van a szûk keresztmetszet a videókártya...) szerintem még 3 évig fej-fej mellet halad a PS3 és a PC graf. aztán majd kezd lemaradni a konzol.
1, Eleve játékra tervezték az egész architektúrát, míg a PC-t nem.
2, Nem lesz rajta akkora erõforrászabáló cucc mint a Vista.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
1000+1 ember jött már azzal, hogy milyen xar FPS-t játszani PS2-ön, de fogalmuk nem volt róla, hogy évek óta van a PS2-höz egér is, billentyûzet is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://lery.freeblog.hu
Akkor ez után miért is lenne konzol? Onnantól kezdve mintha egy fix konfigos PC-d lenne :|
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!