Lesz PlayStation 4 - 2010 után

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma2ska
Az xbox360 egy lebutitott pc ? Talán inkább a pc van lebutitva hozzá képest, és ha ez változni is fog , konzolon a játékok fejlõdnek a hw fix, pc n viszont folyamatos fejlesztéssel se biztos hogy azt kapod.

N3v3rland
Nekem semmi bajom a konzolokkal, de egy konzolban csak annyi a jó, hogy fix az egész és ezért jobban lehet rá optimalizálni a gammákat. (E mellett vannak rá más játékok és olcsóbb mint egy csúcs gép.) Ennyi. Ezeket nem tekintve megkapjuk a pc-t. Magyarul szerintem a konzolgyártók egyszerûen lebutítják a pc-t. És ez szerintem megmarad a ps 4-5-6-nál is. Ettõl függetlenül örülnék ha lenne még ps 8 is, ugyanis jó az ha van lehetõsége választani az embernek. Peace!

<#eljen>

Unleash Your Inner Monkey

scorpeeon
Eddig is lehetett tudni h lesz PS4 és az sem volt kérdéses h 2010 után jön, szóval lol ez az egész.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

De ahogy egyre több funkció kerül bele egyre drágább lesz (és egyre több hibája is lesz). Most is drágább mint kéne (hisz árából már kijön egy teljesen korrekt PC is) (pedig minden darabot veszteséggel adnak el,csak a játékok árán hozzák be) PS4 lehet hogy annyit tud majd mint egy PC, de hát az árban sem lesz olcsóbb. És bezárul a kör.

ez az elvalás is érdekes dolog : konzolok sosem a puszta erejükkel hódítottak. Egyszerûen mivel a rendszer fix, könnyû rá optimalizálni mindent. Ebben mindíg elõnyben lesznek. (amúgy lehet bármekkora hatalmas ereje a Cell-nek, a ott van a szûk keresztmetszet a videókártya...) szerintem még 3 évig fej-fej mellet halad a PS3 és a PC graf. aztán majd kezd lemaradni a konzol.
nézd. nyilván az utolsó évben években nem ez lesz a top gép, de aztán jön az újabb. Cserébe nyilván lesznek király stratégiai játékok is és az fps-eket nyomahatod bill+-egérrel is. Ez így rendben van ha megnézed, hogy mindezt mennyi pénzért kapod 5 évre. Otthoni felhasználásra meg eddig az volt a fõ érv a linux ellen, hogy nem lehet játszani rajta, meg hogy esetleg nincs drivert minden hardverhez. Nos ez a két ellenérv itt elbukott!!!!!! Többet nem vagyok arra kényszerítve sem, hogy M$ progikkal nyojam <#taps>

Nagyon jól összerakott kis vid. Az zene is tökéletes alá. Az elsõ játék nagyon nagy 😊

Gerygrey
Az hogy valami szép eladásokat produkál, az azt jelenti hogy az adott dolog jó? Bunyós pityu meg fekete pákó cédét is sokan vesznek, attól még egy rakás ...
GregSB
Lol, persze, a PS2 megjelenésénél is ugyan ezeket a szövegeket lehetett olvasni mindenhol. Azóta eltelt 5 év, a grafikája elévült, de még mindíg szép eladásokat termel.

Lehet hogy kisebb lesz a teljesítménye, de azt még akkor is hatékonyabban fogja kihasználni, mint egy PC.
1, Eleve játékra tervezték az egész architektúrát, míg a PC-t nem.
2, Nem lesz rajta akkora erõforrászabáló cucc mint a Vista.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Gerygrey
Lol, konzol billentyûvel meg egérrel... Úgy látszik a konzolfejlesztõk már kezdik belátni, hogy mégiscsak a pc-feeling az igazi, ezért kezd egyre jobban "pécésedni" a playstation. Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg az elsõ windows-os konzol, és milyen marketingmaszlaggal próbálják elhitetni velünk, hogy azon jobb játszani mint a pc-n.
Mindenesetre ezen a konzolon a gpu hamar nagyon gyenge lancszem lesz. 1-2 ev mulva meg egy kozepkategorias dx10 gpu is leveri, mint a poharat, es akkor lehet hajra kenni a nagy elmeleti szamitasi teljesitmenyt.
Gondolkozz is kicsit. Kit érdekel, hogy "most is van 4magos proci" az üzletben, 250 ezerért? És az még csak a negyedét tudja matematikai számítási teljesítményben, mint egy Cell. Csúcs grafkártyák sincsenek mindenki gépében. Sõt még a szerényebb konfigokat is figyelembe kell vennie a játékkészítõknek.

Csudri
PC-re már most is van 4magos proci, a GPU meg már most olyan, mint ami ezekben a nextgen (loller) konzolokban van! Úgyhogy itt most el lehet felejteni a 4-5éves ciklust. A konzolok nextgen lufija nemsokára kidurran,,,

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Csudri
Hiába volt hozzá bill+egér ha a jatékok nagy része nem támogatta!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

ffxi
CSak akó fogok venni PS3-am hamár lesz hozzá warez 😊
Így lehet a legtöbbet sporólni.

Fákjúal!

Lacc
Mert, ha már nem konzol, akkor mivan? Leszakad a plafon, senki se fog ilyet venni 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Király! Mióta errõl dumálok! Asszem ez lesz a köv PC-m 😊 SZerintem a PS3 árábol sok évre megoldani a PC-s és a játékos kiadásokat nem rossz. Ilyen feltételekkel, az gép ára drágából, kifejezetten olcsóba változik...

Tinman
Nálad a pont. Sokan még mindig képtelen felfogni, hogy már a PS2-vel is lazás és kényelmessen netehzettel ha volt benned elég kurázsi egy Linux kitet beszerezni.
1000+1 ember jött már azzal, hogy milyen xar FPS-t játszani PS2-ön, de fogalmuk nem volt róla, hogy évek óta van a PS2-höz egér is, billentyûzet is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ezt nemértem, már psx-hez is volt egér meg bill

http://lery.freeblog.hu

Sadist
"Érdekes lehetõségként merült fel, hogy a jövõben a PS3 billentyûzet és egér kíséretében jelenik meg a boltok polcain"

Akkor ez után miért is lenne konzol? Onnantól kezdve mintha egy fix konfigos PC-d lenne :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Személy szerint 4-5 évet adok a PS3-nak amíg el nem avul, mert PC fronton is addígra bejönnek a 4-16 magos procik, és videókarik integrált fizikai gyorsítóval.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

← ElőzőOldal 3 / 3