muerte2#27
Én egy egész komoly PC-t cseréltem le egy jóval olcsóbbra hogy be tudjak szerezni egy XBOX360-et és nem bántam meg. 2magos AMD procim volt tuningolva tuning ramokkal, X1800GTO-val, felső kategóriás alaplappal, vízhűtéssel és nem láttam olyan játékokat rajta mint amilyenekkel most játszom, de ilyen grafikai minőségben nem is tudtam volna játszani. Mindemellett munkára, netezésre, stb ott az olcsó Celeron-os konfig, több mint elég. (nem grafikai munkákra. :D ) A következő 4-5évre meg van oldva a dolog ha játszani szeretnék, nincs install, drivercserélgetés, stb, csak tiszta játékidő van és ha játszani akarok akkor azt akarok, nem telepítgetni, mert hát ugye minden játékot nem telepítesz fel a gépedre kézenfekvő okok miatt. Emellett Jobban szeretek DVDfilmeket nézni a boxon, adott a távirányító is. Én nem vagyok elfogult még a BOX iránt sem, mert én korlátozott embereknek tartom azokat akik élből elutasítanak ezt v azt, majd meglátjuk mit produkál a PS3 és ha akkora király átállunk arra BOX-helyett.
A cikkhez kapcsolódva annyit, hogy baromi messze van még a 2010, fölösleges azon témázni, hogy 2010után a SONY v az MS mit ad ki vagy nem ad ki, lehet hogy akkorra egyik cég sem lesz már.