Malbeth#77
"Épp tegnap írtam neked, hogy szerintem valójában nincs is a PS3-on veszteség. (Jóval olcsóbban szerezhetik be vagy gyárt(at)hatják az alkatrészeket az elemzők által megadottnál."
Te meg vagy borulva!!!Nemhogy nincs veszteség a ps3-on,hanem sokkal nagyobb a veszteség,mint amiről álltalában a cikkekben beszélnek...
Nem 200-300 dollárt bukik a Sony minden darab után,hanem ennek minimum a dupláját és akkor még óvatos voltam (tehát500-600 dolcsit)! Jobb lesz ha visszatérsz a földre,és nem képzelegsz ekkora marhaságokat!
Mitgondolsz az a kibaszott blu-ray meghajtó mennyibe kerülhet (sztem úgy 100,000 Ft lehet,ha óvatos vagyok).Nem véletlenül hagyta el Bill Gates az amúgy a Br. meghajtónál jóval olcsóbb Hd-DVD-t az Xbox360-ból.És azok az agyonmagasztalt,híresneves cell processzorok (nem is tudom pontosan mennyi van belőlük a ps-ben,7 v.8??)mennyibe kerülhetnek,de csak számolj egy nevetségesen alacsony 15.000 forintos árral...mindjárt kapsz egy szép 120.000 ft-os összeget csak a procikra.Az Nvidia kártyáról,és a többi cuccról már ne is beszéljünk!!
Az egész Ps3-as üzleti koncepciót elbaszta a sony...,de ez nem egyedi...volt már ilyen a történelemben! Szerintem az is csak kacsa,hogy a bluray diódák gyártása miatt akadozik a ps szállítása...
Szerintem egyszerűen anyagilag nem tudnak ennél több ps3-as gyártását finanszírozni.Ebből még kurvanagy bukás lehet...