• muerte2
    Pont ez a marha nagy gonda SONY-nál, hogy akkora a huiány hogy itt még nagyon sokáig nem lessz megfelelő készlet. A jelek szerint a Japán és az amerikai piacon is fél év mire valamelyest el tudják látni a korai vásárlókat, itt meg még ugye meg sem jelent, majd valamikor 2007-ben és gyanítom hogy először azokat a területeket szeretnék ellátni, ahol már debütált a gép, a baromi sok előrendelésről nem is beszélve.
    Szó mi szó, a megjelenést nagyon elcseszerintette a cég és ebből kijönni nagy veszteségek árán lehet csak, ami még ront a helyzetükön. Bár én sosem szerettem a SONY termékeit a régi walkman-okat leszámítva. Remélem, hogy megmarad a cég és még csinál 1-2 konzolt a piac kiegyensúlyozása miatt.
    A BOX360 melegedéséről annyit, hogy igen gond, főleg a régebbi kiadásoknál. Ettől függetlenül nekem pl egy 2006.06.-előtt kiadot gépem van amiben nincs hűtés megtuningolva, ennek ellenére a GoW és a Deadrising sem sütötte meg a gépet hosszas játék után sem, pedig 1280*1024-ben hajtom a gépet egy monitoron, sokszor játék közben mp3-at is hallgatok, tehát terhelést azért kap. Ezt csak azért írtam le mert szeretnek általánosítani a géppel kapcsolatban, de nem kell. Ja a hűtés hangjával sincs gond szerintem pedig nem rég még egy vízhűtéses PC volt az asztalom mellett, ami után minden hangosnak tűnik. (A box miatt lecseréltem egy olcsóbb PC-re) Ha valaki ultra low nois cuccost akar az meg tud bele megfelelű ultrahalk hűtést venni kis pénzért, vagy akár vízhűtést is.