Epikurosz#130
"Megvannak a megfelelő intézetek és szolgálatok amiknek az a feladata,hogy csak biztonságos élelmiszer kelüljön forgalomba.Már megvannak,nem kell megint kitalálni.Nem befolyásolják őket gazdasági érdekek.Nyugodt lehetsz. "
Ne haragudj, nincs kedvem megnézni az adatlapod: te ennyire kis hülye vagy? Én sem vagyok irtó öreg, de annyi korrupciót láttam már életemben itt Magyarországon, hogy az unokáimnak is elég lenne. Amikor a Bp.-i rendőrfőkapitány a szemedbe hazudja a TV-ben, hogy a legényei nem ahsználtak viperát, majd a bizonyító felvételek bemutatása után nemhogy elmenne a p..ba, hanem még kitüntetést is átvesz - no ez a mélypont. És ugye rendőrkapitányról van szó, a törvények betartatójáról. Most hirtelen kiragadtam egy példát, mert aktuális, de lehetne soroln az ügyészséget, a bíróságokat, a parlamentet, a minisztériumokat, a polgármesteri hivatalokat, a köztársasági elnököt (aki kegyelmet ad korrupt orvosoknak, pld.), a doppingoló sportolókat stb. stb.
Néha visszagondolok serdülőkori önmagamra, mennyire naív voltam, mennyire hittem az igazságban, a tisztességben, a fair playben és amikor a szüleim próbáltak lehozni a földre, mennyire haragudtam rájuk.