• BRobee
    #64
    Robos: Gagyi szarok a tv-ben. Ahogy Árpa Attila említette, az RTL Klub (és a Tv2) egy kereskedelmi televízió és nem egy televízió kereskedés. Hogy miért nem látunk irodalmi, vallási témákról szóló filmeket?
    Mert a kutyát sem érdekli. Pénzről szól, ha 2 millió ember nézné a Petőfi Sándor felolvasó esteket, akkor azt nyomná orrba-szájba a csatorna. De nem.. Nekik a Mónika, Balázs, Győzike Show kell, hát megkapják... Akármilyen fantasy és sci-fi a Frei Dosszié, sajnálatos, hogy a Győzike Show elveri nézettségben.

    Másik példa: A való világ egyik kiszavazó műsorában 850ezer szavazatot adtak le emeltdíjas sms-ek, vagy telefonhívások formájában. Ezzel minimum 100 millió forintot költöttek el a hetente jelentkező műsor aktuális epizódjában. VISZONT!!! A magyar egészségügy megsegítésére rendezett jótékonysági, közszolgálati televíziós műsorban, ugyanebben az időben 11,5 millió forint gyűlt össze.
    Erről van szó... A Bundy családról is a nézők döntöttek, leteszem a nagy esküt, ha nem lenne a 26 részes szerződés, hagyták volna a francba az egészet...