TV2: Bezár a bazár?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robos
"A magyar népnek pedig ez kell..."

Könyörgöm, ezt hol, ki és mikor állította a nép nevébe, h ezt akarom/akarjuk nézni?? Téged pl. megkérdeztek utcán, bárhol, h mit szólnál igénytelen emberek "beszélgetéseihez" Szívesen nézne ilyen mûsort? Stb, stb... Mki azt mondja, h mert ez kell a népnek, akkor vki adjon már 1 linket ahol ez le is van írva, h a szavazatok alapján ma Alpári Lajos vs. Analfa Béla párbaj lesz, ehh...

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

mazsa
A naponta futó mûsorok nagyjából jellemzik a magyar társadalom primitív mivoltát. Mert ugyebár azt adják a tévében, amire igény van. A magyar népnek pedig ez kell...

Ez a cikk már önmagában is elég fura, kicsit utána kéne olvasni mielõt ilyet írunk.

Tévésorozatok nézettségi rangsora - teljes lakosság (11.13-11.19)

1. Cobra 11 (ism.) - 1,763 millió nézõ
2. Walker, a texasi kopó (ism.) - 1,511 millió nézõ
3. Vészhelyzet - 1,424 millió nézõ
4. Rex felügyelõ (ism.) - 1,395 millió nézõ
5. A szökés - 1,115 millió nézõ
6. Rejtélyes vírusok nyomában - 1,080 millió nézõ
7. Medicopter 117 - Légimentõk - 1,046 millió nézõ
8. Született feleségek - 1,018 millió nézõ
9. A Grace klinika - 877 ezer nézõ
10. Jake 2.0 - A tökéletes ügynök (ism.) - 790 ezer nézõ
11. Egy rém rendes család Budapesten - 787 ezer nézõ
12. Smallville (ism.) - 688 ezer nézõ
13. Döglött akták - 672 ezer nézõ
14. Észak és dél - 670 ezer nézõ
15. Monk - A flúgos nyomozó (ism.) - 669 ezer nézõ
16. Everwood - 625 ezer nézõ
17. Knight Rider (ism.) - 610 ezer nézõ
18. Gyilkos elmék - 595 ezer nézõ
19. Elveszett ereklyék fosztogatói (ism.) - 588 ezer nézõ
20. Csillagkapu: Atlantisz - 571 ezer nézõ
21. Szonszédok (ism.) - 569 ezer nézõ
22. Vak igazság - 560 ezer nézõ
23. Egy rém rendes család (ism.) - 548 ezer nézõ
24. Harmadik mûszak (ism.) - 492 ezer nézõ
25. Trópusi nyomozók - 487 ezer nézõ

by : sorozatjunkie
Természetes, hogy vannak adások, ameyek megbuknak, az RTL klubnak is nem egy nem kettõ ilyenje volt például: KÓÓS show, a sokáig gyengélkedõ gálvölgyi. STBSTBSTB. Két szereplõs piac?? Nenevettesetek. Ott a Cool (most rtl csati, v nem az mind1) amint megy pl a 24 lost jeriko sokminden az is visz el nézõt, ott a viasat 3 amin a helyszínelõk megy egyáltalán nem kétszereplõs a piac inkább 2.5, vagy 3. Más kérdés, hoyg igazi konkurens kettõ van. Az, hogy a TV2 esetleg befuccsolt a megatnácal (ami mellesleg ha jóltudom kölfüldön a nyári uborkaszezonba megy.), és hogy a abundiék ilyen alacsony nézettséget érnek el (mint minden licenszelõ országban kivéve egy kettõt!)
Amennyiben valódi és pontos információkat akartok kapni sorozat téren akkor ajánlom figyelmetekbe mégegyszer a magyar Junkie-t.

Az én véleményem, hogy azt kapjuk amit akarunk, ez kell a magyar népnek gyõzike, és szombat esti láz, igaza volt annak aki azt írta, hogy mehetne József Atilla, ha 2 millióan néznék.... Mellesleg nem kötelezõ nézni, sok csatrona van és nem mind kábel...
Én úgy hallottam, hogy a nevesincs statiszták ezért pénzt kapnak. És persze azt adják elõ, amit elõre betanítottak nekik.
robos
"De nem.. Nekik a Mónika, Balázs, Gyõzike Show kell, hát megkapják... "

Hmm, lehet,h csak én nem olvastam róla, de hol, ki, kit és mikor kérdezett meg arról, h kíváncsi lenne-e ilyen fogatlan, mûveletlen emberekre a tv-be? Engem érdekes semmilyen formában nem kérdezettt senki, de viszont mindenhol azt mondják, h erre van igény akkor ezt nyomjuk nektek... De ezt mégis ki kérte? Hogy bivalybasznádról felhozzott alkoholisták szar ügyeit adják délutánonként??!! Ezt a Mónikát sem értem, h 1 ilyen alpári mûsorhoz adja az arcát. Csak azért mert kint divat volt a talk show-zás akkor ide is be kell hozni? Oké, csak épp van 1 kis szociális különbség az országok közt. Sztem senki nem veri büszkén a mellét, h igenis én kivi vok az 1 fogú Gáspár életére! Ez 1 SHIT....

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

ez természetes.
a mondadndóm lényege az volt, h bár kétségtelen, h a közhiedelem szerint a marketingesek azok, akik semmit sem csinálnak, amiért viszont remek pénzeket megkapnak, most mégsem õk lennének az igazi hunyók. azokat kellenne kirúgni akik ezeket a "jó elképzeléseket" ontják magukból. akik felelõsek a szar mûsorok kitalálásáért, ellopásáért (bocsánat, licenszeléséért), elkészítéséért. nem azokat akiknek reklámozniuk kell a szart.
Robos: Gagyi szarok a tv-ben. Ahogy Árpa Attila említette, az RTL Klub (és a Tv2) egy kereskedelmi televízió és nem egy televízió kereskedés. Hogy miért nem látunk irodalmi, vallási témákról szóló filmeket?
Mert a kutyát sem érdekli. Pénzrõl szól, ha 2 millió ember nézné a Petõfi Sándor felolvasó esteket, akkor azt nyomná orrba-szájba a csatorna. De nem.. Nekik a Mónika, Balázs, Gyõzike Show kell, hát megkapják... Akármilyen fantasy és sci-fi a Frei Dosszié, sajnálatos, hogy a Gyõzike Show elveri nézettségben.

Másik példa: A való világ egyik kiszavazó mûsorában 850ezer szavazatot adtak le emeltdíjas sms-ek, vagy telefonhívások formájában. Ezzel minimum 100 millió forintot költöttek el a hetente jelentkezõ mûsor aktuális epizódjában. VISZONT!!! A magyar egészségügy megsegítésére rendezett jótékonysági, közszolgálati televíziós mûsorban, ugyanebben az idõben 11,5 millió forint gyûlt össze.
Errõl van szó... A Bundy családról is a nézõk döntöttek, leteszem a nagy esküt, ha nem lenne a 26 részes szerzõdés, hagyták volna a francba az egészet...
Az ember egyik alapvetõ tulajdonsága a kíváncsiság. Vagyis még az egyébként sz.rt is megnézi kezdetben. Aztán lehet, hogy soha többet, ha rossznak itéli meg.
Off
Te hiszel a maszlagban, én nem. Egyikünk sincs egyedül. A véleményemet továbbra is fenntartom.
On
Az usa és Magyarország között óriási különbségek vannak, nem kéne összehasonlítani. Nem csupán gazdasági, hanem kultúrális különbségek is. Az usaban már bõven agymosott emberek élnek, nálunk ez még csak elkezdõdött.
"Poich Lóránd programigazgató már bánja, hogy nem az itthon kevésbé ismert, de ugyancsak elég széles körben feldolgozott Dadust vették meg, így viszont a csatorna kénytelen beérni a hazai Bándi család úgy 700 ezer kitartó rajongójával. Hiába a jó elképzelés, sajnos mi nem azon országok sorát gyarapítottuk, ahol siker lett a remake. "

beszarás. Hiába a jó elképzelés...
nem hiszem el h még mindig ennyire balfaszok. nem b+, nem jó elképzelés, kib.szar elképzelés volt, rengetegen megmondtuk elõre h szar lesz a magyar-bándi. még akkor is kétséges lett volna a sorozat sikere, ha valóban a haza izléshez, hazai problémakörökhöz igazítják, de ez így ahogy most van totális csõd.
és erre kit rúgnak ki? a marketinges csajt. bravo. ha jól tudom a sorozat elején elég jó volt a nézettség, sokan kiváncsiak voltak rá, tehát a reklám elérte a célját, nem volt hiba a marketingben. persze utána lecsökkent a nézõszám, mert a mûsor szar. errõl nem tehet egyik marketinges sem. ha jót akarnak a saját csatárnájuknak a barom tv2-esek, inkább a balfasz ötletgazdáikat rúgják ki a francba.
"egy 10e-s közösség szavazatának a végeredményét is meg lehet becsülni 100-200 szavazõ által, vagyis elég 1% ember egy fix célcsoport jellemzésére (ha repr. a
minta) a végeredmény csak hibahatáron belül fog eltérni.)"

Hehe pont a választások elõtti statisztikai kutatások bizonyitják eme állitás tévességét. lásd az 59es hozzászólásom.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

A világért se haragudj meg de az én közgazgáztanárom (aki mellesleg az egyik legjobb fej volt tanár volt a suliban) mindig azt mondta hogy a statisztika egy veszélyes dolog, mert ugye ha én egy évben 10 napot dolgozok a többit korfun nyaralom el és havi másfél millát keresek, te meg csöves vagy egy aluljáróban, akkor a statisztika kihozz hogy mindketten felsõ középosztálybeliek vagyunk havi fél millás jövedelemmel...
Ez egy a másik meg az hogy a rendszerváltás óta eddig minden választáskor a végül vesztes párt volt a nyerõ az összes statisztika szerint... és szinte minden választás után azon ment a vita hogy hogy tévedhettek ekkorát a statisztikai hivatalok...

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

OFF, de a reklámok nem errõl szólnak, nem az a lényeg, hogy kire hogy hat egy reklám. egyszerûen azért van a reklám, hogy tudatosuljon benned az üzenete. az régi lejárt lemez, hogy az alapján kell vásárolnunk. miért reklámoz akkor a kokakóla.

"Egyébként a reklámok többségét minden tévécsatornán láthatod, vagyis ez általában nem csatornaspecifikus..."

csatorna, sõt mûsorspecifikusak a reklámok. nagyon kevés a "mindegy mikor" idõpontba nyomott spot, ez a lényege az egésznek, nézd meg.

a nézettségmérést vagy elfogadja valaki, vagy nem. szíve-joga mindenkinek. pro a kevés háztartás mondják (kétszer annyi van, mint kéne - amerikában 110 millió háztartásra van van 10ezer, de nem is ez a lényeg), a kontra pedig a tendenciákat (folyton cserélõdnek a háztartások, a nézettségek kevésbé, a változások homogének a cosportokon belül, stb) - de nem ez a lényeg. mindenki abban hisz amiben akar.

ez tipikusan olyan, mint ha egy szavazást kiteszel egy random netes oldalra (vagy az egész netre, vagy egy célzott közönségnek.) egy 10e-s közösség szavazatának a végeredményét is meg lehet becsülni 100-200 szavazõ által, vagyis elég 1% ember egy fix célcsoport jellemzésére (ha repr. a minta) a végeredmény csak hibahatáron belül fog eltérni.)
szerintem meg a tv2 abba bukott bele, hogy a zenészes mûsor után akart egy ugyanolyat csak mondjuk táncosba, az albundy után meg akart egy ugyanolyat, csak gagyibbat olcsóé.

Nincs itt gond. Ki kell rugni a programigazgatót, aki ennyit ért hozzá. Persze nem fogják, mert õt sem a hozzáértése, hanem az ismeretségei rakták oda, ahova ment.

Nektek meg csak annyit, hogy hálistennek demokrácia van, a távkapcsin van még pár gomb.

Mert ugye én szarok az egészre, és kountersztráLYk.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Neked akkor lenne igazad, ha triviálisan kimutatható lenne, hogy egy terméket azért vesz meg valaki, mert egy reklám meggyõzte. De errõl szó sincs. Az emberek nem azért vásárolnak valamit, mert azt reklámozzák, hanem azért, mert éppen szükségük van valamire. És ha szükségük van valamire, akkor elmennek oda, ahova általában vásárolni járnak, és megveszik a nekik megfelelõt. Vagy olyat, amit szoktak, vagy egy új dolgot, amit ki akarnak próbálni, akár volt reklámja, akár nem.
Egyébként a reklámok többségét minden tévécsatornán láthatod, vagyis ez általában nem csatornaspecifikus...
Tanultam statisztikát kicsit bõvebben is, de akkor sem hittem el ezeknek a mérési módszereknek az egész társadalomra kivetített érvényességét. A matematika nagyon jó elméleti tudomány, talán az egyetlen igazi tudomány, de az elmélet és a gyakorlat sokszor köszönõ viszonyban sincs egymással. Ez nem a matematika bûne, hanem annak, hogy a gyakorlatot sokszor nem lehet jól matematikailag leírni. A jelen példában azért nem alkalmas, mert nincsenek tipikus emberek.
Ez az egész dolog a pénzrõl szól. A "mérési adatokat" úgy hamisítják, ahogy akarják (közvetlenül/közvetve).
"de ha már választani kell" - de ez az, hogy NEM KELL választani a kettõ között. Senkit sem köteleznek arra, hogy bármelyiket is nézze. Ma Magyarországon bárhol fogható rengeteg csatorna (az összes magyar nyelvû is) megfelelõ mûholdas technikával, ha másképp nem lenne egyébként lehetõsége. Akinek ennyit nem ér meg, az lesse csak a 3 megaszar adót, amit földfelszíni sugárzással adnak.
PS: a kábelcsatornákért is fizetni kell...
A sok nézettségmérõ-fikázónak: Nagyjából az egész bolygón ezzel a méréstechnikával mérik a nézettséget, és aki tanult statisztikát kicsit bõvebben, az tudja hogy a 800-1000 emberbõl már lehet nagyon pontosan következtetni a nézettségre. Mert mi lenne ha nem így lenne? Szerintetek a reklámozók hülyék, és egy baromság alapján osztják szét a pénzt? Nekik az az érdekük, hogy minél többen nézzék a reklámjukat. Ha nem jól mérne ez a technika, akkor nem ez alapján osztanák a reklámpénzt, tehát ez olyan rossz ez nem lehet. Meg ha az egyik TVtársaság lefizetné AGB-t az sem lenne a reklámozók érdeke, mert minek oda adni az összes reklámpénzt, amit valójában a kutya se néz? Így ez valószínûleg egy nagyon jól ellenõrzött mérésfajta.
Az összeesküvés elméleteket meg írjátok össze egy forgatókönyvbe! :)
Én ha nagy ritkán tudok TV-t nézni, akkor a Viasat-on nézek értelmesebb sorozatokat, Helyszinelõk és Tsa. De újabban inkább átnyomok valami természetfilmre inkább :D

"a Frei Dosszié ami szerintem nagyon jó"
Igen, csak a "célközönségnek" oda kéne írni, hogy Sci-fi/Fatntasy sorozat ;)

robos
"Az a 800/3000 idióta pedig, akik nem kapcsolnak sehova és jól megnézik a reklámot is, az nem reprezentatív, pláne nem szignifikáns."

Hát igen, elképesztõ, h ilyen "adatokra" támaszkodva ölnek bele reklámozásba évente több milliárdot. Elképesztõ, ráadásul 1re több az übergagyi magyar reklám.
A tv2rõl, rtlrõl meg csak annyi, h valóban olyan szinten gagyi mûsorokat adnak rajta, Mónika,Gyõzi,stb, de ha már választani kell úgylátszik az ertéel a "színvonalasabb". Lásd pl. a két táncos mûsort: csak meg kell nézni pl. a díszletet, a világítást. A sz.esti láz télleg show-bb szerû mint a megaRánc, ezért sztem "jobb a szemnek" azt nézni mint 1 gyárépület belsõ díszletet...
A tv2 legjobb döntése jelen pillanatba, h azonnal megválljon az Interaktív/Svábí produkciótól !!! Vajon, h h nincs már képernyõn a "magyar cnn-es" S. kolléga??

k9duli
Jah egyébként nem nézek barátok köztöt.Ha tvét nézek akkor természetet film, vagy sport tv, meg frei, azt csá.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

A tévétársaságoknak pénze a reklámokból van. Amíg fizetnek egy csatornának, addig tökmindegy, hogy két reklámblokk között mit adnak (mert a reklám a lényeg, a többi csak körítés. Szomorú, de ez van). Az emberek többsége úgysem nézi a már unalomig ismételt reklámokat, mert vagy azonnal átkapcsol máshova (ahol éppen nem megy reklám), vagy azonnal leveszi a hangot (mute, mint ahogy én is, hogy még ne is halljam), és ilyenkor megy WC-re, konyhába, stb.
Az a 800/3000 idióta pedig, akik nem kapcsolnak sehova és jól megnézik a reklámot is, az nem reprezentatív, pláne nem szignifikáns.
k9duli
Szerintem a gagyi remake sorozatokat bekellene fejezni, mert sosem lesz egyiksem siker. A legtöbben leragadtak egy sorozatnál az a barátok közt. Kevés az olyan ember aki ráér még ezenkívûl sorozatot nézni.Tv2-nél a Frei Dosszié ami szerintem nagyon jó!
Az hogy valamit összehozzanak ahoz erõltetni kell az akció filmet meg a erotikát.Az rtls tánc mûsor is azért nyerõ mert igencsak szép csajokat vonultat fel.Sok férfi szerintem azért kapcsol oda, a nõk meg a táncért.
Szóval akció és erotica kell igényesen (nem brazil sorozattal és 3rangú akció filmel csöpögtetve)bármilyen "gusztustalan" de ez kell a népnek.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

ProGabe
ohh,kösz hogy nem nekem kellett ezt leírnom :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ez a 800 db mérõcucc kábé elég is. Ha többet telepítettek volna, akkor már valszeg jobban nõnének a költségek, mint az eredmény pontossága.
Loverman

"azért a tv2 nyeri a nézõket fél 9-ig, a Jóban-Rosszban-nak és az Áll az alku-nak nagyon jó a nézettsége."

ez természetesen nem igaz. a JR és az alku is második egy kétszereplõs versenyben. ezt mifelén utolsónak mondják.

a tv2 csak az rtl szappanoperáját veri meg az aktívval, onnantól kezdve a fókusz veri a JR-t, mint ahogy a BK is simán veri az Áll az alkut. (a kertévéknek ugye szinte csak a 18-49 a fontos, a BK-t több mint kétszer annyian nézik, mint az alkut)
xSomebody

Hülyeség.

nem hülyeség, csak számolj. ami menõ amerikában az itthon is van.

The Nine, Heroes, 60 mins, 3lbs, Day Break, stb, kicsit kevésbé komolyba The Office, Family Guy, American Dad mind jöhetne..."

ezek jó része idei sorozat és jó része õsztõl is lesz.

a 60 minutes az hírmûsor, csókolom.

a the nine, day break hatalmas bukták. nyilván a sikermûsorokról beszéltem, sajnos ezek nem azok.

mint ahogy az FG és az AD sem top50-esek, az más kérdés, hogy jók, az meg harmadik kérdés, hogy a kutyát sem érdekelnél, hiszen jó részt lefordíthatatlanok.

szitkom idehaza max matinéban, de az office sincs sheol a legjobbak között.

nyilván itthon 2 adó van, kint sokkal több. mindent nem lehet behozni, ezért írtam, hogy ami nézett amerikában, az 1-2 kivételtõl eltekintve itthon is van.
mert senkit nem érdekelne? kint van kulturája a rajzfilmeknek, idehaza a simpson is borzalmas bukás, pedig sokkal célzottabb közönségnek ment.

(fura gondolkodás ez a "szerintem állat, akkor a tömegeknek is tuti bejön" - a magyar átlagember baromira nem érdeklõdne az FG iránt. esetleg a coolon lehetne célközönsége térni éjszaka)
FragStaR
Family Guy az tényleg über nem tom miért nem azt veszik meg. na mind1 Mi ez a szi1gor amit rtl n nyomnak fõmûsoridõben hát szappanopera lol

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetõleg)

igen, az al-ágak vezetõi, akiket ki is rúgtak, de ezekrõl a dolgokról akkorsem a legfõbb vezetõség dönt. a felvett emberekrõl is a humán-erõforrás menedzser;) (Menedzsment alapjai)

family guyt nem nézünk, lamantinok rakják össze a poénokat XD

Krinyo
ugye ezt nem mondtad komolyan?

valóságshow-knál azért lett az rtl jobb helyzetben, mert a VV2-t elõbb kezdte. a legelsõ szériánál kiderült hogy az lesz sikeres amit elõbb kezdenek. így lett nézettebb a BB1, de aztán a VV2 korábban kezdõdött mint a BB2, így az lett, a TV2 megunta a dolgot, a VV meg folytatódott. de az a nevetséges hogy az rtl hogyan lopkodja az ötleteket.. a Big Brother nyugat-európai valóságshow volt, úgy lett egyre több országban, az rtl meg megtdta mit akarnak és gyorsan csinált egy SAJÁT, no name mûsort... kicsit szánalmas...

Na, akkor én is hozzászólok. :)
A rém rendes család, hát, hogy is mondjam, abból csak az eredeti a jó, de az nagyon. Igazából gyûlölöm mindkét csatornát, mert nagyon megvágják a filmeket, hülye sorozatok vannak, plusz a valóságshow-k, így inkább letöltött filmeket nézek, mint tv-t.
A Szombat esti láz egy nagy kalap... nem azért mert nem szeretem a táncot, hanem mert elegem van az agyonsztárolt emberekbõl, akik ráadásul még ügyetlenek is.
Én Megatánc-nézõ vagyok, és nagyon tetszik. Én is táncoltam valamikor, bár csak társastáncot pár évig, így nem vagyok teljesen laikus, de nekem tetszik, hogy látok igazán jó táncosokat a saját korosztályomban is. Élvezetes mûsor, jobb mint a rötölös sz.r.

Ennyi. :)

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

De a vezérigazgató dolga, hogy olyan embereket gyûjtsön maga alá, akik jó mûsort csinálnak.
1 bukás még elmegy, de ha sorozatban a padlón vannak, ott már a vezetõség a hibás.

Gracie Barra

a rém rendes budapesten persze hogy bukta lett. miért is ne? olyan nép vagyunk ami saját maga ellen fordul, az emberek nemhogy támogatnák a hazai dolgokat, azokat fikázzák legelõször és legerõsebben. ilyen a társadalom új generációja... sad but true. mellesleg, kicsit logikusabb a marketingvezetõket kidobni mint a vezérigazgatókat, az õ munkájuk ugyanis kevéssé fejezõdik ki a mûsor összeállításából és egyéb "tévés" dolgokból, az õ dolguk a mûsorszolgáltatás gyakorlati részének fenntartása, plusz az emberek irányítása (aki tanult menedzsmentet, tudja mi a Vezetõ dolga).. A mûsor tartalmi része nem az õ feladatuk. mellesleg a cikk nem szólt arról hogy azért a tv2 nyeri a nézõket fél 9-ig, a Jóban-Rosszban-nak és az Áll az alku-nak nagyon jó a nézettsége.

Hülyeség. The Nine, Heroes, 60 mins, 3lbs, Day Break, stb, kicsit kevésbé komolyba The Office, Family Guy, American Dad mind jöhetne...
akyyy
"Al Bundy csak 1 van, nem lehet utanozni, vagy koppintani. "

egy csomo remake készült belõle külföldön... van ami sikeres is.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
höhö, muszáj az pontos J:D

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

MeoH
Mi ebben a meglepo? A magyar remrendesre az elso ajanlo utan ravagtam, hogy bukta. Al Bundy csak 1 van, nem lehet utanozni, vagy koppintani. A Megatanc mar mas helyzet. A Megasztar sikere utan gondoltak ez is ut majd. Csak azt buktak be sztem, hogy a zenet, az ember meghallgatja, azt alt. tudja, hogy tetszik neki, vagy nem. Viszont a tanchoz valamelyest erteni kell. Es valljuk be a tobbsegunk nem tanctanar. Ott van 16 tehetseges tancos, jo mind1ik, de nem ertek hozza, nem lattok semmi lenyeges kulonbseget, 3dik utan megunom. Kapcs at Rtlklub. Nema', ott meg a Ding-dong Pici ropja... Azt aze lattom, hogy balfasz. Vegig fikazom azt a 1-2 percet meg szenved, elrohogok rajta. Es inkabb ezt nezem,mert ez nyujt vmi elmenyt, nem mintha tobb erne, mint a Megatanc. Sot...

fuck mmo's..i.,

"break, hiphop és egyéb trendibb táncokat is felvonultató Megatánc jobban vonzza a tini korosztályt" - no comment....szerencse, hogy megin sikerült ennyire leáltalánosítani a dolgokat, szegény rockerek meg mehetnek, amerre látnak.
Azért kicsit gáz, hogy szerintem ez volt a legjobb a Megasztárban <#idiota><#idiota>
A Szökés meg sokszor jobb, mint a Született Feleségek, csak azért nem nézem, mert nem tetszik szinkronnal, és inkább letöltöm az amcsi premier után a legfrissebbet...

nincs, nem is lesz...

Az átlagembereknek a két szar (tv2 rtl) közül muszály választani. A retekklub lett a nyerõ.
"A szerda estéknél sem biztos, hogy vezetne a TV2 a sz.feleségekkel,"

miért ne? a született feleségek amerikában is a legnézettebb tévésorozat, míg a szökés csak 42. pont magyarországon fordulna meg az arány?:) (lehet, persze, de vicces lenne. és vicces is, mert a szökést nézik többen még így is.)
janyikzs
A szerda estéknél sem biztos, hogy vezetne a TV2 a sz.feleségekkel, az összes ismerõsömet a Szökés is érdekli, csak hát általában este az asszony dönt, hogy mit néznek és mit vesznek fel, emiatt a sz.f-eket nézik, a szökést meg utólag felvételkor.

janyikzs
Egyetértek de talán még +National Geographic

mikloss
Discovery & Spektrum forever! :D

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.

janyikzs
Lehet, hogy már írta valaki, de a hozzászólások végigolvasása elõtt még megjegyezném, hogy az nem 3000 mérõizé, az 800!!!!!!!!!!!!!!!! db-ot jelent, egy bõ 10 milliós lakossághoz képest!
Erre a nagyokosok mondják, hogy az teljesen el van szórva: helyileg, hovatartozás, gazdagság, életkor, tanulmányok, stb-k alapján.

Így 1-1 sávot nézve, pl. életkor, még kisebb mérõszám!

"Szerintem a Tv2 jobban járt volna, ha megvesz valami külföldi sikersorozatot. Abból úgyis sok van mostanában."

téves. (nem nézel tévémûsort?) a tévék minden sikersorozatot megvettek és megvesznek. a legsikeresebb 25-bõl ha 4-5 nincs itthon. az ideiek sem fogják elkerülni a sorsukat.
Gerbill
Szerintem a Tv2 jobban járt volna, ha megvesz valami külföldi sikersorozatot. Abból úgyis sok van mostanában. Azt meg elképzelni sem tudom, hogy tudott kitalálni valaki ilyen hülyeséget, hogy egy remake, ugyanazokkal a poénokkal és történettel sikert fog aratni, mikor a másik csatorna, már 100x leadta az eredetit.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Nem hiszem, hogy most Bud Spencer-nek sikerül lenyomni a Szombat Esti lázat.
Nagyot nétem mikór megláttam, hogy ez lesz szombaton

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info