• Picizöldfül
    na elnézést,nem nagyon szeretek politizálni,mert általában ugyis személyeskedés lesz belőle,na de lássuk ezt a tüntetés dolgot és a politikai életet,mostani politkai élet:amit a fidesz művel az elmúlt egy hónapban az vmi szégyen,főleg heti orbán beszéd az EU tanács megemlékezésen,amiben lejáratta az országot és azt mondta burkoltan HOGY AZ EU NE ADJON MAGYARORSZÁGNAK PÉNZT,ehez asszem nem kell semmiféle kommentár,aza pénz nekünk létfontosságú ebben a zavaros helyzetben,ki ő hogy megmondja h a "saját népének" ne adjon pénzt,szal ez vmi felháborító,2:amikor az eu-s pénzek elosztásáról volt szó,és gyurcsány felszólalt,szokás szerint a fidesz elhagyta az ülés termet,kérdezem én:ha az ország jövőjét akarja megmenti,és ezt sulykolja h nekünk jobb vezetés kell,meg irányítás,meg hogy ő így tenné ezt meg úgy tenné ezt,akkor miért hagyja ott az ülés termet???az ország jövőjéről szól a dolog,nekik konstruktív ellenzéékként kéne viselkedni,kérdezem én megint:ennyi erővel ha ien fontos dolgok döntésénél cska úgy kimennek kávézgatni,teázgatni akkor MINEK FIZETIK ŐKET???????ezt vki mondja meg nekem,szóval a Fidesz is mélyponton van az én szememben,tüntetésről még írok,de az hosszú lenne,és abban van mind a két oldalon igazság is,na de madj szép sorjában