halgatyó#33
Most már csak az a kérdés, hogyan tudom ezt a vistát kikerülni? Egy ilyen büdös tróger trágyabanda termékét valahogyan bojkottálni kellene! Mi az, hogy megveszek valamit k***va drágán, és csak kétszer installálhatom?
Engem az zavar nagyon, hogy ez a büdös pofátlanság terjed és terjed. Lassan de biztosan. A teljes kiszolgáltatottság felé. Micsoda szemétség az ELŐÍRNI hogy én csak internettel ellátott gépre vagyok jogosult felrakni egy oprendszert? Nekem otthon nincs internetem, és ha lesz is, akkor két gépem lesz: egyikkel internetezgetek, de a másikat a közelébe se engedem!
Egyre többször találkozhatunk olyan videókkal (nem filmekről van szó), amelyeket nem tudok letölteni, csak on-lineban megnézni. Hát nem nézem meg csakazértse. Bassza meg magát, aki kitalálta! Egyre nő a kiszolgáltatottságunk, egyre jobban kotorásznak a magánéletünkben és a zsebünkben.
Ha ez így "fejlődik" akkor 2020 után a gépünket csak a hálózaton keresztül tudjuk bebootolni, és a használat perceit fogják kiszámlázni... meg azt figyelemmel kisérni hogy csakis "korrekt" dolgokat szabad a géppel csinálni.