DexterBanner.jpg
  • ForzaInter
    Szerintem egész jó lett a vége. Az évad persze borzalmas volt sajnos, nem volt méltó ez az utolsó évad a Dexter-hez.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ez a vég lett sztem Dexter számára a legnagyobb büntetés. azt tudtuk már, hogy nem fog meghalni és lebukni sem fog. öngyilkosság teljesen karakteridegen lett volna, és az is ha lelépett volna hanna-val és élt volna boldogan élete végéig.. ez így számára a legrosszabb forgatókönyv lett végül. most már végleg rájött, hogy ő neki nem lesz soha normális élete, és minden körülötte lévő emberre akit szeret csak veszélyt jelenthet, és ugye a számára legfontosabb személy akit egész életében védett ő miatt meghalt.. egyértelműen azért dobta a vízbe deb testét mert őt is a saját áldozatának tekinti mint akiket megölt. a gyilkolást soha nem fogja tudni abbahagyni ezt ő is jól tudja, ezért nem mehetett el hanna-val és a fiával, mert ezt az életmódot nem tudta volna feladni, és elébb-utóbb hannah és harrison is úgy járt volna ahogy deb vagy rita, ezért inkább amolyan büntetésképp elvonult, hogy egyedül élje le az életetét, hogy a szerettei életét ne veszélyeztesse.. bár szerintem az írók nem ilyen véget akartak csinálni. dexter egyértelműen azért maradt életben mert a showtime ezt akarta. ez a sorozat a showtime valaha legnézettebb és legsikeresebb sorozata, ilyen befejezéssel borítékolható, hogy pár év múlva lesz valamilyen formában folytatás.. egy új írógárdával, új környezetben, új szereplőkkel (dexter-t kivéve) pár év múlva simán jöhet egy folytatás, én vevő lennék rá. így a végére sajnos ellaposodott a sorozat, most már muszáj volt befejezni.

amúgy hiába ez az utolsó gyenge évad, ennek ellenére nagyon fog hiányozni a sorozat. a hangulat, színészek, miami meg úgy minden, ritka egyedi sorozat volt, egyik legnagyobb sorozatos élményem, ott a helye a top10-ben!