Dexter (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
na de így...ez most komolyan miért kellett?
Az a gond, hogy tudjuk, ennél tudtak õk még valamikor jobbat is. Mondjuk sok író elment máshová.
Itt az egyikõjük befejezése:
http://uk.eonline.com/news/461558/chills-former-dexter-producer-clyde-phillips-reveals-how-he-planned-to-end-the-series?cmpid=sn-000000-twitterfeed-365-kristin&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=twitterfeed_kristin&dlvrit=51396
Persze ez csak a legvégsõ pillanat és mint látjuk, a "hogyan" a lényeg.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én is szívesebben néztem volna, ahogy kiderül minden, és kap egy villamosszéket. Ja nem.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
"The trees move. Do you not see it?"

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
most már kibírom és nézzem a vége engemis érdekel 😄

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Azért a sorozat nagyon hiányozni fog. A színészek, hangulat meg úgy minden. Nagyon egyedi sorozat volt. Nálam a top10-ben ott a helye.
Yo, Bitch!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"You gotta be shittin me!" ---- BUMMMMMMM 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
A halál csupán a kezdet...
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
Pain is inevitable. Suffering is optional.
:) Semmi okosság :P
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed | Hosszupuska
maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Egyszerûen arról van szó, hogy a történet miatt lassan az összes karakter kifordult önmagából és/vagy szimplán fogyatékos. Kigondoltak valamit a végét illetõen (értsd: utolsó jelenet) és görcsösen ragaszkodtak hozzá az írás folyamán, ezzel feláldozva az észszérûsséget. Ez volt egyébként a Losttal is: ott is elismerték, hogy a tök utolsó másodpercekrõl mondták, hogy "tudjuk, mi a vége", az, hogy hogyan jutottak el odáig, meg egy másik kérdés, látjuk, mi lett belõle (mondjuk nekem speciel tetszik annak a sorozatnak a vége, de ezzel a kisebbséget erõsítem).
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hat kivancsi leszek mi lesz itt a vege. Az a marsall gyerek volt a nap balf@sza ketsegkivul 😊
Regards,
(igen, tudom, sokan nem nézik meg, mert jajj fújj spoiler. faszt, csak még tovább növeli a kétlábú várakozását)
a jelenlegi, meg a múltheti, meg az azelõttiheti részekrõl meg... ok, értjük, minden karakter az idiot ball-t dobálja körbe körbe kreténebbnél kreténebb módokon, ti meg itt hergelitek egymást vele, szép és jó, és részben igaz is, mert pl Hannah és a sürgõsségi esete nálam is kibaszta a biztosítékot... de. a gondolkodás enyhe felfüggesztésével bõven izgalmas és élvezetes marad a sorozat? d még mennyire. akkor meg mi a probléma?
érzem h röpködni fognak a kövek mert lázadók a fújjolók tábora ellen, de basszameg, én még mindig inkább azon csodálkozok, h Michael C. Hall ha megkapja a megfelelõ jelenetet (ahol nem csak a vállat vonogatja és sóhajtozik), amire biza ebben a részben is bõven volt lehetõsége, akkor milyen kibaszottul kurvajól játszik, és h a sorozat minden ostobasága ellenére sokszor lélegzetvisszafojtva bámulok a képernyõre. igen, voltak Dexternek jobb évadjai (és sokkal, de sokkal rosszabbak is), de ha kicsit kikapcsoljátok a buksitokat és abbahagyjátok az agyalást azon, h milyen kretén módon kívánják sokszor ejjdeizgalmasabbá tenni az írok, akkor biza ez is ott van a szeren.
"The trees move. Do you not see it?"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Amúgy meg simán megszökhetett volna lövés nélkül is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Durva, hogy eddig ajánlgattam sokaknak a sorozatot, most meg mit mondjak? Figy, nézd meg az 1-2. évadot, a 4., esetleg nézz bele a 6-7-be, de az istenért se kezd el a nyolcadikat!
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki az utolsó részbõl.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑