5447
-
Unreal1942 #5246 Összességében továbbra is top 3 sorozatba van és marad is szerintem sokáig. Sajnálom, hogy vége, de örökké nem tarthat semmi. -
Unreal1942 #5245 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A befejezés tulajdonképp nem volt rossz. Nagy dráma, hogy Debra meghal szerencsétlen Quin is szopik miatta. Hanna és Harison is Dexter nélkül kell, hogy éljenek. Dexter meg gyakorlatilag egy remete életet él tovább. Egyfajta vezeklés ez neki mindenért.
Nem örültem volna, ha úgy záródik, hogy mindenki koktélt kortyolgat és boldogan él míg meg nem hal. Így van ez jól.
Az évad viszont a leggyengébb volt. Kapkodás az egész pedig sok mindent ki lehetett volna még belőle hozni mondjuk 5-6 résszel többre lett volna szükség. -
#5244 úgy néz ki, a ritka kevesek közé tartozom, aki nem sajnálja Angelre, Masukára és a többi mellékszereplőre a perceket..szerintem ezáltal lesz "életszerűbb", hogy nem csak 3 szereplő van, aki él, mozog, halad velük a cselekmény, a többiek meg csak a háttérben rohangálnak állandó jelleggel, mint statiszták, hanem azért velük is történik valami, élik problémákkal teli életüket..
ha meg lesz spin-off, akkor tippre vagy a magánnyomozó csávó lesz a főszereplő, vagy Masuka lánya, esetleg akár mindkettő, és valahogy összefonódik majd a két szál..
-
bega82 #5243 Miért? Egyáltalán nem biztos, hogy bármelyik is "fit the code". :) -
#5242 Szegény kis favágók, szépen sorban el fognak tűnni egy-egy esti kocsmázás után. -
SzinesGeza #5241
SPOILER
"ő miatt meghalt"
Pont, hogy nem. A véletleneknek illetve a saját hülyeségének köszönhető.
"Dobja el a fegyvert?!" Mikor rá szegeződik a másik fegyvere?! LOL
-
#5240 Vagy ott volt Jamie meg Joey is... -
#5239 pont ez hiányzott, hogy rohadtul nem törődtek a többi szereplővel :S Masukát az évad elején ki lehetett volna nyírni, pont annyi szerepe volt itt, csak a játékidőből rabolt el perceket. De Angel is csak egy sehova sem vivő történetet kapott az évad első felébe. Pedig ha mással nem, legalább vele lehetett volna itt a végén kezdeni valamit. -
#5238 Nem kellett volna az utolsó 2 perc, ha ott van vége amikor bemegy a motorcsónakkal a viharba az legalább sejtelmes maradt volna (úgy mint a The Sopranos végén, hogy most azok bérgyilkosok-e vagy nem). Így már a néző saját fantáziája döntötte volna el, hogy meghal vagy túléli és elmegy Hannah-ék után.
Vagy ott volt a The Wire befejezése, ahol legalább egy pár percben bemutatták mindenkinek az életét, hogy hogyan alakult. Ott legalább egy viszonylag happy end jött McNulty-nak is, attól függetlenül, hogy kirúgták a rendőrségtől. -
Susarc #5237 A KÉSZíTŐK JÓÉDES ANYUKÁJÁT! BORZALMASAN SZÁNALMAS VOLT EZ íGY!!!!!!! HATALMAS CSALÓDÁS!! az utólsó 2 perről pedig inkább ne is beszéljünk........:((((((((( -
Gabe18 #5236 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem aránylag vállalható befejezés lett, de vannak benne olyan dolgok amik nekem sántítanak.
Egyrészt pont a végén mutatja meg Dexter hogy már van neki fontosabb dolog is mint az ölés, le tudja győzni a késztetést, vagy átvette annak a helyét más. Ennek tükrében teljesen felesleges a végső elbujdoklása, simán elmehetne a csaj meg a fia után.
Deb ilyen formában való megölése meg méltatlan lett az egész karakteréhez. Akkor inkább magától a lövéstől halt volna meg a kórházban, abba is bele lehetett volna szőni a drámai búcsúzkodást, de ez a "már jól vagyok, ja nem nagyon rosszul leszek" kanyar nem volt jó ötlet szerintem.
Hát mindegy, ez van. Az biztos hogy egy teljesen egyedi sorozat ért véget, benne rengeteg jó karakterrel. Hiányozni fog... -
#5235 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Tegnap én is befejeztem a sorozatot, de miután vége lett csak ültem és szomorkodtam. Aludtam egyet a dologra, de már túl fáradt vagyok hogy szépen leírjam amit kigondoltam... Ez volt az első sorozat amire rákattantam, nagyon fog hiányozni, imádtam mint ahogyan gondolom itt szinte mindenki, sajnos ez van, találni kell mást, de ehelyett nem lehet. Ritka jó sorozat, nehéz tőle megválni (nekem).
-
#5234 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyon felkavaró volt az utolsó rész. Debet sajnálom, bár számítani lehetett rá hogy előbb utóbb meghal.
Örültem, hogy végül életben maradt, mikor elkezdték mutatni a fatelepet már kezdtem reménykedni...
Sajnálom, hogy vége egy újabb remek sorozat ért véget. -
#5233 Szerintem egész jó lett a vége. Az évad persze borzalmas volt sajnos, nem volt méltó ez az utolsó évad a Dexter-hez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez a vég lett sztem Dexter számára a legnagyobb büntetés. azt tudtuk már, hogy nem fog meghalni és lebukni sem fog. öngyilkosság teljesen karakteridegen lett volna, és az is ha lelépett volna hanna-val és élt volna boldogan élete végéig.. ez így számára a legrosszabb forgatókönyv lett végül. most már végleg rájött, hogy ő neki nem lesz soha normális élete, és minden körülötte lévő emberre akit szeret csak veszélyt jelenthet, és ugye a számára legfontosabb személy akit egész életében védett ő miatt meghalt.. egyértelműen azért dobta a vízbe deb testét mert őt is a saját áldozatának tekinti mint akiket megölt. a gyilkolást soha nem fogja tudni abbahagyni ezt ő is jól tudja, ezért nem mehetett el hanna-val és a fiával, mert ezt az életmódot nem tudta volna feladni, és elébb-utóbb hannah és harrison is úgy járt volna ahogy deb vagy rita, ezért inkább amolyan büntetésképp elvonult, hogy egyedül élje le az életetét, hogy a szerettei életét ne veszélyeztesse.. bár szerintem az írók nem ilyen véget akartak csinálni. dexter egyértelműen azért maradt életben mert a showtime ezt akarta. ez a sorozat a showtime valaha legnézettebb és legsikeresebb sorozata, ilyen befejezéssel borítékolható, hogy pár év múlva lesz valamilyen formában folytatás.. egy új írógárdával, új környezetben, új szereplőkkel (dexter-t kivéve) pár év múlva simán jöhet egy folytatás, én vevő lennék rá. így a végére sajnos ellaposodott a sorozat, most már muszáj volt befejezni.
amúgy hiába ez az utolsó gyenge évad, ennek ellenére nagyon fog hiányozni a sorozat. a hangulat, színészek, miami meg úgy minden, ritka egyedi sorozat volt, egyik legnagyobb sorozatos élményem, ott a helye a top10-ben! -
#5232 -
Dexter 8x12 (hdtv-evolve, hdtv-afg, hdtv-fum, 720p-evolve) Magyar felirat beküldve...
LETÖLTÉS:
Feliratok.info | Addic7ed
maraxush és J1GG4 nevében is Jó Szórakozást Mindenkinek!
Cassone -
#5230 -
#5229 -
RAMyMamy #5228 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az az utolsó 2 perc a végére tényleg nem kellett volna :( -
ddany7 #5227 jobban meg sem fogalmazhattam volna
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!7évadon át drukkoltunk neki, hogy ne kapják el, minden erről szólt, a kód 1. pontja is ez. a sorozat vége meg teljesen másról szól... -
bega82 #5226 Na ja, ráadásul a "Masuka és a lánya" szál is tök felesleges volt úgymond... azt leszámítva, hogy igen helyre kis "eye-candy" teremtés... (és a lánya se rossz! ) -
J R Oppenheimer #5225 [spoiler] Nekem tetszett. Az is tetszett volna, ha belecsónakozik a viharba, de így legalább nyitva maradt a kapu egy spin-off sorozatra. Ki vagyok én, hogy nemet mondjak egy spin-offra? Dexter meg rájött, hogy ő az aki elbassza mások életét, tehát meg lehet érteni, hogy inkább otthagyja a friss családját. Nyilván úgy gondolta, hogy Harrison inkább apa nélkül nőjjön fel, mint egy sorozatgyilkos apával. Debra azért megérdemelt volna egy polgári temetést, de a fehér köntösbe csavart nő látványa, ahogy elmerül a tenger alá, az nagyobb dráma. Sorozat 10/9 , záró epizód 10/6. -
BongoBácsi #5224 Hát ez iszonyat hoki volt ... -
#5223 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem a normális befejezés akkor lett volna ha már így elbaszták az évadot ha Dexter elment volna Argentínába és boldog élnek még meg nem halnak. Klisé, de azok után, hogy így a rész végére feleslegesen beleerőltettél Deb halálát ez a feláldozás Dexter részéről olyan felesleges volt. Meg csak úgy hagyja Hannah mellett a gyerekét azok után hogy kb egy hete újra találkoztak és dúlt a láv. Ugyan már.
A befejezés felvezetése nagyon jó volt La Guerta halálával. Én Evelint mint új karaktert azért hoztam volna be hogy végül Matthiews segítségével leleplezzék Dextert. Az utolsó évadra már Saxon mint fő hunyó felesleges volt, arról kellett volna szólnia a befejező évadnak csak hogy minden kiderüljön. Ehhez képest senki nem tudott meg semmit. -
#5222 szerintem üzlet miatt kellett ilyen hülye zárást adni SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy a tengeri vihar után még egyértelműen mutatják: ő bizony túlélte), gondolom ez volt a szerződésben, hogy esetleg a frencsájzban még jöhessen valami dexter film c. hallal a jövőben vagy hasonló... a mai világban pedig a pénz beszél szóval erre van is esély. számomra viszont dex odaveszett a tengeren, jó volt ez így. igen élhetett volna hannah mellett is normális életet mint ritával, sőt már valamiféle harmónia is lehetett volna, mert már nincs benne a gyilkolási vágy, "hazatalált" a szeretteihez, na de debra árán, ugye debra miatta halt meg... ezzel érthető hogy nehéz lenne együtt élni. viszont ez a bűnhődök egy életen át és teljesen remetekén új életet kezdek kicsit gáz volt a végén na mindegy. inkább halt volna meg az epikusabb zárás lett volna.
ja és maszuka nemvolt benne a zárásban, fekete pont a készítőknek... vagy talán azért mert őket még esetleg láthatjuk spinoffban?:D
maszuka bekattan a morgan tesók miatt és ő lesz a perverz inkognitós igazságtevő miamiben -
#5221 De akkor meg olnie kellett folyamatosan (ami elegge keresztbetett ennek az egesznek), most pedig pont arrol volt mar szo, hogy mar nem kell, igy pedig tenyleg lehetett volna normalis elete. -
#5220 Rita mellett is azt hitte elhet normalis eletet ... -
#5219 Ez tényleg sokkal jobban illett volna hozzá.
Btw nekem felemás érzéseim vannak ezzel az évaddal. Helyenként olyan erőltetett (az Elway/Clayton vonal), máshol meg olyan bárgyú, pl hogy Dexter azt szeretné, hogy tartóztassák le Saxont, de az eszébe sem jut, hogy mennyi mindent tud már róla amit szépen el is mondhatna egy vádalku keretében.
Pedig volt rá 12 teljes részük a készítőknek, hogy egy méltó befejezést csináljanak, nekem ez annyira no gusta. -
StillAwesome #5218 Szerintem pedig igenis jó befejezés lett.
*SPOILER*
Ez egy sorozat volt egy sorozatgyilkosról... Komolyan azt vártátok, hogy majd Argentinában a kis családjával fog éldegélni vígan? Két lehetőség volt reális: Letartóztatják, vagy meghal. Deb-et nem akarta olyan állapotban hagyni, és az ő vízbedobásánál jött az a gondolat, ami miatt hátrahagyott mindent: Magát okolja mindenért, ami történt a szeretteivel, és nem akarta, hogy Harrison vagy Hannah-val is ilyesmi történjen. Azt vártam majd, hogy Deb-et kézben tartva a tengeren öngyilkos lesz, és behullanak a vízbe, de még a vihar se lett volna rossz megoldás, mint halál... csak hát: Ezzel, hogy életben hagyták őt még hagytak egy kiskaput az esetleges folytatásra.
Személy szerint nekem nagyon kellemes kikapcsolódást nyújtott a sorozat, és mivel Deb nekem a kedvenc karakterem volt, így a finálé drámailag is helyén volt nálam. Pacsi. -
#5217 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Deb-et pont most kinyirni annyira szuksegtelennek erzem... Persze kellett valami komoly drama, de enelkul is lehetett volna sztem jobbat kitalalni.
Meg Dexter is hogy miert nem ment akkor mar vissza Hannah-ekhoz... Az utolso jelenettel egyutt: meglenne a tokeletes fedosztorija (hivatalosan meghalt), soha senki nem keresne tobbet, uj elet, sunshine, happiness. Azon kivul hogy orultseg, onzoseg is a reszerol, mert ezzel nem csak magat, hanem az egesz csaladjat megszivatja. Pont errefele ment az egesz, hogy rajott hogy elhetne normalis eletet. Erre beut a baleset es valami isteni jelnek veszi hogy megsem elhet normalis eletet. Akkora hulyeseg, ennel racionalisabb szokott lenni Dexter. Persze kepzeletben el lehet jatszani vele hogy erre kicsit kesobb rajon es megis odautazik hozzajuk, de erre semmi utalas nem volt. -
Hoz_Hun #5216 Ja és még ez...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"I'm a lumberjack, and I'm okay,
I sleep all night and I work all day.
I cut down trees, I eat my lunch,
I go to the lava-try.
On Wednesdays I go shoppin'
And have buttered scones for tea.
I cut down trees, I skip and jump,
I like to press wild flowers.
I put on women's clothing,
And hang around in bars..." -
Hoz_Hun #5215 Véleményem a befejezésről.... nos....
-
#5214 Magyar felirat -
#5213 E! -
#5212 Valaki a Dexter fb oldalán:
" when im taking a poop, there comes out a better ending like this " -
#5211 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A derekától? :D Nos, Debra sztrókot kapott, lőbb kellett volna szívinfarktusba belehalnia. Szánalmas halált választottak neki, és egyáltalán, hogy halált választottak neki, gyalázat. -
#5210 nem akarja a jót, baszcsizik bejönni
de akkor már álljon itt a nép reakciója a fináléra -
#5209 Erre is csak olyan kattintson, aki már látta! -
#5208 lol (ha valaki nem látta volna még az utolsót akkor spoiler) -
vg #5207 Ahh, így jobb is.