• NEXUS6
    #176
    1.
    "De ennek ellenére nincs szó totális megszállásról."

    Öööö... és pl az oroszok totálisan szálták meg magyarországot, vagy "nem totálisan" mint most az amcsik Irakot?

    "Na, ez az a felfogás, ami miatt annyi szenvedés van arrafelé. A két vallás úgy általában nem állt harcban egymással sosem, csak a szélsőségesek kavarnak mindkét oldalon."
    Így van, amit írtam nem azért valóság mert én is úgy gondolom (valójában nem gondolom ezt), hanem mert akik harcolják így gondolják. sajnos egy háborúhoz ez pont elég.

    "Azok messze nem az ország fele voltak. Az hogy párttag valaki vagy sem semmit sem számít, mert annak kellett lennie mindenkinek, aki el akart érni valamit.
    Akiket valóban ükldöztek volna, azok elég kevesen voltak."
    Hát ha csak abaa gondolok bele, hogy az ország egyik fele manapság simán fegyvert fogna az amcsi megszállás ellen, akkor szerintem az akkor se lehetett volna másképp. Csak ugya az az érdekes, hogy most pont a másik fele fogna fegyvert, ahhoz képest mint akik akkor fogtak volna.

    2. A közvetlen támadásokban meghaltak száma, olyan 30-40 000. Én hozzá venném azokat is, akik a káosz miatt az elégtelen szolgálttatások miatt haltak meg, vagy a növekvő bűnözésnek estek áldozatul. Valszeg ez simán eléri a 100 000.

    Ezek a számok elég beszédesek: link