• wanek
    "Nem olvasol te sok fantasztikus könyvet?" - már régen nem. Gyerekkoromban sok ilyet olvastam, de a klasszikusok többségén túl vagyok, újat meg nem nagyon találnak ki (bár mostanában nincs rálátásom a dologra).
    "Az ilyen összeesküvés-elméletek jó része baromság" - tudod, én még 2001.9.11. éjjel leírtam pár fórumba, hogy ez biztosan nem úgy volt, ahogy állítják (de akkor még több esélyes volt a dolog). Később, amikor egyéb dolgok is ismertté váltak, teljesen egyértelművé vált, hogy hazudnak, és indirekt módon igazolva látszik, hogy öntámadás volt. Annak idején a "nagyokosok" elláttak mindenféle negatív jelzővel, ma már azok közül is nagyon sokan az én véleményemen vannak...

Nagyon kevés kreatív gondolkodású van az ottani (amerikai) hatalomban, így nem véletlen, hogy állandóan szar kerül a palacsintába, mert egy épkézláb hazugságra is képtelenek. Még normális filmeket is képtelenek csinálni (pár kivételtől eltekintve), ami nem hemzsegne a logikai hibáktól és egyebektől. Náluk a dizájn a lényeg, mert a tahó amerikai gondolkodni úgysem tud, nekik a látvány a lényeg.