• muerte2
    Ez úgy általában mindenkinek: Nem értem, hogy mért ítél el másokat v más elméleteket olyan ember aki a sajtátjáét nem tudja kétségkizáróan bizonyítani, márpedig ebben a témában ilyen ember sztem nem létezik. Itt a fórumon meg végképp nem.
    A szkeptikus emberekre meg igen is szükség van mert ők viszik tovább a dolgokat. Ha nem lennének, talán még ott tartana az emberiség, hogy a föld lapos, aki mást mond az bűnt követ el és a sátánt szolgálja. szerencsére voltak másképp gondolkodó emberek és vannak is, akik megkérdőjelezik a dolgokat és nekiállnak válaszokat keresni. Na én pl ezért ítélem el a vallési dogmákat ahol azt mondják, hogy ha nem így gondolod rossz ember vagy. (Ne értse senki félre, nem általában a vallással, v a vallásos emberekkel van bajom.)
    Nem vagyok történelem tudor, de ha jól emléxem a történelemben is többször előfordult hogy egy hatalom hasonló módon formálta a közvéleményt, hogy alűtámassza a terveit, nem lenne ebben semmi meglepő. Persze a dolog erkölcsi szempontból már máshogy fest.