• Lunatic83
    feltöltés után egyből megtalálnák őt???!... azért ennyire nem kapkodják el a letiltásokat...:)

már elég sok üzenetet kaptam, h jogsértés miatt (kép vagy hang ) törlik a videót, elnémítják..stb...
    ha jól tudom 3 ilyen eset után törölhetik is a felhasználót...

ha ilyen procedúrán átesik a videóm, ált. törlöm, mert feleslegessé válik, pl. ha nem lehet meghallgatni az eredeti zenét alatta...
    bár lustaságból néha megesik, h mégis fennmarad 1-2 videóm ilyen állapotban... s most az összes ilyen videóm "megjavult", mintha mi se történt volna...
    vagyis csak elméletileg, mert gyakorlatilag, tiltva vannak a köv. országokban:
    "Australia, Brazil, Canada, France, Germany, Guam, India, Ireland, Israel, Italy, Japan, Mexico, Netherlands, New Zealand, Northern Mariana Islands, Puerto Rico, South Korea, Spain, United Kingdom, United States, United States Virgin Islands"

de van a kicsit szigorúbb: Your video is still available worldwide. XD

gondolom ez van azoknál a videóknál is, amit mi se tudunk megnézni...
    "This video is not available in your country...."

érdemes nézegetni az "Account" menün belül a "Manage Account -> Account Status: Copyright" -ot és az "Overview"-en belül van egy kis sárga négyzet:
    "You have videos that may contain content that is owned by someone else. Please review these videos. "

Engem a köv. cégek nem kedvelnek:
    Dorna Sports - kép
    UMG x 4 - zene
    Armada Music- zene
    NATOarts- zene