Engedjétek meg, hogy elmondjam szerény véleményem a játékról:
A játék indítása után az átugorhatatlan introk nagyon unalmasak. Főleg annak még rosszabb lehet aki nem tud angolul. Nekem megy, de a szöveg... előre ki lehet találni miről is van szó. 20 perc szinte tömény unalom. Végre játszunk. Huhh, rég nem látott idegesítő irányítás fogad! (Bezzeg a Sands of time de j volt!) Az, hogy a gép találja ki, hogy "szerinte" hova akarunk ugrani na aaaz borzalmas. Éppen száguldok az engem üldöző kb. 10 katona elől mennék fel egy tetőre, de a gép azt hiszi nem is oda, hanem valami gerendára. Felmászik és elkezd guggolva haladni jó lassan. Persze meg nem fordulhatok mert leszednek mint a sz*rt. Mondhatjátok comboval egyszerű lenne. Már az ideg szétvert mire ráéreztem, hogy mikor mit kell nyomni. Ja, a kedvencem kiírja, hogy nyomd meg az egér 0-s gombját! Mit? Hol? 0? Nehogy értelmesen írd még a végén rájövök! Az egeremen van 8 gomb de neki a 0ás kell . Nehéz főleg mikor 10 katona van veled szemben. A másik menekülés közben ugrok le egy háztetőről, teljesen véletlen beugrok egy teraszra, ahol elférünk kb. 4en. Persze az összes (10) katona oda akart jönni és csak elfértünk :D Leszámítva, hogy vagy 3 a levegőben voltak. Na itt combozzon valaki, még magadat sem látod. Legalább a küldetések változatosak :D hol? van 4 féle!
A legjobban várt játék volt számomra az Assassin's Creed, de nagyot csalódtam!
Köszönettel