10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• ForzaInter
    most volt szerencsém pár meccset vele játszani, kb ezt akartam írni, elsőre még jól nézett ki, de lejátszottam 5-6 meccset, ás rájöttem hogy ez ugyanolyan szar mint tavalyi, gép ott csal ahol csak tud, arról nem is beszélve hogy nagycsapatok játékosai kb 5* gyorsabbak mint az enyémek, szal felesleges próbálkozni is hogy befussam, mert max szabálytalankodni tudok és piros, tiziket luxus megadni, tieznhatoson kívül azonnal lefújja, de tizenhatoson belül persze soha... meg azok a gólok géptől, 50 méterről lehetetlen szögből, meg leszerelem játékost erre 6* visszapattan ellenfélhez, akármit csinálok, kapusok kb majdnem mindent fog, enyém meg kb olyan mintha amatöre lenne állítva, graf az ugy ahogy elmegy, de mezek megint gyengék lettek, vmennyivel szebb, de fakó árnyalat még mindig megvan, címert meg kb nagyítval se látni, arcok borzalmasan szarok, kb 80%a még véletlen sem hasonlít... őszintén szólva megint nagyot csalódtam, demoval csak 2-3 meccset játszottam ugy még elment, de ez a teljes kurva nagy csalódás, kapott egy félnextgen motort osztcsá, kb itt vége is az ujításnak, gémpléj ugy ahogy van szar, idén is maradok PESnél, bár az sem az igazi, de ezzel már többet tuti enm fogok játszani, ez 10 meccs kb elég volt, ez is haladás mondjul tavalyi okádékkal csak 3 meccset bírtam:D lényeg hogy még mindig sehol sincs PES-hez képest, egyedül szokásos dologban licencben vezet fifa, semmi másban... mielőtt vkit betámadnak, ez csak egy egyéni vélemény, nincs kedvem PES vs. Fifa vitát nyitni...