FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
hûen tükrözi az árát.
sajnos nem warez-elünk a fórumon,nem szeretik a moderátorok,sajnos én sem tudom,honnan lehet letölteni,de van pár igen népszerû,regisztráció mentes torrent oldal,ha beírod,hogy fifa 08 soundtrack,biztosan lesz találat.
torrent trackerekhez linkeket a bittorrent.lap.hu-n találsz.
ReaL MaDRid x siempre
Csak anyit akarok kérdezni hogy honnan lehet letölteni a fifa08 zenéjét!!!
Küszönöm!!
ezt most nem vágom,plz részletezd 😊
egyébként arra gondoltam,hogy a gif-ek screenshotjai egy html-en vannak mindenkinél.azért jól néznénk ki,ha 40 db 1,5-2 mb-os gif-et benyomnék egy html-re... 😮OO vagy 10-15 perc kéne minimum,míg az összes gif-et teljesen betöltené ^^
ReaL MaDRid x siempre
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ezek az én gifes elképzeléseim.
ReaL MaDRid x siempre
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ez a topiknak lesz egy honlapja majd.lesz benne topikszabályzat,meg majd lehet nekem beküldeni gólokat,amiket kirakok az oldalra,aztán fontosabb fifás oldalak,patchek meg ilyesmi dolgok lesznek fent a honlapon.
de ha vállalkozik valaki cikkírásra,akkor azt is nyugodtan veszem,és akkor elküldheti nekem,én meg kirakom az oldalra(term. a szerzõ nevével)
ReaL MaDRid x siempre
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
24 - Exile -Nov.23
A meccs elõtt hasznos beállítani az emberfogást (bármilyen más felálláshoz is term.), így nem olyan egyszerû azoknak a csatároknak elfutniuk, mert a ráállított embered csak vele foglalkozik, és úgy helyezkedik.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
ReaL MaDRid x siempre
kitudják ugratni a csatáraikat , hogy már eleve lépéshátrányban vagyok,
persze megpróbálom utolérni , de szinte soha nem sikerül . Lehet valami trükkje a dolognak , mert én is megpróbálom , de nem sikerül . Az ellenfeleim védõi mindig képesek utolérni . Ja azt elfelejtettem mondani billentyûzettel játszom , nem tudom megszokni a gémpadot.
de ha rendben lemegy ez a bajnokság,akkor valószínüleg indítunk majd egy bl-t.
addig pedig itt egy másik fifa-torna: FIFA SG Kupa
ReaL MaDRid x siempre
ez egy kupa és ide most gyülik a tömeg sztem jöhetnél meg aki akar az is
ez szinte biztos siker,csak akkor nem,ha a védõd kétszer lassabb,mint a csatár,mert akkor hátrányból is simán lefut.mindesetre védekezéskor mindig te vagy elõnyben,hisz a csatár 10/9 messzebb van a kaputól,mint te,az nagyon ritka,amikor sikerül úgy indítani a csatárt,hogy õ épp lendületben van,és pont egyvonalban van a védõvel.
ReaL MaDRid x siempre
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Olyan problémám van hogy ha laptopon játszok a FIFA07-el, kb a 3szorosára gyorsul a játék.
Mit tudok tenni???
Elõre is köszi a helpet!!
SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Most meg a bíróra akadtam ki:
Puyol természetesen pirost kapott!XD
Fõleg online szoktam a virtuális labdát kergetni , hogyan tudnék védekezni az ellen mikor az ellenfél kiugratja valamelyik csatárját . A védõimmel pedig képtelen vagyok utolérni és szerelni . Bezzeg mikor én támadok engem mindig utolérnek és szerelnek . Mit csinálok rosszul. Köszi .
P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360
Egy autót se ugy veszek,hogy kiesik a kereke!!!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.