FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
nem mondta h a pc-s fifa ^^, mert a konzolos tényleg jobb 😊

II Rocky II
mé a pesnullanyóc az mien áru?😄a fifa az 11900.HUF ...😊

24 - Exile -Nov.23

mama2
Ez De LOL azt a büdös:XD

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

én is sokszor próbálkoztam a 07-esben és mégse állította ki de akkor most megpróbálom a 08-ban
sztem a fifa08 jobb mint a pes 2008!
hûen tükrözi az árát.
hunbasser
Robinho14:mondom,hogy nincs warez...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
szia

sajnos nem warez-elünk a fórumon,nem szeretik a moderátorok,sajnos én sem tudom,honnan lehet letölteni,de van pár igen népszerû,regisztráció mentes torrent oldal,ha beírod,hogy fifa 08 soundtrack,biztosan lesz találat.

torrent trackerekhez linkeket a bittorrent.lap.hu-n találsz.

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok!

Csak anyit akarok kérdezni hogy honnan lehet letölteni a fifa08 zenéjét!!!
Küszönöm!!

hunbasser
"ezzel rám céloztál h 2007es gifek egy oldalon vannak😄"

ezt most nem vágom,plz részletezd 😊

egyébként arra gondoltam,hogy a gif-ek screenshotjai egy html-en vannak mindenkinél.azért jól néznénk ki,ha 40 db 1,5-2 mb-os gif-et benyomnék egy html-re... 😮OO vagy 10-15 perc kéne minimum,míg az összes gif-et teljesen betöltené ^^

ReaL MaDRid x siempre

rooney8
Aha, értem<#email>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

II Rocky II
ami nem is rossz....😄 ezzel rám céloztál h 2007es gifek egy oldalon vannak😄

24 - Exile -Nov.23

hunbasser
én leszek majd az 😊 csak még elõször gondolkozok,hogy mi hogy legyen,meg jó lenne,ha lenne egyszer egy szabad délutánom és akkor megcsinálnám szépen az egészet.persze,ne várjatok nagy durranást,nem vagyok webdesigner,de azért próbálok majd egy igényes,"élvezhetõ" oldalt összerakni.ha szeretnétek feltetetni gólokat,akkor már most készíthetitek is a gifjeiteket 😛 ha van valakinek ilyen szándéka,akkor annak mondanám,hogy lehetõleg ne nagyon legyen nagyobb a gif mérete 1,5-2 mb-nál,és minden gifhez kérnék szépen egy jellemzõ screenshotot(természetesen ugyanakkorát,mint amekkora a gif,tehát nem kell átméretezni azt). gyk:screenshot=pillanatkép.ezek a pillanatképek arra kellenek majd,hogy ne egy lapon legyen durván 40-50 mb-nyi gif áradat 😄 hanem egy oldalon csak a screenshotok lesznek,a képek alatt egy kis megjegyzés és a képre rákattintva betöltõdik a gif egy külön keretben.

ezek az én gifes elképzeléseim.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
õ maga csinálja meg 😄

24 - Exile -Nov.23

rooney8
És már van aki megcsinálja a honlapot?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hunbasser
párszor már írtam róla...látom nem figyeltél ^^

ez a topiknak lesz egy honlapja majd.lesz benne topikszabályzat,meg majd lehet nekem beküldeni gólokat,amiket kirakok az oldalra,aztán fontosabb fifás oldalak,patchek meg ilyesmi dolgok lesznek fent a honlapon.

de ha vállalkozik valaki cikkírásra,akkor azt is nyugodtan veszem,és akkor elküldheti nekem,én meg kirakom az oldalra(term. a szerzõ nevével)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ezt azért törlöm,mert nem sg-s.sajnálom.

ReaL MaDRid x siempre

II Rocky II
miaz a sg fifa portál?

24 - Exile -Nov.23

Mike
az sg-n is szétfikázott (a hírekben) fifa08 mégis hozza a bevételt az EA-nak

hwsw cikk

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

II Rocky II
mind1...sztem blöfföl a campy mert akkor már jelizett volna az sg kupára ahova még kell 5 fõ(min)...😄

24 - Exile -Nov.23

Duby
Én most 3-5-2-ben játszok, úgy, hogy a középsõ védõ kicsit elõrébb helyezkedik, a két hátsó pedig embert fog.
A meccs elõtt hasznos beállítani az emberfogást (bármilyen más felálláshoz is term.), így nem olyan egyszerû azoknak a csatároknak elfutniuk, mert a ráállított embered csak vele foglalkozik, és úgy helyezkedik.

Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)

hunbasser
küldj a pályára gyors védõket,vagy a Q+2,4,6,8(numpadon) valamelyikével be lehet állítani,hogy 2 védõ támadja a csatárt.vagy pedig az a legbiztosabb,ha megnyomod a numpadon az 5-öst 3x,egy lefelé mutató háromszöget fogsz látni,ilyenkor átáll a csapatod védekezõ mentalitásra,így az egész csapat hátrébbtolódik,és mikor már azt hinné az ellenfeled,hogy túljutott a védõkön,akkor még mindig ott van a védõsor 😊

ReaL MaDRid x siempre

Nagyon köszönöm a segítõ szándékodat , de a problémám az ,hogy úgy
kitudják ugratni a csatáraikat , hogy már eleve lépéshátrányban vagyok,
persze megpróbálom utolérni , de szinte soha nem sikerül . Lehet valami trükkje a dolognak , mert én is megpróbálom , de nem sikerül . Az ellenfeleim védõi mindig képesek utolérni . Ja azt elfelejtettem mondani billentyûzettel játszom , nem tudom megszokni a gémpadot.
hunbasser
már végetért a nevezés,sajnálom. 😞

de ha rendben lemegy ez a bajnokság,akkor valószínüleg indítunk majd egy bl-t.

addig pedig itt egy másik fifa-torna: FIFA SG Kupa

ReaL MaDRid x siempre

Robinho14
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1194192755
ez egy kupa és ide most gyülik a tömeg sztem jöhetnél meg aki akar az is

háháháháháháháháháhá😄😄😄😄😄DDDDDDD

FIFA bajnokságban ha lesz hely beszállnék! bár nem tudom! most látom tele van az Sg bajnokság:S...

hunbasser
amikor csak simán vezeti az ellenfél a labdát,akkor várható,hogy már közben beindítja a csatárt.amint indítja a csatárt,te egybõl válts embert és szerezd meg a labdát(lépj be a csatár elé,utána pedig szépen gurítsd haza a kapusnak,vagy passzold le másik védõnek,vagy ha nincs jobb megoldás,akkor vágd ki a francba)

ez szinte biztos siker,csak akkor nem,ha a védõd kétszer lassabb,mint a csatár,mert akkor hátrányból is simán lefut.mindesetre védekezéskor mindig te vagy elõnyben,hisz a csatár 10/9 messzebb van a kaputól,mint te,az nagyon ritka,amikor sikerül úgy indítani a csatárt,hogy õ épp lendületben van,és pont egyvonalban van a védõvel.

ReaL MaDRid x siempre

John Cena
Nekm meg nincs laptopom na erre mondjatok valamit😛😄😄 és nem aakd hibátlan... nemt nicns fent a FIFA😄😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Robinho14
nekem meg 3 szorosára lasul laptopon😄😄😄

hunbasser
😄DDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

szucsy89
túl jó laptopod van xD vegyél ki belõle vagy 1 giga ramot és lassabb lesz a játék😄 amúgy viccet félertéve nekem is volt már ilyen problémám, asszem én is újratelepítéssel oldottam meg
Hát sajnos nálam ez nem mûködött...

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Pistike 007
Üdv! Én újraindítottam telepítés után, és jólett.

Sziasztok!

Olyan problémám van hogy ha laptopon játszok a FIFA07-el, kb a 3szorosára gyorsul a játék.

Mit tudok tenni???

Elõre is köszi a helpet!!

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!

Pistike 007
De hogy még pirosat is kap érte?😄D

John Cena
rugás na😛😄

John Cena
Szép seggbe rú<#worship><#nyes><#crazya>gás😛

Pistike 007
Üdv! Had panaszkodjak már egy kicsit a fifa08-ra... 😄 Nemtudom ti hogy vagytok vele, de nálam nagyon szar a kommentár. Például: (állás 1-1, félidõ) "...az egyik csapat vezet, a másik még gólt sem rúgott..." 😄
Most meg a bíróra akadtam ki:

Puyol természetesen pirost kapott!XD

kas123
Hozd ki a kapust a w-vel 😊

Érdekes, hogy a gfx patchekkel egésszé pofássá varázsolható a Fifa08. (Nálam: Monkeydragon Series Turf + Blue Theme + közönség patch). Igaz nem Pro Evo, de legalább már nem hányok tõle. xD

Igen tisztelt Fifa guruk , legyetek oly szívesek és segíteni nekem .
Fõleg online szoktam a virtuális labdát kergetni , hogyan tudnék védekezni az ellen mikor az ellenfél kiugratja valamelyik csatárját . A védõimmel pedig képtelen vagyok utolérni és szerelni . Bezzeg mikor én támadok engem mindig utolérnek és szerelnek . Mit csinálok rosszul. Köszi .
kas123
elvileg PS3-mon lassabb a fifa mitn boxon és mégmintebb PC-n.

Dehogynem 😊 Ugyan az, csak a PS3 közel nem olyan elterjedt mint a Box. Egyenlõre 😊

P4CoreDuo 2.4GHZ,8800GT,3GBDDR2 +XBOX360

dotkom
de arra is nextgen csak ps3-a senkinek sincsen xD

http://atwwebmaker.tx.hu/

Breki33

szucsy89
ps3ra amúgy nem ugyanolyan?? mert mindenki csak x360nal emlegeti...
BaziJoe
Szoktam megvenni játékokat ezt kiprobáltam ésegy fillért se ért??
Egy autót se ugy veszek,hogy kiesik a kereke!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Istencsászár
Megvetted akár a 07et akár a 08at?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

BaziJoe
Nehogy azt hidd már,hogy akkora gép kell ennek a a szar játéknak csak tudni kéne nekik programozni!!!Huszonkét embert kell mozgatni meg egy labdát.Egyébként szerinted miaz az örült grafikai efekt amihez olyan piszoknagy Proci szükséges???Szerintem annyi az egész,hogy basznak rendesen átírni a progit PC-re és kész???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

vagy ne Fifázz.Letöltöd a PES-t és nem kerül semmibe