10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• gumikacsa
    A következő lenne a gondom: Mint nagy rajongó, nekem is megva a fifa07, játszottam is vele, nem volt semmi gond, Gf4Ti4600-as videókarival közepes beállításokon döccenés nélkül futott. Sajna a videókari menetközben megadta magát, ezért kénytelen voltam venni egyet. Vettem egy Gf7300GT-t, és ugye minden roszban van valami jó, örültem, hogy milyen szépek lesznek a játékok. Na, a fifázásra került a sor, gond nélkül elindul, de a játék szaggat az átvezetőknél, mint állat, a játéknál is, de ott csak kicsit. Na, gondoltam, lejjebb veszem a beállításokat, erre elképedve látom, hogy ugyan azok, amivel a Gf4 simán megbirkózott. Mit volt mit tenni, mindent minimumra vettem, a videókari beállításaiban kikapcsoltam az élsimítást, meg a mittoménmilyen szűrést, majd úgy kezdtem játszani. Így okés volt minden, bár csúnyácska, de mindegy, a játék a lényeg.

ÉS MOST JÖN A PROBLÉMA, az eddigi csak köret volt :)

Szóval, vagy két napja betöltöm a mentett állást, következő mecs, elkezdődik az animáció, megszólalnak a kommentátorok, eccer csak megáll minden, kilép, és kiírja a szokásos hibát, hogy leállt, blablabla. Na, mondom, mindegy, elindítom még eccer. Erre kiírja ezt:

Újraindítottam a gépet, megint játék elindít, eljutok a meccs kezdetéig megint kilép. Megint hibaüzenet.

Érdekes módon tegnap viszont gond nélkül játszottam, erre ma megint ezt csinálja... Mivel lehet a hiba? (Hardver: 2.8AMD-1G DDR400-Gf7300GT)
    (Minden egyébb játék gond nélkül fut, pl. nfsc, batlefield2)