36657
-
#12502 Hello! Tudja valaki, hogyan lehet olózni a játékba? -
Csesza #12501 megnyugodtam :) -
#12500 én voltam az a csávó és reinstall lett .. most jó -
M.A.D. #12499 CEP OAK féle patch, azt hajrá. Nem fogtok (offline) nyafogni. Nagyon bejön. Változatos az egész. -
#12498 np, nekem is véletlen tünt fel, bnőm bennehagyott egy lemezt a gépemben, és akkor azt szép halkan beolvasgatja néhe, de azt alig hallani, ellentétben a kerregéssel:) -
#12497 uhh nah akkor keresni kell egyet :)) köszi -
#12496 Mint az előzőnek is mondtam: tegyél bele egy lemezt és kussba lesz -
Csesza #12495 tsss, volt egy csávó nemrég akinek ugyanez volt a baja, asszem nem született megoldás :SSSS -
#12494 Szevasztok!
Tudtok adni olyan cracket v esetleg mini image-t hogy ne berregjen ez a szar floppy meghajtó? Ne haragudjatok h nem olvasok vissza 12 ezer hsz-t! Csak a biztonsági másolathoz kéne :PP
Előre is köszönöm! -
#12493 Ha a bajnokságban az első vagy a második helyen végzel indulhatsz a bl-ben a következő szezonban, pont mint a valóságban:) -
dalackraul #12492 értem és ha kariert megyek akkor mikor lessz bl? -
#12491 BK-nak hívják a magyar verzióban, és benne van -
reco #12490 bocs de nem :)
-
dalackraul #12489 szia te se tudod hogy hogy lehet berakni a bajnokok ligáját?:D -
reco #12488 bocs a hülye kérdésért, the rabonna cselnél az van irva a faq-ba hogy shift+ visza na én ezt nem tom értelmezni vallaki segitene ? :) -
dalackraul #12487 üdv all az a kérdésem hogy a játékba valahogy belehet tenni a bajnokok ligáját? köszi előre is a válaszokat -
#12486 (megvolt) Egyébként tegnap este elindítottam, és játszottam is, tökéletesen működött, pedig délelőtt nem ment. Nem csináltam közben semmit. -
Tomy Lee #12485 Lehet nem ártana újratenni a rendszert mivel vga csere volt.Ez csak tipp de én ezt tenném. -
#12484 #12450 -
#12483 Sajnos nem segített a dolog,a legfrissebb driver van fent. Még megpróbálkozok a direktx-el, bár azért érdekes a dolog, mert eddig nem csinálta. -
#12481 A numerikus bellintyűk a számok,és a billenytűzet jobb oldalán van. -
#12480 bocs h hülyeségeket kérdezek te még kezdö vok...azok mik azok a numerikus billneytük??azokkal miket lehet csinálni??? -
#12479 tudom h melyik gomb melyik...de hiába nyomogatom a testcsel gombot semmi nem történik -
#12478 és nem si a baj hanem hogy NEM REAGÁL RÁ -
#12477 Jo de nekem máshogy vannak beállitva a nilllenytük..:) -
#12476 megindulás taktika módosító az 5-ös gomb a numerikus billentyűzeten,mégse-testcsel meg c,iramvezérlés meg az y,de sétálni meg a c-vel kell -
#12475 nyomdd meg a w-t,úgy leteszi a labdát -
#12474 nemtom hogy ti észre vettétek már de én igen:: "mégse-testcsel" erre a gombra nem is reagál mikntha nem is lenne és szintén nemtudom hogy mi az értelme ennek: "iramvezérlés/sétálo" védelem meg a "megindulás taktikai modositó"pls vki mondja meg.. -
Vercetti 1 #12473 A kézikönyvben találtam egy érdekes dolgot a kapussal. Mégpedig "Labda ledobása és kirúgása" A/D. Ezt a kapus kézből leteszi és kirúgja? Mert nekem nagyon nem ment hogyan kell megnyomni a gombokat? Itt is le kell nyomni a shift-et? -
#12472 fifánál ilyen még senkinek sem fordult elő(legalábbis nem mondta senki a topiklakók közül) ilyesmi.sztem frissítsd a drivert,lehet,h az megoldja a gondot.ha sikerült,akkor légy szíves szóljj majd,h mi volt a probléma,és akkor bekerül a faq-ba -
Vercetti 1 #12471 Amúgy 5:16-nál van ez a csel. -
Vercetti 1 #12470 Ja a shift le volt nyomva de a videóban csinál egy kört a lábával a labda körül és aztán eltolja a másik irányba. Nekem össze-vissza csinál mindent csak azt nem ami a videóban van :D -
#12469 köszi..a faq-ban le van írva közben megtaláltam megpróbálom majd, patch-et még nem találtam hozzá sajnos.. -
#12468 A következő lenne a gondom: Mint nagy rajongó, nekem is megva a fifa07, játszottam is vele, nem volt semmi gond, Gf4Ti4600-as videókarival közepes beállításokon döccenés nélkül futott. Sajna a videókari menetközben megadta magát, ezért kénytelen voltam venni egyet. Vettem egy Gf7300GT-t, és ugye minden roszban van valami jó, örültem, hogy milyen szépek lesznek a játékok. Na, a fifázásra került a sor, gond nélkül elindul, de a játék szaggat az átvezetőknél, mint állat, a játéknál is, de ott csak kicsit. Na, gondoltam, lejjebb veszem a beállításokat, erre elképedve látom, hogy ugyan azok, amivel a Gf4 simán megbirkózott. Mit volt mit tenni, mindent minimumra vettem, a videókari beállításaiban kikapcsoltam az élsimítást, meg a mittoménmilyen szűrést, majd úgy kezdtem játszani. Így okés volt minden, bár csúnyácska, de mindegy, a játék a lényeg.
ÉS MOST JÖN A PROBLÉMA, az eddigi csak köret volt :)
Szóval, vagy két napja betöltöm a mentett állást, következő mecs, elkezdődik az animáció, megszólalnak a kommentátorok, eccer csak megáll minden, kilép, és kiírja a szokásos hibát, hogy leállt, blablabla. Na, mondom, mindegy, elindítom még eccer. Erre kiírja ezt:
Újraindítottam a gépet, megint játék elindít, eljutok a meccs kezdetéig megint kilép. Megint hibaüzenet.
Érdekes módon tegnap viszont gond nélkül játszottam, erre ma megint ezt csinálja... Mivel lehet a hiba? (Hardver: 2.8AMD-1G DDR400-Gf7300GT)
(Minden egyébb játék gond nélkül fut, pl. nfsc, batlefield2) -
#12467 szerintem ez nem lehetséges,illetve ha mégis az,akkor patchel lehet,vagy még a demonál lehetett olyan trükköt csinálni,h létrehozol egy locale.ini-t,és abba írkálsz dolgokat,próbáldd meg azt,h RESOLUTION=1440x900 vagy keress vissza a topikban,de az már nagyon régen volt,lehet,h vki leírta,illetve googleval még rákereshetsz,de sztem ezt csak patchel tudod megoldani(ha létezik ilyen patch) -
#12466 shiftet is tartsd nyomva közben -
Vercetti 1 #12465 Császtok tegnap amit kaptam linket "http://www.youtube.com/watch?v=PjvRLeVmi_w" van egy nagyon jó csel. Álló helyzetben van a játékos. A neve "Stepover Trick" annyit ír hogy u,d vagyis up és down. De sehogy sem tudom megcsinálni C. Ronaldoval. Biztos hogy csak ezt a két bill-et kell használni? -
#12464 nem tudna nekem segiteni valaki abban hogy a fifában tudok e 1440x900-as felbontást állítani valahogyan? -
Csesza #12463 A_SDD_ASD_as_asdDDD gól -
#12462 http://www.imagehosting.com/show.php/142870_nemgol.JPG.html
na így talán