• szgege
    #116
    Beszarás ez a magas szintű kockulás ,ami megy. Minden egyes hozzászólásod az IT-re tér rá. Részemről a nagy felvett diák mennyiség nem baj ,mert a férgese kihullik,akiről megtudjuk hogy nincs a toppon annak megjegyzem a nevét.:D Bár ami azt illeti villanykaron végeztem a BME-en és ott ez kevésbé volt jellemző,míg lehet infón megesik:D,pff.Nevetséges,hogy egyáltalán összevonták ezt a 2 szakot és olyan dolgokat adnak a kezükbe,amihez büdös kurva fingjuk sincs.Fini informatikai képzés,az kell a népnek a sok kocka.
    Mindenesetre hányok ettől az országtól,hogy már szinte alig létezik rendes meló. Már mindenhol szívják el a multik a műszaki végzettségűeket ilyen-olyan átképzéssel programozónak,miközben az országban nincs igazán termelés ,meg tervezés ,mert semmi más nem látni csak ezt a kurva kockulást.A lényegesebb területeken meg nyugdíjas mérnökök dolgoznak,beszarás.
    Részemről örülök,hogy olyan helyen dolgozhatok ahol normális emberi viszonyok vannak és nem ezek a tetű multik(ezzel a hányadékságaikkal,mint hülye trainingek,meg kilószám meetingek,amivel csak zavarják az embert ,jah és sose láthatsz rá egész dolgokra,mert akkor az veszélyes lenne nekik,meg ugye a gennyes munkaszerződéseik,stb.),ahol ha véletlenül dolgod akad és előbbb mész el 30 perccel már csúnyán néznek rád,meg ha kimered venni a szabidat akkor is ez van,de igen szép kerek fizuk vannak,bár megeshet hogy nincs elég tudásod mögötte:D. Pont ez az ,hogy a multiknál van a legtöbb esetben olyan ember olyan ahol nem kéne lennie,míg egy kisebb közösségben ez gyorsan kipottyan.S csak annyit az egészről,hogy úgy érzem sokan fényesítik a diplomájukat,amire azért én is büszke vagyok,azonban emberileg nem érzem magam többnek tőle.Viszont más évfolyamtársaimon látom ,elszáll az agyuk és még a saját haverjaikkal szemben is elég fasz módon viselkednek. Ez a drága magyarok hozzák ki,akkor már nem is néz embernek ,ha nincs diplomád.S ez itt a baj valahol ez is olyan társadalmi szimbólum lett,s ettől hányok.