• vice
    "Ugyan nem nekem válaszoltál, de én is megkérdezem, mit értesz az alatt, hogy az a számítógép, ami minden számítási feladatra alkalmas?
    Mert egy 386-os gép nyilván nem alkalmas minden számítási feladatra, mégis szg.-nek hívjuk."

Kábé úgy értem, ahogy az AGEIA fizikát számoló kártyáját. Célhardver. Az egy dolog, hogy a PS2 megjelenése után okos emberek rájöttek, hogy ilyen-olyan átalakításokkal linuxot is lehet rajta futtatni, de a PS2 elejétől kezdve játékkonzolnak készült. Elképzelhető, hogy az AGEIA kártyáját is lehet más számításokra használni (ahogy az ATI is kezd efelé mozdulni saját megoldásaival), de egyértelműen nem erre készült.

Vagy be tudja nekem bizonyítani vki, hogy a PS2 ugyanolyan megbízhatóan és hatékonyan tud linuxot futtatni, mint egy hasonló teljesítményű PC? (Nem tudom, kérdem.)

Namost én nem azt mondom, hogy amit én mondok, az úgy van, hanem, hogy szerintem így gondolkozott a bíróság (aminek én igazat is adok). Mert ne magyarázza be senki, hogy a Sony ezt komolyan gondolta - szvsz egyszerűen csak és kizárólag ezt a vámot akarták elkerülni.