Vereséget szenvedett a Sony: a PS2 nem számítógép
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rossz.
Persze ha ráverik a kamatokat akkor beszívta,bár akkor is 6 évig használta a lét.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#circling>#circling>
Ez a megállapítás tökéletesen ráillik a konzolra is. 😊
A jogalkotók pedig jó lenne, ha beszélgetnének néha nem jogászokkal is pontosan az ilyen ügyek miatt. Akik ezt a törvényt hozták, valõszínûleg arra gondoltak, hogy az a számítógép amin megy a wörd. És ez a nagy baj. Ezért lehet sok törvényt kijátszani a hozzáértõk részérõl, mert akik hozták, nem értenek hozzá, és nem is kérdezik meg a hozzáértõket.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Mert egy 386-os gép nyilván nem alkalmas minden számítási feladatra, mégis szg.-nek hívjuk."
Kábé úgy értem, ahogy az AGEIA fizikát számoló kártyáját. Célhardver. Az egy dolog, hogy a PS2 megjelenése után okos emberek rájöttek, hogy ilyen-olyan átalakításokkal linuxot is lehet rajta futtatni, de a PS2 elejétõl kezdve játékkonzolnak készült. Elképzelhetõ, hogy az AGEIA kártyáját is lehet más számításokra használni (ahogy az ATI is kezd efelé mozdulni saját megoldásaival), de egyértelmûen nem erre készült.
Vagy be tudja nekem bizonyítani vki, hogy a PS2 ugyanolyan megbízhatóan és hatékonyan tud linuxot futtatni, mint egy hasonló teljesítményû PC? (Nem tudom, kérdem.)
Namost én nem azt mondom, hogy amit én mondok, az úgy van, hanem, hogy szerintem így gondolkozott a bíróság (aminek én igazat is adok). Mert ne magyarázza be senki, hogy a Sony ezt komolyan gondolta - szvsz egyszerûen csak és kizárólag ezt a vámot akarták elkerülni.
Mikor is jelent meg a PS2? Tudtommal 2000 márciusában debütált japánban. Erre dobjunk 1 évet, mert akkor aki már akart vehetett idehaza is könnyen PS2-õt.
2001-ben tehát a PS2 ilyen feature-val már idehaza is kapható volt:
CPU: Emotion Engine 300MHz, 128-bit INT, 128-bit FP, 24KB L1, 16KB Scratch, 8KB VU0, 32KB VU1, 450 MIPS, 6.2 GFLOPS, 66M Vertices/Sec, 2.4 GB/s Internal, 1.2 GB/s Graphics, 3.2 GB/s Memory
Graphics: Sony GS 150MHz, 1.2G Texels/Sec, 32-bit Color, 4MB (48 GB/s), 1.2 GB/sec Bus
Sound: SPU2, 48 2D Voices, ADPCM, 2MB
Data: 24MB (2.6 GB/s), 16MB (81 MB/s), 4.7GB Discs, Expansion 56K Modem Ethernet
Külön ajánlom figyelmedbe, hogy ilyen proci mellett hány biten is végezte a fix és lebegõpontos számítasokat?!
És a végsõ igazság: 2001-ben egy átlag magyar user gépében milyen hardver volt?
Celeron 1-1.5, 32 biten, GF MX 64 megával.
DVD olvasója még több embernek nem volt, mint akinek sikerült egyett beszerezni.
5.1-el sem sokan rendelkelztek.
Mirõl is beszélünk akkor?
Butyuta konzol? Ugyan már!
A mostani PC-m 5 évvel késõbb még mindig csak 64 biten dolgozik.
Ne tartozz azok közé akik azt hiszik, hogy a GHz a minden <#wink>#wink>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha jo kedvem lessz ki tudja,lehet hogy hagylak keso estig jatszani a ps2 vel,de viselkedned kell.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Mert egy 386-os gép nyilván nem alkalmas minden számítási feladatra, mégis szg.-nek hívjuk.
Ez egy értelmes álláspont. Akkor a "C" betû mi a lóf***t jelent a "P" után? Istenem...
Amúgymeg jóhogy nem számítógép a PS2. Sértõ lenne összehasonlítani a PC-vel egy bugyuta konzolt.
Hmm, említettem volna ilyesmit? Tanulj meg elõbb olvasni plz.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
az hogy a konzollal sok mndent lehet tenni játékon kívül is, nem számít: senki nem ezekért veszi meg (max késõbb nekiáll ilyesmivel szórakozni...
a sony meg tekintse végig saját repianyagait, reklámjait, marketingelemzéseit célközönségestül és utána merje szemrebbenés nélkül mondani, hogy a ps2t számítógépnek akarják eladni...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A PS2 számítógép. Adatot olvas a memóriából, azon matematika mûveleteket hajt végre, majd visszaírja a memóriába. (a konzol is számítógép és a telefon is) Ha meg akarják külömböztetni és adóztatni egyiket másikat, akkor definiálni kellett volna, hogy mitõl válik egy számítógép telefonná vagy konzollá.
u.i.: A telefonon a mai modern mobilteelfonokat értem, nem a régi tárcsás készüléket.
-Orgi-
Nekem is van egy régebbi PS2-m, annak idején én is terveztem hogy felbõvitem, de ugyan annyiért 2x olyan gúd használt pc-t lehetett venni.
Amúgy szerintem szopjon csak a Szoni, hogy nem volt képes rendesen támogatni ezt a dolgot.
Pl: a Nintendo 64 egy konzol, a Sega Megadrive egy konzol... de a PS2? Nem éppen.
Már jó ideje Div-x filmeket nézek rajta is kipróbáltam rajta a Linuxot is, sajna hálókártyám nincs így netezni nem tudok vele, de legszívesebben arról írtam volna be ezt a hsz-t.
De ha már itt tartunk számítógép-e az NGE? <#eplus2>#eplus2>
C-64 emu pipa, Fortran Compiler-rel, mindenféle Sid szerkesztõ-vel együtt.
Sõt még egyébb konzolokat is képes emulálni (pl: SMS).
Na most akkor mi van? Ezt a hsz.-t beírhattam volna NGE-rõl is
<#email>#email>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tehat valoszinu hogy kokemenyen fizetnie kell.
Innentõl ki mondja meg, hogy hogy hol a határ a kettõ között? Mert ha én egy PS2-t csak azért veszek, hogy a Linux-al dolgozzam rajta, akkor igenis számítógép (nem pc).
A PS3-al meg még inkább így lesz, azon alapból Linux OS lesz és egy csomó mindent megtehetünk vele.
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX