F1CHL - Retro
  • Jeff Gordon
    Hát igazság szerint, nem nagyon néztem fel sg-re, azt hittem ti sem nagyon, amikor beléptem karácsony után pár nappal 500+ üzenet várt itt elolvasásra. :)
    Ami jó, mert jó újra réginek látni a topikot. :)

Külön fórumunkra meg azért nem írtam, mert idegesített az, hogy aláhúz mindent, és két sort nem lehet értelmesen elolvasni, de úgy látom, megcsinálták, úgyhogy ott is visszaolvastam most mindent.

Msn-en próbáltam kicsit többet lenni, hátha összefutunk, és akkor dumálhatunk, de azt hiszem, elkerültük egymást.

Én most kicsit lekvárban vagyok, van két 3. felvételes tárgyam, muszáj meglenniük, plusz, szakdolgozattal még annyira nem állok túl jól, és febr. 14-én adom le (elvileg), vagyis, az a végső határidő, úgyhogy némileg ki sem látszom a nem létező havból. :D

Bocs, hogy akkor nem írtam, amikor beszéltétek, de így utólag, sok boldogságot kívánok én is, párodnak és Neked. Remélem jól kijöttök és minden okés.

Facebookal kapcsolatban meg az-az igazság, hogy állandóan fejlesztették, és egyre rosszabb és rosszabb lett. :D És igazság szerint, azt kicsit meg is untam, úgyhogy ott is ritkán vagyok mostanában, bár, ezt az új idővonalas akármit beállítottam, nem tudom mennyire volt jó ötlet, elég gagyi az egész. :D