F1CHL - Retro
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
UTÁNFUTÓVAL! :D
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
Mi lesz a 4000rel? Levonják a fizudból?:S
Ott helyben el kellett látnom magam, mert még a vérem is folyt. (Még szerencse, hogy tipikus nõi táskám van, mindenféle hasznos (és kevésbé hasznos) dolgoggal. :)
Annyi a világ, amennyit beletöltesz! (Dreher)
Dolgoztam (6 órát, a Király u-i dm-ben) és nap végén kijött egy 4000 Ft-os kasszahiány. Még soha nem történ ilyen velem és nagyon szíven ütött és sehogy sem jövök rá, hogy mit néztem ennyire félre. Hiszen 2x is megnézem, hogy mekkora pénzt kaptam és mennyit adok vissza.
Ezzel nem ért véget a történet. Munka után találkoztam egy barátommal a Blahán és a Burger Kingben beültünk egy forró csokira. Sorban állás közben belekptam a táskába és letört a jobb kezem gyûrûsujjáról a köröm. De tövig.
Majd kishíján leszakítottam a bal fülem, amikor a fülbevaló beleakadt a sálamba.
Ezek persze apróságok, de a mai nap valahogy nagyobb jelentõséget tulajdonítok nekik....
Félek leszállni a vonatról....
Csak ne kéne kézzel lekörmölni az egészet.... jajjj!
A fontosabbakat kellene sztem kiszûrni, szóval én az egyedi érdemi határozatokat, a kollégiumi véleményeket, kollégiumi állásfoglalásokat kihagynám elsõ körben, aztán ha nincs elég anyag, akkor azokat is meg lehet nézni.De ez csak egy ötlet.
ups and downs
a B kérdés sztem érdekesebb, nálunk ezeket a versenyjog körében tanítják.
ups and downs
Van nekünk egy Vállalkozások jogi alapismeretei c. tantárgyunk. Ennek keretében beadandót kell készíteni az alábbi témákból. (Minimum 5 oldal, kézzel írva.)
a. A csõdeljárás, felszámolási eljárás és a felszámolás során keletkezõ jogi problémák az ítélkezési gyakorlat tükrében. -
Itt nekem nem világos, hogy mit takar az "ítélkezési gy. tükrében". Konkrét életbõl vett példát vár? Vagy valami Btk.-s ide vonatkozó részt írjak le neki?
b. A reklámozni kívánó cég jogai és kötelezettségei a reklámtörvény és a jogkövetkezmények tükrében. A reklámtörvény és a Tpvt. kapcsolata. -
Mondjuk, hogy ezt fölfogtam :)
Elõre is köszönöm a segítséget!
ups and downs
T.T.
Viszont ha akarsz 1 másik jót, ugyanilyen témában, akkor ajánlom A mágus címû filmet, Edward Nortonnal a fõszerepben.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Egyet láttam, Wall-E a neve, animációs rajzfilm, nagyon aranyos, egyszerû történet, de van mondanivalója azért. Kikapcsolódásra tökéletes.
T.T.
Én ezt néztem meg a minap: Ezt és tetszett. Nagyon. :)
Majd megnézem ezt is:)
De nem tudom megállni.... csak annyit, hogy kicsit döcögõsen indul, a végére aztán nagyon felforrósodik a helyzet! :P
Ti láttatok mostanában valami jót? Teljesen felbuzdultam, viszont csak úgy találomra nem szeretek filmet választani. Ha mondanotok kellene kettõt, mi TOP, akkor melyikek lennének azok?
T.T.
NÉZNI!!!!
Óriási!
Sajnos a holnap felújítással telik, sorry:((
T.T.
Debrecen csodálatos város, imádom!
T.T.
Majd jól ráveszek mindenkit, hogy vessük bele magunkat az éjszakába :)
Kíváncsian várom, milyen lesz Pécset a hétvégén:)
Deeebreeeceeen, jaj de szeretem:) Jönnék én is, ha ingyen lenne a máv... Bár lehet, h így is megyek vmelyik hétvégén:)
Debrecenben meg sajnos most csak villámlátogatást tettem. Egy barátom autókölcsönzõben is dolgozik és vonattal le kellett mennünk (ill. csak neki, én önként kísértem), majd Pestre hazahozni a kocsit. Mókás utazás volt oda meg vissza is.
De lehet, hogy decemberben lenézek csak úgy városnézés okán. :)
...
Debrecen?Szülõvárosom.Miért voltál ott?
ups and downs
Három csapatos csoportba kerültünk, nem sikerült továbbmenni.Elsõ meccsen sima zakó, dehát sokkal jobb csapat volt (õk nyerték meg aztán a kupát), másodikat hozhattuk volna, vezettünk is, de aztán kikaptunk.Kábé ennyi.
Holnap mi a pálya?
ups and downs
Hogy áll a lakás?
Csütörtökön voltam Debrecenben :)
ups and downs