44995
F1CHL - Retro
-
#44475 Tehát az ország egyik felével már be se éred.... Értem én :D -
#44474 Oda osztottak be. Hazai vonalra, tök jó volt.
Most meg Siófokon vagyok:)
változatos:] -
#44473 LOL :D :D
Hogyhogy Miskolc felé? Mész haza, vagy oda osztottak? -
#44472 abszolút átérzem a helyzetet -
#44471 Tanultam vmennyit, de az még kevés... -
#44470 azt hittem ennyi idő alatt már megtanultál vonatot vezetni, de akkor mégsem :(( :) -
#44469 Arra megyek, 5200számú gyorsvonat Misklcra, 517sz. IC Bpre. -
nem utazunk, de miért lesz veszélyes? -
#44467 Mai kedvesség:
Szántani fogod a betont, mint bálna fasza az iszapot.
Ja meg aoooooaaoooaaooaa :)
Csütörtökön meg ne utazzatok Miskolc felé reggel, veszélyes lesz;)
Meg csók a családnak...
Székely Apa,fia látja, hogy egy kutya nyalogatja a heréit.
- Apa, megpróbálhatom én is?
- Igen Fiam, csak meg ne harapjon!
:) -
#44466 Így már kapisgálom! Köszi az okosítást. :) -
#44465 Ahum, vétel. -
#44464 nekik van szlovák állampolgárságuk
hontalan azt jelenti h egy államnak sem az állampolgára.Vannak államok ahol az számít h melyik állam területén született az illető (az USA pl ilyen ha jól tom) és van ahol az h kik a szülei (pl hiába születik az USA-ban magyar állampolgároktól vki, ő a magyar jog szerint magyar állampolgár - is).Aztán vannak szerencsétlen esetek amikor mindkét körből kiesik a csávó, vagy megvonják az állampolgárságát vagy lemond róla és nem szerez újat (bár akkor kérheti a magyar állampolgárságának visszavételét). -
#44463 Határon túli magyarok, akiknek nincs magyar állampolgársága, pl. -
#44462 Már 100 helyen utánanéztem, de ez még mindig nem logikus. Ezek szerint ez olyan dolog, amit nem kell megérteni, csak el kell fogadni.
Az hogy fordulhat elő, hogy valakinek nincs állampolgársága? -
#44461 ha már nincs állampolgársága, legalább már vállalkozó hadd legyen szerencsétlen :) -
#44460 Befogadott és hontalan hogy lesz vállalkozó? Ha egyszer hontalan... -
#44459 és mi a probléma? :) -
#44458 Na jó, ez már nekem sok.
Jog, a változatosság kedvéért:
Az egyéni vállalkozó lehet: (...) humanitárius célból kiadott tartózkodási engedéllyel rendelkező befogadott és hontalan.
Ez most komoly??? -
Csak ezt a konszolidáltat mertem most beszúrni :P
De a következő alkalommal nem fogom vissza magam :D -
#44456 na, ígérem h nem kapom elő a stukkert -
#44455 Hát ez óriási! :D Azt hiszem, tényleg élnem kéne az alkalommal. De nem akarok itt senkiből heves indulatokat kiváltani :P -
#44454 itt a lehetőség Engösz h elsüsd a szmájlit
(mondtam h Free ad rá majd alkalmat :D) -
#44453 Azta!!! Bejelölöm, h tegnap akkora kábelt toltam ki mint még soha a rohadt virslis lencse miatt... -
#44452 az életed fontosabb eseményeit bejelölheted rajta és akkor...hú de jó.Legalább már azt se kell elmesélni másoknak.. -
#44451 holnapután kiskedden -
#44450 Valamikor...de mikor... -
#44449 Üdv!!!!!
Különfórum kb azután még 1 hétig húzta alá a dolgokat, aztán visszaállt a régi rendszer
MSN? Hát körülbelül 1 éve nem használtam, ha nem több...egyszerűen nem használom.
Sok sikert a vizsgákhoz!!!
Köszönjük szépen! Remekül megvagyunk!
Facebookon csak azt "fejlesztettem", amit ők csináltak kötelezően, amúgy nem. Idősáv, miaz?!
-
#44448 Katica kitűnő ötlet! Épp valamelyik nap emlegettem egy barátomnak, hogy egy időben többször is megfordultunk arra. -
#44447 Jó újra itt látni, Peti! Azért minden másnap megéri benézni, hátha... :) -
#44446 Hali!
Hajrá-hajrá!
majd elmehetnénk katicába vmikor
-
#44445 Hát igazság szerint, nem nagyon néztem fel sg-re, azt hittem ti sem nagyon, amikor beléptem karácsony után pár nappal 500+ üzenet várt itt elolvasásra. :)
Ami jó, mert jó újra réginek látni a topikot. :)
Külön fórumunkra meg azért nem írtam, mert idegesített az, hogy aláhúz mindent, és két sort nem lehet értelmesen elolvasni, de úgy látom, megcsinálták, úgyhogy ott is visszaolvastam most mindent.
Msn-en próbáltam kicsit többet lenni, hátha összefutunk, és akkor dumálhatunk, de azt hiszem, elkerültük egymást.
Én most kicsit lekvárban vagyok, van két 3. felvételes tárgyam, muszáj meglenniük, plusz, szakdolgozattal még annyira nem állok túl jól, és febr. 14-én adom le (elvileg), vagyis, az a végső határidő, úgyhogy némileg ki sem látszom a nem létező havból. :D
Bocs, hogy akkor nem írtam, amikor beszéltétek, de így utólag, sok boldogságot kívánok én is, párodnak és Neked. Remélem jól kijöttök és minden okés.
Facebookal kapcsolatban meg az-az igazság, hogy állandóan fejlesztették, és egyre rosszabb és rosszabb lett. :D És igazság szerint, azt kicsit meg is untam, úgyhogy ott is ritkán vagyok mostanában, bár, ezt az új idővonalas akármit beállítottam, nem tudom mennyire volt jó ötlet, elég gagyi az egész. :D -
#44444 Én is, kicsit megkésve, de csatlakozom, boldog és sikeres új évet kívánok! -
#44443 Köszönjük szépen, felétek is! :) Boldog új évet! -
#44442 Seggéig BUÉK mindenkinek. -
#44441 A kettő nem feltétlen zárja ki egymást :) -
#44440 Párommal is azt néztük, remek kis film. M1 ilyen téren kiváló, h nincs reklám.
Bármennyire is szórakoztató film, van benne tanulság bőven. -
#44439 Ma végre sikerült egy olyan estét rendeznem, amikor nem zaklat senki, nincs rohanás, csak béke és nyugalom. Még a tévét is bekapcsoltam és milyen jól tettem! m1-en az Igazából szerelem ment és én mondom, aki a legkevésbé sem szereti a romantikus filmeket, hogy nagyon jó volt! Asszem le is szedem és holnap is megnézem :) (és külön öröm, hogy egy darab reklám sem volt benne!) -
#44438 Atya ég! Ez nem embernek való :/ Kitartást! :)
-
#44437 Megjöttem!
Látom nem maradtam le semmiről seholse. -
#44436 Köszi!
teljesen igaz a párkapcsolatos rész :))