F1CHL - Retro
  • Freedom88
    omm lehet félreérthető voltam. Na mind1, gyorsan tisztába teszem
    Igaz, ahol most lakok Helgáéké a lakás. A két kollegám pedig elvállalta a teljes lakásfelújítást. A munkadíjért 220e Ft-ot kértek el.
    Én természetesen segítek nekik, mivel kollegáim a vasúton és azért a lelkiismeretem ezt diktálja, plusz amikor beszélgettünk a tulajékkal, hogy miként is lesz, mondtam, hogy én is segítek amiben csak tudok és melózok a kollegáimmal együtt és csináljuk ahogy tudjuk. Nem azt mondom, hogy most Nekem is adjanak 100e Ft munkabért, mert nem érdekel, csak azért én (pontosabban Mi Diával, bár amennyit Ő segít, na jó erre még a betűt is kár pocsékolni), szenvedek itt a kupleráj közepén, a rezsi költségek nem picit megugrottak, ha úgy van a Délibe kiviszem a kollegákat, hogy később keljen elindulni a vonathoz és ezzel is több idő marad a lakásra. És ebből én semmi viszonzást nem látok, mondjuk Nekem gesztusként annyi is megtenné, hogy mittom én 2-3 hónapot elengedik a lakbért, hogy na tessék. De semmi. Na aztán lehet csak én problémázok ezen és fújom fel..aztán lehet, hogy nem.