44995
F1CHL - Retro
-
#44235 nem érdekelnek a kifogások :)) -
#44234 Lehet, hogy adódnak majd problémák a kivitelezéssel... :D -
#44233 az igazság az igazság :) -
#44232 sonkás, főtt tojásos és gyümi tea, köszi. -
#44231 oh je szivi, te olyan okos vagy :D -
#44230 Kimerültem, ötlettelen vagyok. Még sütni sincs kedvem, pedig annak még éjjel is nekiállnék. Szendvics és tea? :D -
#44229 chatre be vagy jelentkezve akkor zöld, ha nem, akkor szürke. -
#44228 akkor próbálkozz Engösz vmivel :) -
#44227 nem tudom, de kövessen el mindent érte:) -
#44226 észrevettem de passz. -
#44225 mit tegyen még? :) -
#44224 valaki rájött már amúgy h mi a nevünk mellett ez a szürke meg zöld jelzés? -
#44223 és ez ennyi volt?:) -
#44222 :)) -
#44221 Kicsit pánikba is estem, de igyekeztem korrigálni, ahogy lehetőségeim engedték :D -
#44220 Muhaha, megszívtad nem lehet kitörölni :D -
#44219 Hoppá, ez egy kicsit megkésett reakció volt. Bocsi -
#44218 Akinek derogál a munka, de van pénze, az megteheti. És meg is teszi. -
#44217 hát úgy a Takács család ámblokk. Meg minden ami kerül a lakásba az Ő pénzük, Nekem igy nincs egy forintomba se, csak a leírtak alapján fizetek. -
#44216 Nem is tudtam h Helgáéké a kégli.És akkor ki fizeti a kollégáidat, Helga apja? -
#44215 omm lehet félreérthető voltam. Na mind1, gyorsan tisztába teszem
Igaz, ahol most lakok Helgáéké a lakás. A két kollegám pedig elvállalta a teljes lakásfelújítást. A munkadíjért 220e Ft-ot kértek el.
Én természetesen segítek nekik, mivel kollegáim a vasúton és azért a lelkiismeretem ezt diktálja, plusz amikor beszélgettünk a tulajékkal, hogy miként is lesz, mondtam, hogy én is segítek amiben csak tudok és melózok a kollegáimmal együtt és csináljuk ahogy tudjuk. Nem azt mondom, hogy most Nekem is adjanak 100e Ft munkabért, mert nem érdekel, csak azért én (pontosabban Mi Diával, bár amennyit Ő segít, na jó erre még a betűt is kár pocsékolni), szenvedek itt a kupleráj közepén, a rezsi költségek nem picit megugrottak, ha úgy van a Délibe kiviszem a kollegákat, hogy később keljen elindulni a vonathoz és ezzel is több idő marad a lakásra. És ebből én semmi viszonzást nem látok, mondjuk Nekem gesztusként annyi is megtenné, hogy mittom én 2-3 hónapot elengedik a lakbért, hogy na tessék. De semmi. Na aztán lehet csak én problémázok ezen és fújom fel..aztán lehet, hogy nem. -
#44214 ja h ismered őket.hát lehet úgy gondolják h ott laksz, elég jutalom az hogy szebb lesz a lakás.Más kérdés h nem a te tulajdonod.Kollegákkal nem nagyon érdemes ilyenen összekapni. -
#44213 Hát a kollegáim másodállásban csinálják ezt és végül azért nem mindenki tud csempét, járólapot letenni, szépen kicsiszolni, kifesteni villanytbeszerelni egy lakásba. Nincs is ezzel bajom. Csak ők ketten kapnak lóvét, én meg úgyis itt lakok és segítek, csak hát ez forintban tök mind1 számukra. Pedig ténylegesen becsületesen én is hozzáteszek amit csak tudok. Fura ez Nékem, de hát már ezen túlléptem. -
#44212 Hát ezvan.Bár miért titeket dolgoztatnak, elvileg az ilyen felújításokat a tulajnak kéne végeznie... -
#44211 Balcsi, vidék meg a kutyafasza, jó világ :)) De hát ezt kell csinálni nyáron. Nem is ezt a fost, amit csinálunk most. Még nem is lenne baj, ha ebből egy forint bevételt is látnék, dehát nem. Mert ha úgy van szívesen elmegyek a srácokkal más helyre felújítani, de onnan csurog vmi pénz a pénztárcámba, akkor tök jó, de így egy kalap fos. -
#44210 Oké. hát sajnálom :(.Én is tudod h vagy itthon vagyok vagy nem, most jöttem haza szombaton, aztán csütörtökön megint vidék onnan Balcsi stb...Majd vmikor tán összejön.
Há akkor nem téged láttalak, nem láttam a vezetőt mert épp dumált vkivel de gondoltam megkérdezem hátha. -
#44209 Áh, holnap nem jó. 14 órától dolgozok, előtte pedig Zsóffal találkozok, igy semmiképp nem jó. Mindig olyan időpontot találtok, ami sz@r Nékem, pedig már szívesen mennék egyet játszani. Ha meg épp ráérnék, akkor felújítunk. Azzal is csúszunk már. Nyaralásom off, tök jó, minden happy.
Omm biztos, hogy nem. Szabad hétvégés vagyok. -
#44208 gyere hunnap jáccani :D
amúgy tegnap este nyolc körül nem tartottál a délibe egy FLIRT-tel? :D -
#44207 Ha arra akarod használni ténylegesen amire írtad, akkor az a képminőség amit csinál és mutattad, akkor frankó lesz.
Én több programot telepítek rá, plusz ténylegesen azt monják, hogy a Droid gyorsabb és jobban kezeli a programokat.
Használd egész seggel, aztán vmikor már összefuthatnánk, hárman négyen öten százan Katicában, azt dumálni egy jóóóót. -
#44206 szép, a kép is jó minőségre -
#44205 Hát nem is tudom, én most végül is vettem egy ilyet, maradtam az N8-nál, mert olyat akartam, ami árban még elfogadható, és tudásra sem utolsó, de mégis jó képeket csinál:
Most kijött egy új Androidos Samsung, néztem azt is, de 140e pénz volt, és azt soknak gondoltam.
Amúgy annyira nem rossz ez-az op rendszer, nekem bejön, de majd meglátod te is, amikor találkozunk. Amúgy abban az árkategóriában jól döntöttél. Megnéztem azt a C5-öt, amit eredetileg gondoltál, hát, az anyaghasználata nagyon nem volt az igazi, a kijelző se nagyon jó, úgyhogy, mindenképp jobb választás ez-az LG Android.
Az igaz, talán programok jobban mennek az androidra, több is van egyébként rá, meg több is lesz, de én nem akartam sok programot a kövi mobilomra tenni, úgyhogy nálam ez annyira nem volt tényező, inkább az, hogy minőségi legyen a termék, jó képeket tudjak vele csinálni, és erre a 12MP-es N8 tökéletes. Persze nem olyan képek, mintha a te digitális gépeddel csináltuk volna, de azért annyira nem is rosszak. Van már néhány tesztképem is, gondoltam feltöltök egyet, hátha kíváncsi vagy/vagytok rá.
ezt az első nap készítettem. Szerintetek milyen? -
#44204 hoppá -
#44203 hurray! -
#44202 1. Azért vettem ezt mivel hangyafasznyit olcsóbb volt mint a Nokia illetve utána olvastam és a Nokiában lévő op rendszer már "elavultnak" számított, illetve gyenge benne a proci, eztáltal lassú is egy idő után. Míg az LG-ben Android 2.2 verzió van.
2. P350, nyugodtan megkérdezheted, előfizuval 2 év hűség, 11900Ft, amit törlesztek kamatmentesen 9 hónapig.
Engem az győzött meg, hogy milyen op rendszer van illetve, hogy 2GB-os Sd kártyát csatoltak hozzá és sokkal jobban lehet programokat rátenni, mint a Nokiára. Pl: IGO8 simán rá megy. Oké,h van benne alapból navi rendszer, de az egy kalap fos és csak USA van benne, azt delete és akkor megy rá az IGO8. -
#44201 halihóóóó -
#44200 Használd egészséggel!
Bár, 1-2 kérdés, most felmerült bennem (én is mostanában tervezek új mobilt)
- hogy-hogy végül ezt vetted? Mármint láttam korábban, hogy egy Nokiára gondoltál először.
- ez melyik fajta LG? És, ha nem vagyok tolakodó, megkérdezhetem, mennyit kóstált ez a teló?
- Android op rendszer tényleg remek, Gabi is olyan mobilt vett nem rég, és tényleg nagyon szép meg jó is, ezért is nagy dilemma nekem is, hogy egy N8-ra ruházzak be, ami igaz még Symbianos, vagy esetleg már egy Androidos érné meg inkább. N8-ban az tetszik, hogy egyszerű, felhasználóbarát, és a kamera eléggé ott van. És, ha azt veszem, még árban is elfogadható, legalábbis, 140-ről indult, most már 70 környékén beszerezhető kártyafüggetlenül, egy Iphone 4 még mindig 140 körül van, és azok a mobilok, amik 60-70 körül vannak nem tudnak ennyit, mint ez-az N8. Szóval per pillanat részemről passz, még mindig gondolkozok rajta. Téged mi győzött meg Free? -
#44199 Lol -
#44198 Sziasztok, visszatértem :) -
#44197 úú Zsófi, sziporkázol :D -
#44196 Amúgy használd okosan ;) Haha:D