F1CHL - Retro
-
Hát nem is tudom, én most végül is vettem egy ilyet, maradtam az N8-nál, mert olyat akartam, ami árban még elfogadható, és tudásra sem utolsó, de mégis jó képeket csinál:
Most kijött egy új Androidos Samsung, néztem azt is, de 140e pénz volt, és azt soknak gondoltam.
Amúgy annyira nem rossz ez-az op rendszer, nekem bejön, de majd meglátod te is, amikor találkozunk. Amúgy abban az árkategóriában jól döntöttél. Megnéztem azt a C5-öt, amit eredetileg gondoltál, hát, az anyaghasználata nagyon nem volt az igazi, a kijelző se nagyon jó, úgyhogy, mindenképp jobb választás ez-az LG Android.
Az igaz, talán programok jobban mennek az androidra, több is van egyébként rá, meg több is lesz, de én nem akartam sok programot a kövi mobilomra tenni, úgyhogy nálam ez annyira nem volt tényező, inkább az, hogy minőségi legyen a termék, jó képeket tudjak vele csinálni, és erre a 12MP-es N8 tökéletes. Persze nem olyan képek, mintha a te digitális gépeddel csináltuk volna, de azért annyira nem is rosszak. Van már néhány tesztképem is, gondoltam feltöltök egyet, hátha kíváncsi vagy/vagytok rá.
ezt az első nap készítettem. Szerintetek milyen?