F1CHL - Retro
-
Húha, Peet, ez elég szarul hangzik. Nem csodálom, hogy kb. még az életkedvedet is elveszi. Attól tartok, hogy a suliváltást nagyon nehéz lenne megoldani (ha rászánnád magad...). Viszont ha ezt be is fejezed (apropó, mikor végzel elviekben?), akkor ott a következő probléma: megnézik a diplomádat és ki tudja mi lesz. Erre a következő, hogy akinek Corvinus-os diplomája van, az is lehet segghülye... Dilemma.
Nem is nagyon tudok erre mit mondani... talán azt, hogy elismerésem a kitartásotokhoz.
Nos, az utolsó hsz-em óta ismét változott egy-két dolog... Semmi sincs túl nagy rendben. A kapcsolatnak vége, a sulit változatlanul nem szeretem. És a munka is kevés. (De nem panaszkodom, mert hiszem, hogy minden okkal történik, amit meg tudok irányítani, azért mindent megteszek.) Egyébként dm-ben vagyok kasszás, ez olyan, amit suli mellett is tudok csinálni, mert nagyon rugalmas a beosztás és nincs kötelezően vállalandó heti óraszám.
Mit csinálsz/tál Bécsben? Csak facebook-on láttam, hogy írtad.
Ja, és én is utálom ezt a ciánszínű betűtípust :P (ezért aztán inkább megírtam word-ben...)